1425

arsenal

преди 12 години

я из4езвайтте от тука турци и отивайте в анадола

1424

Анонимен

преди 12 години

Турци, мълчете си защото така ликвидирате ДПС, видяхте ли някъде българин да защитава вашата партия?Не, затова мълчете за да не лъсне турския *** на ДПС.

1423

Анонимен

преди 12 години

Най голямото доказателство че ДПС е етническа партия е воят който се чува от Турция. Българска партия а Турция ги защитава. Именно заради това трябва да бъде ЗАБРАНЕНА.

1422

Тарикaт

преди 12 години

до 1535 Е много си наплашен бе батка, някой да е казал на жена ти да носи шалвари? Теб на улицата те карат да носиш фесове ли? Че аз цял свят съм обиколил никъде не съм видял човек с фес, какви ги бълнуваш ти добре ли си? Гледай си живота разбирай се с комшията, баси хората турците яко ви наплашили а а хахахахаха споко бе те не ядат хора

1421

Пагане

преди 12 години

И какво общо имаме с католиците или са решили сега и католици да ни правят?

1420

Пагане

преди 12 години

Българите не искат новини на турски, не искат турцизация, не желаят да опращаваме 10 милиарда на Турция, не желаят да харчим пари по чужди войни в различни крайща на света, вместо тези пари да се дадат на пенсионерите или на болните, те се харчат отново за чуждия интерес. И тези същите политически к***и имат наглостта да втълпяват на българите, че са нетолерантни и да ги унижават, че не "мислили по европейски" и са изостанали. Да живее Атака!

1419

Пагане

преди 12 години

Факт е, че България от около 25 години я управляват национални предатели. НО се появи Атака, Атака започна да говори и да действа в полза на България, а не на чужди интереси като тези на САЩ, НАТО и т.н.. Естествено всички се обединиха против нас, защото само ние милеем за България. Но така е като ни управляват политически к**ви.

1418

Манго

преди 12 години

Ко става шамандури, колкото и да си мерите пи**ите на *** е най голяма xaxaxaxaxaxax

1417

Пагане

преди 12 години

Например Костов никой никога няма да го забрани, защото работи против България и слушка батковците от чужбина. Тези, които мислят за България са неудобни за чужденците и трябва да бъдат забранени.

1416

Пагане

преди 12 години

И да ни забранят много важно, идеята е жива, а пламъкът на родолюбието е запален. Нас, българските патриоти, винаги ще ни има. Естествено в Парламента ще останат проститутките, които продават /раздават/ България на чужденците, чуждопоклонниците, мръсни и грозни ще останат, но нас пак ще ни има и отново ще браним Бъйлгария от политическите к**ви, които 25 години съсипват България. Да живее Атака!

1415

Анонимен

преди 12 години

просто някой като замахвал я ударил и не си признава преставяш ли без оток на ченето от толкова метра ще й се отнесе ченето примерно 30 метра в секунда ако е хвьрлено

1414

Анонимен

преди 12 години

След прокуратурата, трябва да се сезират и психиатрите. На сидеров може да му се помогне с електрошокове.

1413

панта за 1513

преди 12 години

Швейцарците винаги са искали красивото в живота. И не са рушили сътвореното от предците си, започвайки от нулата. но там няма ислямски примитивизъм защото той подстрекава към слепотата и пълно подчинение на тия догми в книгите им, а това е късоглесктво. Аз бих питал ислямистите, ако не бяха латините да им построят железници заводи, сега още по коне и камили щяха да ходят? но от благодарност са готови да изтрепят света? Това се казва: храни куче да те лае и хапе!

1412

До Прадле 1506

преди 12 години

К**вето Гаджева каза, че имала седем шева. Два са и на брадата останалите пет са на ануса. Де ги измисли тези осем шева. Придържайте се към фактите.

1411

пелей

преди 12 години

1505-ти, термина "Черноризец храбър" е даден, защото е имал черна бронирана рицарска екипировка, с която се ес ражавал, а не,ч е ен осил черни ризи? Тогава ризите са били тъкани и то белички, от лен, коноп, памук, а не от нов внос, стара употреба? Така, че прозвището му е било на място и му е подхождало. Старите българи са били прями, почтенни и са градили държава не с партии, а като единен народ. Но сегашните я разсипаха от 21 години, така че плюха и на Черноризец храбър и на Левски и на нас.

1410

Пагане

преди 12 години

Ами не вадете ножове и всичко ще е ОК, вие първи хванахте и пребихте две момчета, после паве мина на милиметри от главата на моя приятелка, Деничка стоеше встрани, а и нея я замериха и обезобразиха. Сложете си ръка на сърцето и си признайте, че първи почнахте агресията.

1409

Анонимен

преди 12 години

абе немога да разбера как живеят в Швейцария бе 4 езика 4 различни групи спретната хубава държава взимат хубави пари държавата им е образец просто.............

1408

Анонимен

преди 12 години

много прости хора има тука цялата държава цъфнала и вързала та и за Религиозни въпроси сте тръгнали да се биете хах глейте си живота и си оправете държавата няма кой да ви е оправи разберете го това!!

1407

Турчин

преди 12 години

Атака винаги щяла да съществува, абе пърдели атака ако съществува да речем още 5 години България ще стане косово, това ли искате а??? Вместо да си живеем мирно и спокойно дайте да се трепим, боже колко кухи *** има в България..

1406

Пагане

преди 12 години

Този Хелзински комитет е голяма машина за лъжи. Ако молитвата бе мирна как така Деничка има 8 шева? А и тя не бе единствената пострадала от "аплодисментите" на тази ***! Всички мюсюли бяха с ножове.