197

Анонимен

преди 12 години

Приятели, представете си колко сме зле, след като стигнахме до момента, в който и тоя ТЪПЧО си позволява да ни разиграва.

196

Ано

преди 12 години

Когато всяко следващо правителство направи ревизия на предишното и изнесе резултатите, само тогава ще има оправдания за действията им. От 133 това не е правено. Но колко неща са направени!!! Колкоооооо!

195

до 201

преди 12 години

Винаги съм смятал, че вие турците не можете да разсъждавате логично- с този пост пак го доказахте, в частност ТИ. Обръщам се към човека написал пост номер 194, който твърди че ако има ислямски фундаменталисти, то те не са по джамиите. Не знам кой е писал поста- може да си ти, а аз опровергавам това твърдение, като давам за пример Юзеирчо молещ се на чергите миналия петък пред джамията в София. Този е фундаменталист-сам си го е признавал..ако искаш и да ти копирам признанието му?

194

133 и 167

преди 12 години

С копирането на един и същ пост само доказваш,че си *** гербер.Айде бегай при цвъка да ти плати мизерния надник.

193

Азневервам

преди 12 години

"Ааааа, а бат ти Юзеирчо к'во майка си кадъната търсеше на чергите в петък пред джамията? Този е обикновен мирен молещ се турчин? Този дето носеше фес по митинги и му забраниха фундаменталистката партия? Стига ме разсмива бе!"Аз ли те разсмивам бе! Темата е за друго, не за твоите откачалнически истории! Ами като са такива Юзеировите, нали точно това е работата на МВР! Пиши им писмо, изпрати им пари по която си искаш банка и чакай! Ама внимавай с банката!

192

Инфо клъстер

преди 12 години

Дойчевеле съобщава, че Кия, Роувър, Фолксваген са купени от Надин и вече ще се казват Юнайтет цвет полис. Иновацията на Надин се състои в нов мениджърски клъстелен подход, невиждан до сега никъде, освен в България. Надин е купил и металургичния гигант Кремиковци в България и направил клъстер с МВР. Клъстерът включва и други клъсти неща.

191

Късмет

преди 12 години

190

Надин? Кия и пр.

преди 12 години

Надин е тази фирма на този 26 годишен милионер, който за пореден път купи Клемиковци ли ?

189

до 194

преди 12 години

Ааааа, а бат ти Юзеирчо к'во майка си кадъната търсеше на чергите в петък пред джамията? Този е обикновен мирен молещ се турчин? Този дето носеше фес по митинги и му забраниха фундаменталистката партия? Стига ме разсмива бе!

188

Анонимен

преди 12 години

Този веднъж няма ли да уцели момент в който да си подаде оставката ?Този и човек случайно да убие друг ще му е виновен и всичко ще е наред !

187

Анонимен

преди 12 години

2,12,14,30,34,42Цецо тия съм ги играл, оправяй работата, черпя мезонет!

186

Азневервам

преди 12 години

Стига с тия ислямски фундаменталисти, бе! Ако изобщо ги има, те не са по джамиите! Няма всичкия ни роден *** да приписваме на чужд гръб! Дарения! Така ли му се казва вече?!

185

евлоги

преди 12 години

този *** странджата пак изпълзя от клоаката на мамка си.и тои като менторите си мрази *** сигурно някои го е обидил като дама.а на цецо шлифера какво да му обръщаш внимание тои е куха леика и мисли че като ни лъже ние му вярваме.дали 6 милиона.в тази сума влиза ли парите за апартаментите екскурзиите на фамилията влоговете на родителите на деса цв. доказан лъжец и крадец е шеф на куките смятаите самите те какви са.после се чудят хората защо неги обичат а волен психото ги псува .

184

Серго

преди 12 години

Блажите ли, електорат?

183

Анонимен

преди 12 години

И Атака се оплакват че ги биели ,ами ще ви бият,като не сте дарители!:))Тези които ги даряват си ги пазят!

182

rave

преди 12 години

ai stiga be.."daritelstvo" v MVR su6testvuva ot 20 gosini i nito den po rano!!Po vremeto na Bai To6o Takuv film nqma6e!!Ima6e zdrav milicionerski BIUDJET, Ima6e drehi ot koito o6te si pravim turluci...Znae6 li kolko e sega biutjeta na policiqta? Edin ot nai golemite!!Plius 200.000lv samo za Fla6ki!Bezkoristni bili dareniqta??!!!Ami 6to togava ne darqt nqkoi star4eski dom,nqkoe detsko zavedenie,tolkova deca se nujdaqt ot skupi operacii za da jiveqt...Bezkoristno bilo!!AI stiga be.

181

до 184

преди 12 години

На Веско Маринов Цветаноглу е кихнал някой лев за да запише най-новия си хит " Нас еничерска полиция ни пази". Като под "нас" се има предвид ислямски фундаменталисти, турски терористи и *** бабаити с ножове.

180

Анонимен

преди 12 години

Странджа звучиш ми като ЧАЛГА mp3 - ка.

179

Добре де!

преди 12 години

Давате ли си сметка защо досега при нито един друг министър не е излизала подобна информация за "привилегировани" коли? Или пък си мислите, че при предишните Убавци не е имало такива "лоши" работи.....

178

Анонимен

преди 12 години

*** Мафията тя навсякъде бе