34

анонимен

преди 13 години

Прав е човека.От тия списъци хляб яде...и апартаменти.Пука му на жилетката.*** като всички останали гербаджии.И кой най отгоре-тиква.Какво може да очакваш.Мисъл-изключено,морал-забрави.Ние сме ***,че им повярвахме.Един разбойник ни обеща че ще ни разкаже играта за 800дни.Тия ни е..ха майката за нула време.Ама кой вкара в *** тиквата.Ученика задмина учителя

33

pinko

преди 13 години

Аиде,ченгетата да не се правят на ощипани,Стоичо Терзиев,Енергия ЕООд им взима бензин,а те се правят на разсеяни и не спират радрънканите камиони,някои от които нямат и винетки.

32

Анонимен

преди 13 години

Винаги е имало коли на специален режим, неподлежащи на спиране, стига сте се правили на паднали от Марс! И ще ги има при всяко правителство. Ама като няма какъв скандал да раздухаш, ще си го изсмучем от пръстите!

31

2011

преди 13 години

" Министърът настоя, че трябва да се прави разлика между спонсорство и дарение"На територията ни, съвременния прочит на тези понятия напълно се припокрива с понятието подкуп и следващото е корупция !

30

Жо

преди 13 години

ДУМАТА "СПОНСОРСТВО" си има български вариант "спомоществователство". Поради това, че е дълга и трудна за произнасяне, българската дума е заменена в разговорната реч. Спомоществователи са хора, които даряват пари, за да се напрови нещо добро. Сега министър Цецко трябва да обясни, каква е разликата между спомоществователство и дарение.

29

Анонимен

преди 13 години

Като ги знаят тези 12 коли "журналистите" от бТV да ги съобщят, то иначе си е дрън дрън че пляс. А освен това и като граждани на държавата ни, това е и техен дълг. Мисля обаче, че просто си е посредното "изпляскване" на и без това отчайващо слабата ни журналистика използваща методите на селският хоремаг.

28

СВИДЕТЕЛ

преди 13 години

НЕ 12ОКОЛО 1000 СА!!!ЛИЧНО АЗ видях преди два дни на изхода на Казанлък за Стара Загора как КАТ спря кола с Габровски номер, която караше с около 140!! Излезе една кифла от черния Мерцедес, хилеше се нещо и след минута полицаите я изпратиха!!!!

27

Дедо Гаджа

преди 13 години

МВР е зле организирано, зле балансирано, мудно, тромаво, с огромен бюджет, но се радва на подаяния от частни лица.Цецко, това е срамно!

26

Анонимен

преди 13 години

Повечето българи са пълни амуджи.Те още си живеят в "онези времена преди 1989 година".За тях "Борисов каза","Цветанов каза" или пък"казаха го по телевизията" е равно на 100% истина."Срещат се двама съседи.Единият казва на другият:Абе ти си бил гей.А другият го пита:Ама как така?Не съм бе.От къде разбра?А другият:Ами пише го във вестник Работническо дело.Набеденият за гей:Бах маа му и аз да не знам ама щом го пише във вестника...истина ще е.Ето това са повечето българи.Големи глави ама празни

25

mafia

преди 13 години

Ей това е нашата държава. Много точно и ясно казаноvbox7/play:2aa6562e

24

дядо

преди 13 години

а бе общинските съветници са с карти да не ги спират куките ти говориш за служителите-Цецо Цървула само плямпа като насрано дяти пред тъща си

23

Анонимен

преди 13 години

Още по-миналата седмица "Галерия" публикува същия материал, ама веднага се реагира:"Вестникът е на гражданина А.Петров". Едва когато БТВ направи съобщението, вече нямаше как да се спотайват! ЦИРКАДЖИ!

22

електорат

преди 13 години

ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ!!! ОТ МВР ДА КАЖАТ НА КОЛКО ОТ 60-0000Х. СИ СЛУЖИТЕЛИ СА СА СТАВИЛИ ГЛОБИ И АКТОВЕ . ВИЕ ЗА 12 КОЛИ РЕВЕТЕ !!!!!!!!!!!

21

мравка

преди 13 години

Господин Цветанов,няма защо да "търсите" този списък.Ето ви първия с такъв номер Бентли 8888

20

Анонимен

преди 13 години

"Коментарът му идва ден след като bTV съобщи за списък с 12 луксозни коли, които да не бъдат спирани, защото собствениците им спонсорирали МВР."Новият морал, разбираш ли! *** смотани!

19

??

преди 13 години

Каква проверка бе бухал, отиди в караулката и вземи списъка...

18

Анонимен

преди 13 години

Ей,мушмороци,не обичам Станишев ама прав беше човека,големи сте циркаджии.Те и децата знаят,че има коли,които не се спират,защото са в списъка или от страх е друг въпрос.А има и такива неспиращи се камиони на конкретни фирми.

17

PK

преди 13 години

у Перник вси4ки си ги знаееме - на мутрите колите не се спират -4е после полицаите и тях ги бият...

16

Сензационно!Е,пак ли

преди 13 години

Типично за БГ журналистиката е да се вадят данни,които не са изобщо проверени,но за сметка на това предизвикват сензация.Кои са хората в списъка-никога няма да разберем,но ще ни бъде оставено да си решим ние.Ако сте привърженик на ГЕРБ-поставяте в този списък всички ''червени'' бизнесмени,ако сте на БСП-поставяте в него всички свързани с ГЕРБ.Ако сте българин,с поне малко акъл,ви е ясно,че става въпрос за едни и същи хора...Когато няма хляб,поне зрелища да има,нали така другари=господа политици?

15

Докторов

преди 13 години

Трябва и по подслушването да стане д-р ..опа пообьрках се нещо