141

истински българин

преди 12 години

до бг турчинвиж сега, и аз постоянно се оплаквам от живота и се жалвам, че съм беден, но това е защото парите ми стигат само, за да хода на почивка в Гърция, а аз искам в Дубай в оня 7 звезден хотел.

140

до бг турчин

преди 12 години

МИ то че е истина истина *** не ти искаме мнението отделно по добре да си дебел отколкото религията да ти позволява содомии ама само с мъжки животни как е скоро даже некъф содомит беше изнасилил некво кученце и беше умряло на кмета на анкара дело му заведоха за това виж у гоогле

139

Анонимен

преди 12 години

Полковник от ДС (121)"При стария строй грижите на хората бяха как да си тръгнат от работа в петък на обяд, за отидат по рано на вилите си."---------------------------------------------------------------Това бяха вашите грижи, другарю полковник, не нашите! Ние си имахме други грижи в онези времена, най-вече как да се опазим от такива като вас.

138

все тая

преди 12 години

Не знам от къде ги изкарват тези 1.3%, 2.5% и т.н. При положение че цените на основните хранителни продукти са се вдигнали с над 40%, какво общо имат с това 2-та процента увеличение? Освен това, реално увеличение на доходите няма за над 80% от хората в БГ. По скоро има застой на заплатите или дори официални намаления. До кога днес.бг ще лъже в информационните си постове?

137

Бизнесмен

преди 12 години

до 140Даваме ви заплати, защото вие самите се съгласявате да работите за толкова. Реално можем да плащаме двойно по- високи заплати, но докато се навивате да бачкате за 500 лв. няма как да ви даваме по 1000 лв.

136

dd

преди 12 години

Bai Marko s tazi pensiika kak si kupi komputar.Ot zakuskite li spesti.

135

анонимен

преди 12 години

Кой ги изчисли тези доходи, това изобщо не е вярно. Престанете да лъжете хората.Бойко пак си е платил за тази информация.

134

Бизнесмен

преди 12 години

до Елена 130Съмнявам се, че работиш висококвалифицирана работа, след като дори не можеш да напишеш правилно тази дума. Това ви е проблема на повечето хора- само се перчите колко сте умни и квалифицирани, а в действителност сте неграмотни, мързеливи и капризни. Човек, който не умее дори да пише правилно, не би трябвало да очаква сериозно заплащане.

133

до Бг Турчин

преди 12 години

Бг Турчин или си турчин или си бг иначе си шизофреник и като си Турчин с главно Т ко си драпаш зъбите с наште мъде оди си у анадола и не забравяй валелина да земеш

132

До 135

преди 12 години

Аз откакто съм се родил не пуша. В интерес на истината и не пия алкохол.Но това не увеличава парите ми.

131

До Бизнесмен

преди 12 години

Абе какъв бизнесмен си ти (че и останалите " бизнесмени") щом работниците ви мизерстват със заплатите, които получават и трябва сън да не спят и да работят и при друг " бизнесмен" за да не умрат гладни. На Запад работят на две места, но за да си осигурят някакви екстри, а тук за да оцелеем.

130

До 137

преди 12 години

И за три месеца пак не се връзва.Виж за 6-може.

129

Анонимен

преди 12 години

Какви 860 лв, тези луди ли са? Ние сме семейство с едно дете и не печелим 2580 на месец. Вие верно ли толкова изкарвате?

128

Бай Марко

преди 12 години

Амиииии и аз с моята пенсия от 158 лв. от 41 год. пак ли разполагам с 868 лв. на месец.

127

аз

преди 12 години

вижте сайта на статистиката, че този доход е за ТРИМЕСЕЧИЕ

126

до Еленка

преди 12 години

Ами тогава почнете да работите , нискоквалифицирана работа , но добре платена Объркали сте рейса ...

125

Анонимен

преди 12 години

Всичко е въпрос на изборОт една година не пуша и това за мое учудване ми спести около 200 лв месечно - с тези пари се покриват всички сметки за дома , а и се чувствам по добре

124

до Стоян

преди 12 години

...а то даже не става въпрос за 800лв, а за има няма 300лв на месец... и аз недоумявам как е възможно

123

Анонимен

преди 12 години

Ami to i po vremeto na T . Givkov beshe sashtoto. A me ubegdavat che ima promiana ????

122

Баба Яга

преди 12 години

"Нашенецът разполага средно с 868 лв. на месец"......браво на тази сТъкмистика!Един яде кюфтета,друг яде хляб,но се отчита,че всички ядем хляб и кюфтета!Този статистически паразитен институт трябва да се закрие.Изобщо не ми интерсуват тези данни,които нямат нищо общо с реалната действителност.Какво значи СТАТИСТИКА....ВЕРЕН СБОР ОТ НЕВЕРНИ ДАННИ!И ТОВА Е ДОСТОТЪЧНО.