42

27.05.2011

преди 13 години

Стигате ли до края на дописката...или това си го е добавил дописника..."Според "дарителката" такава практика има от години: "Последното ми дарение е от 2008 г. Преди това 2007-а, 2006-а", каза тя."...мога да потвърдя и аз, че това го имаше и тук в София преди години...въпроса е дали продължава?а даренията мисля че не са лошо нещо...нали и другите правят Коледи и какво ли не с дарения...хей...нека само си изчистим намеренията...

41

Морски

преди 13 години

Това пак е някоя платена ГЕРБЕРКА която трябва да занимава медийното пространство и да отклонява вниманието колко са били корумпирани преди а сега са чиста водица. Факт е че аз имам бизнес в Бургас и от както е на власт митето и особено последната година даренията към една политическа партия са по 2. Да канят ме на обяд и така. Ако е толкова загрижена за България да каже в тая община тоя кмет , щото и БТВ правиха разкрития за купуване на мачове ама се оказа човека зад паравана шофьор.

40

аххахах

преди 13 години

няма такава тоалетна

39

Анонимен

преди 13 години

"Буркани, сирени, ченгета - проблеми. На акъл като НЕ сте.. С кво от мен сте по големи?"

38

ani

преди 13 години

обичам говоренето не анонимно, на тия в бтв не им ли писна да са отвратителни -сутрин като се събужда ана цолова не мирише ли на мъжа си?

37

Анонимен

преди 13 години

КОЙТО ИМА СТАРИ ВЗИМАНИЯ ОТ ДЪРЖАВАТА ГИ ВЗИМА С 10% ДАРЕНИЕ ЗА ГЕРБ . ДЪРЖАВНО УЗАКОНЕН РЕКЕТ КЪМ БИЗНЕСА , АКО НЕ СИ СЪГЛАСЕН ЧАКАШ НА ОПАШКАТА

36

Анонимен

преди 13 години

"Според "дарителката" такава практика има от години: "Последното ми дарение е от 2008 г. Преди това 2007-а, 2006-а", каза тя."Е много ясно, че няма да каже нищо против ГЕРБ! Инак ще я намерят някъде "самоубита"!

35

агент Буда Борисов

преди 13 години

*** УТРЕ ША МИ ПЛАШТАТЕ НА МЕН - ША *** СПОНСУРИРАТЕ ДИРЕКТНУ ЧИ ПАК ИДВАТ ИЗБУРИ И ДА *** ИЗБИРЕТИ

34

Анонимен

преди 13 години

"Знам, че мразите ГЕРБ ама дайте нещо за след 2009г защото всичко друго е камък във вашия двор." Кой ще ти даде, бе?! Страх е това, страх! Ама си безочлив!

33

възмутен

преди 13 години

За три месеца - 6.5 милиона дарения! Браво, бе! Играе се на едро! А пари за хората няма, пари за здраве няма, пари за образование, за болни, за лекарства ... Къде са ни парите от здравния и фискалния резерв? Къде са ни парите от пенсионния фонд? Да не говорим за авторитета на страната ни по света и в Европа, където страните една по една затварят границите за българите! В момента е паразитно управление, крепящо се на ядене на събраното от предишните и на рекет към обикновения човек! До кога?

32

До 29 ти

преди 13 години

Не я знам тая ама ние плащаме всеки месец!

31

До 22

преди 13 години

Вярвам ти. Не за друго а защото същото го виждам на пазара в Плевен. А иначе ЦЦ ни заблуждава че се бори с контрабандата. Арогантността на МВР е покъртителна. Тези които трябва да контролират спазването на закона го нарушават. Ами в тази ситуация какво можем ние гражданите на направим?

30

Анонимен

преди 13 години

Как да си дарител на МВР, а не примерно на някоя болница? Толкова лоша миризма отдавна не се бе носила!

29

един от всички

преди 13 години

Ей ама как се кефите всички :) жената изрично казва, че последното и "дарение" е от 2008г, преди това 2007-а, 2006-а. Нека някой бизнесмен да каже за "дарения" от 2009г до днес, иначе, така написана, статията вади на светло хората на Рум. Петк. и Мих. Мик. от времето на тройната коалиция. Бъдете обективни бе хора. Знам, че мразите ГЕРБ ама дайте нещо за след 2009г защото всичко друго е камък във вашия двор.

28

до 22ри

преди 13 години

Евала дано повече хора разберат как Държавата толерира черните ***!

27

Анонимен

преди 13 години

СИК се завръща!

26

ХА ХА ХА

преди 13 години

Никой не се съмнява в мнението на бизнесдамата. НИКОЙ ! И с право. Няма българин, който да не си е внесъл лептата в някое смрадливо РПУ. А министъра им е върха-милиционер, даскал, син на служител в ДС, собственик на много имоти...подарени от тъщата. Дори се готвеше за президент... най-наглия след Тиквата...ужас...

25

дядо

преди 13 години

след като мутра е премиер не ми е ясно какво друго сте очаквали

24

Анонимен

преди 13 години

Държава в която полицията рекетира собствените си граждани? Ами ние за какво плащаме данъци? Да ни рекетират?

23

Анонимен

преди 13 години

това не би ли практиката на СИК и ВИС или МВР то се управлява като застрахователно дружедтво