231

Истината

преди 13 години

Доган-консултант Бей е един а болен-Волен е неговия пророк!!Да не се пипа ДПС - това е най-успешния начин да се доят офците-еничари, наричащи себе си "турци" в БГ!Атака ще следи за целостта и непрекосновеноста на ДПС!

230

фанете мазакура

преди 13 години

еййййййййййййййййййй ,много е кух тоя ,*** овча глава

229

gt

преди 13 години

globalnoto zatoplyane zasegna i ataka-topi se .

228

hh

преди 13 години

balgariya nad vsi4ko !!!vsi4ki etnosi jivee6ti v rodna BALGARIYA obedinete se !!!

227

Волф

преди 13 години

Атака по един много наивен и глупав начин даде гластност на отдавна зреещ проблем.Проблем не само на България,който поради ред причини нашите политици не виждат.Настават лоши времена,и внимателно трябва да се преосмислят позициите ни.Исляма наистина настъпва-всичко друго е шменди капели!

226

ATAKA!!!!!!!!!!

преди 13 години

DAVAI VOLENE

225

Гражданин

преди 13 години

Единственият, който запази хладнокръвие, и се произнесе като неутрален, но културен човек, беше кандидат-президентът от ДСБ С.Малинов. Той изрази мнението си, че призиви за забрана на Атака от страна на политически партии не бива да се правят и че политици не трябва да влизат в ролята на прокурори и на конституционни съдии. Останалите политици застанаха като пинчери в защита на турците и образуваха Общ блок срещу националистическата партия с призив "Атака - вън!" Може би е права експосланик Н.Макълдауни, която направи нелицеприятното заключение: Мошеници и чудаци задръстват българската политическа сцена.

224

Читател

преди 13 години

Цитат от статия във в-к Стандарт, 24 май 2011 г. относно мелето пред Баня баши: В Холандия, която с пълно право се гордее с вековна традиция на толерантност, страхът от различието също доби антимюсюлманска окраска. Откровено антиислямистката партия на Пим Фортуин, кръстена на неговото име, през 2002 г.спечели 17 % на парламентарните избори. Подобни партии, и то успешни, има също и в Австрия, започват да се появяват в скандинавските страни, а лидерката на Националния фронт на Франция Марин льо Пен, в сравнение с която партия "Атака" си е направо миролюбива организация, в момента е фаворит на общественото мнение година преди президентските избори.Всички тези партии ги има, понеже има хора, които мислят така. Т.е. ще е добре да не се преобръщат нещата: не хората мислят така, понеже ги има тези партии, а точно обратното: тези партии съществуват, защото има такива хора. Може някому това да не се харесва твърде, но това е демокрацията. Останалото, както казва Бойко Борисов, е борба за гласове.

223

Анонимен

преди 13 години

Волен и Яне са напълно ненормални. Това го разбраха и децата. Друг е въпросът, че ДПС насажда етническа и верска омраза вече повече от 22 години. ДПС трябва да бъде забранена като терористична етническа антибългарска и антиконституционна партия.

222

Анонимен

преди 13 години

кой го *** какво е населението. Тук е България. Нямат място етнически партии като ДПС. Който се чувства турчин и не му е приятно тук да се маха. В България няма място за етнически партии.

221

Мамантос

преди 13 години

Ченгетата винаги са били гнусна *** -- еничари.

220

alperen

преди 13 години

Пропускате факта, че 10% от бг населението са турци, господа. Прав ли съм

219

EVROPA

преди 13 години

Българите с турски произход никога не са били сепаратисти. Те просто винаги са искали да упражняват своите културни и религиозни права, казва турската експертка и подчертава, че дори след преживяното през 80-те години повечето български турци са останали лоялни към България: Спомням си, че след като Движението за права и свободи влезе в българското правителство, един от българските министри от турски произход дойде в Турция. Той даде интервю за една турска телевизия, в което обаче говори на български език. Мисля, че това е много важен сигнал, който е доказателство за лоялността към България,

218

Анонимен

преди 13 години

do 236: Hitra lisica si ti , xaxaxa

217

Атака

преди 13 години

Относно популиското говорене, то там нещата са ясни - най-големите популисти са КОМУНИСТИТЕ, начелос Гоце!А относно миналия век, ами то ние не сме влизали в 21, е някой с бащи или дядовци активни борци може да са, но не и обикновенния българин!

216

Анонимен

преди 13 години

ДОЛУ ДПС!

215

Kiril Nikolov

преди 13 години

В България са познати три вида популистко говорене: елитарното на НДСВ, говоренето за масите на ГЕРБ и национал-расисткият популизъм на "Атака". Именно този вид популизъм - на Волен Сидеров и "Атака" - е най-опасният.Най-опасен си остава популизмът на Волен Сидеров и на партия "Атака", смята Антоний Тодоров. Емоцията на Сидеров и "Атака" е националистическо-расистка, избиваща понякога в яростни прояви на ултранационализъм и най-откровена ксенофобия. Роми, евреи, турци - "Атака" е срещу всички тях, тя издига нелепия лозунг "България на българите". А това е много опасно за демокрацията в една държава, която спазва принципа за равенството на всички граждани пред закона."Атака" връща България в миналия век

214

Атака

преди 13 години

Прокуратурата е ясно, че нищо няма да направи!До сега да има някой осъден?Не съм чул да има някой осъден крадец на едро с ЕФЕКТИВНА и СПРАВЕДЛИВА ПРИСЪДА, както и *** които крадят от бедните пенсионери!И сега няма нищо да стане, защото хората в тези институци НЕ защитават народа, а и никога не са го рпавили!

213

Проки моки

преди 13 години

Прокуратурата - я да разследвате милионерчетата с жълто около устата. На 27 и 29 години братчето и сестричето. От къде са им милионите и как са купили Петрол. Не ви ли интересува?

212

ВИНКЕЛ

преди 13 години

С колко килограма динамит трябва да се самовзривиш за да излетиш при АЛАХ и каде е МЕКА това ви е математиката и астрологията медицината. АЛАХ АКБАР бум и 77 девственици, да бе да *** скапаните тъпотий.