267

До 265

преди 13 години

Абе на тия колко пъти трябва да се повтаря едно и също. Не стига че цел ден писаха гнусните си коментари, ами като им се разкри лъжата продължават да си коментират същите простотии. Ама май само се потят ха, ха, ха! Голям смях падна с тия циркаджии, голям цирк извъртяха, айде другари продължавайте да ни разсмивате!

266

+/-

преди 13 години

Да ве, тия на какво се правят ***, че все едно сега чуват??! Все едно и те не са ги правили тези неща! Ай сиктир! Баси сънската държава

265

До 263

преди 13 години

В тоя ред на мисли бойковистите, също като Божидар Димитров, имат объркана ориентация ляво-дясно и който каже нещо против Борисов, го обявяват за ***. Така бойковистите обичат да наричат по форумите в интернет всеки, който не се радва на Бойко. По-рано през годините сините наричаха БСП и всеки, който е против тях комунисти. Сега терминът е сменен със съответстващ на по-ниското културно равнище на сегашното управление. И понеже от време на време и Синята коалиция нещо критикува по някакви въпроси герберите, веднага им лепят и на тях етикета сини ***. Всички, освен ГЕРБ, са ***. Само че в ГЕРБ не липсват агенти на ДС, като Божидар Димитров. Има такива и областни управители, и депутати и др. назначени от ГЕРБ. Има и наследствени, и бивши комунисти. Това не ги смущава. Те обичат да говорят против ДС и комунистите. Положението граничи с шизофрения. Всъщност *** са самите бойковисти. Типични. Никакви други мнения не признават, никакви други партии, само Бойко. Чист комунизъм.

264

Темерут

преди 13 години

А, бе няма ли тук поне някой разсъждаващ логично? Ха, замислете се, де! Защо преди избори? Защо си траеха всички, а ето наесен се задават избори, и помията се изля? Американците защо мълчаха досега? България се управлявала от мафията, че тя от 22 години все от мафията се управлява, бе!

263

папки,папки

преди 13 години

ПОМНИТЕ ЛИ ПАПКАТА НА БРИГО АСПАРУХОВ ОТ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ. ТОВА Е СЕКРЕТНИЯ ДОКЛАД НА ЩАТСКОТО ПОСОЛСТВО ОТ ВРЕМЕТО НА БАЙЪРЛИ.НА БАЗАТА НА ТОЗИ ДОКЛАД В АМЕРИКАНСКИТЕ МЕДИИ ИЗЛЕЗЕ ИНФОРМАЦИЯТА ЗА КРИМИНАЛНОТОТ МИНАЛО НА МУТРАТА ПРЕМИЕР.КОЕ ТУК Е ИЗМИСЛЕНОТО И КОЙ ПОДРИВА БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ОСВЕН САМИЯ БЪЛГАРСКИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ,КОЙТО ОКОНЧАТЕЛНО СЕ ДИСКРЕДИТИРА-С МИНАЛОТО СИ,С ВОЛЕН И АТАКА,С ЦЕЦО КРАДЕЦО,С ПЪЛНАТА СИ НЕКАДЪРНОСТ, ТОТАЛНАТА КОРУПЦИЯ И ПОЛИЦЕЙЩИНА.

262

Анонимен

преди 13 години

ПИСАНИЕТО Е В БАЛКАНСКИЯ ЛИИКС ,А НЕ УИЛКИ ЛИИКСНЯМА ТАКОВА В ОРИГИНАЛА,ЗАТОВА И ДНЕС.БГ МАХНА ПЪРВАТА СТАТИЯХАХА ПАК СМЕ МАИМУНИ

261

Анонимен

преди 13 години

Хм, на Румен Петков му отнеха визата за САЩ. Тогава омаловажавахте американските институции и тяхното решение. Сега за някакви слухове ще вдигате шум на макс.

260

Поздрави смешковци

преди 13 години

Аааа и кво стана бе платени писачи на ***, какво ви казах преди няколко часа, че това е поредната миризлива комунистическа партенка на БСП, ха, ха, ха истината пак лъсна с целия си блясък, и кво сега? оказа се че тия публикации не са в никакъв Уйкиликс, а в някакъв измислен балкански вариант. Евала бе, ашкулсум, цял ден изливахте помия срещу ББ, ама сега се оказа, че помията ще си я консумирате сами. Да ви е сладко!

259

Анонимен

преди 13 години

В нормалните страни такива си подават оставката:)))

258

Анонимен

преди 13 години

Амфетамини, пране на пари в банката на Цветелина, връзки с мафията; Не трябва да забравяме с кого си имаме работа, пишат от София до САЩНе забравяйте!

257

СЪОБЩЕНИЕ

преди 13 години

Ако някой го интересува целият оригинал на грамата да посети е-вестник.

256

Анонимен

преди 13 години

Боко Крадецо го издадоха!

255

Буш младши

преди 13 години

Миризливи комунистически партенки преплуваха океана и стигнаха чак до мен. Заради непоносимата им миризма този *** Беърли, който допусна *** да го финтират го отзовах по най-бързия начин.

254

Анонимен

преди 13 години

Те американците ползваха услугите и на един друг 'генерал"- Нориега...Сега вече знаем как ще завърши "кариерата" на тиквата.

253

ХУБАВО АМА

преди 13 години

Добре било квото било - гледам какво става сега.Навремето полицай 1 на царска България е бил Гешев. Преди това е бил запленен от идеите на социалистите, които впоследствие стават комунисти. След време осъзнава своята грешка, напуска редиците им застава на отсрещната страна.Използваики това, което е знае за тях успява да ги разбие и направи на пук и прах !Какво се чудите - а, по времето на Р.Петков колко убийства и отвличания имаше - да не говорим за наркотици. А кво да кажем за бившите любовници на нашите половинки, а? Какво си викаме и как се самоуспокояваме било квото било, важното е сега какво става.Разберете и запомнете едно :Държава се управлява от човек на действието с лидерско поведение и осанка, които прави нещо за държавата. Професор и доцент няма да направи нищо само ще философства и никой няма да го слуша. Берлускони е едрокалибрен бандит това се знае и в ЦРУ, но всичко го уважават, и е направил най-много за страната през последните 15 години.

252

Анонимен

преди 13 години

Кутев, Кутев, всички сте за прукорор, защото сте маскари!Крадеца вика "Дръжте крадеца"!А Боцето си го знаем отдавна, че си е едно келеменце и гангстерче, ама това е!В България си живеем във времената на Ал Капоне!

251

Анонимен

преди 13 години

Истината за Боко лъсна! Не че не я знаехме де:)

250

an

преди 13 години

OT 90 ta GODINA DRUGARITE MUTRO-KOMUNISTI, SI VARTQT DALAVERITE, NA GARBA NA PROSTIQT ELEKTORAT. ZA DA UNI6TOJAT NARODA, DRUGARITE MUTRO-KOMUNISTI, MU SPRETNAHA PSEVDO-DEMOKRACIQ, PO HAMERIKANSKI TIP OT 30 GODINI. NO PLEMETO SKAPANO NEMOJA DA SE USETI, KAK MU GO NA.IHA. A NAI LO6OTO E 4E PRODALJAVA DA GLASUVA, I DA KA4VA NA VLAST EDNI I SA6TI MUTRO-KOMUNISTI. TAKOVA TAPO PLEME, NQMA NIKADE DRUGADE PO SVETA. SAMO OLIGOFRENI LI OSTANAHA, V MUTRESYANIQ? SIGURNO E TAKA. NORMALNITE HORA IZBQGAHA.

249

Анонимен

преди 13 години

248И защо да се излагаме като казваме истината за Бойко, а именно, че си е престъпник:) Да казваш истината и да се излагаш е герберово усещане:)

248

Темерут

преди 13 години

До 248: Точно това се опитвам да кажа и аз от доста време... Всичката тая помия си е плод на комунистическата пропагандна машина, която известно е може би отстъпва само на някогашната нацистка пропагандна машина! Какъвто и ще да е бил, сега е премиер и само се излагаме, като се ловим, като *** шарани на тия партенки пуснати от тях!