862

boteva

преди 13 години

Kogato bqh stydentka vav Veliko Tarnovo profesorat govori za Botev,Levski na fona na zvycite,idva6ti ot blizkata djamiq!!!Tova normalno li e??????

861

Анонимен

преди 13 години

Какви турци, какви мюсюлмани сте?*** електорат - това сте вие!

860

Рафаело

преди 13 години

Дядо ти Николай да каже с каква заплата си купува "Ролексите", с каква заплата носи обувки от 2000 лв. с каква заплата кара Мазерати и води к...те по скъпи курорти - бах ти божият служител.

859

Nobody

преди 13 години

Абе, на тате европедералчето ми се губи нещо в цялата сага... Шаврантиите са на линия.

858

Анонимен

преди 13 години

Деница Гаджалова ?!?!?! :)

857

kak e v Evropa

преди 13 години

В Европа не е разрешено да има молещи се извън джамиите, не са разрешени високоговорители. Джамиите им са обикновени сладкарници или кафета с малки изключения. В Германия също живеят окло 7-8% турци както в България, но не съм чул ходжа да пее по високоговорители???? В известен смисъл провокацията идва от страната на турците, защото принуждават българите да ги гледат и слушат как се молят. Как живеят тия хора около джамията???? Или ще бъдат принудени да се изселят и на тяхно място ще дойдат турци????

856

ATAKA

преди 13 години

neka da prod1ljavat, shte razberat prikazkata-Po 5 na noj...

855

kak e v Turcia

преди 13 години

В Турция говорителите по джамиите са забранени.Като там са забранени и ги няма ,защо в България не са забранени.

854

Бетанкур

преди 13 години

Че какво и е на снимката - пребито от мюсулмански *** дете. Вижте и други снимки на пребити с камъни жени от последователите на малоумния Мехмед, заровени живи момичета само защото са погледнали момче, удавени в басейни деца защото не искат да се оженят да 50 годишни дебелаци, взривени и избити над 3000 души наведнъж в Св. търг. център. Това са последователите на *** Мехмед. Само концлагери за наглите и дебелооки ***.

853

BG

преди 13 години

Да живее свята България!! Знаем си *** ...вървим надолу , дано се събудим ! Успех на всички български деца!

852

tulski

преди 13 години

Тази снимка е възможно най - лошата на Деница Гаджева. Вижте в гугъл други нейни снимки ! На всеки може да се направи лоша снимка. Точно тази снимка е пусната провокативно, за насъскване срещу Атака.

851

тед

преди 13 години

тая по очите си личи колко се е надрусала.

850

Анонимен

преди 13 години

ТОВА ЖЕНА ЛИ Е БЕ? ТО ПОВЕЧЕ НА МЪЖ ПРИЛИЧА ,ОЛЕЕЕЕ ГАТИ ЖИВОТНОТО.

849

Анонимен

преди 13 години

dobria rezak e s otriazana glava

848

Анонимен

преди 13 години

ето това е "мъжеството" на войните на исляма-да набият жена ХА ХА ХА

847

Хай

преди 13 години

Тази кака Хелга много са и разширени зениците.В тази Атака всички са за психиятрия

846

turcin

преди 13 години

az sam muslumanin i nemislq 4e v bg ima takiva fanatici na tema vqra no ako mi zabranite i na men da si propovqdvam vqrata togava si pomislete na vas da vi zabranqt da govorite i da si propovqdvate vqrata kakvo bihte napravili togava slu6ayte ataka bolni narkomani i alkoholici tragnali da se pravqt na interesni ostavete gi nenakazani da vidim togava kakvo 6te stane ne ni interesuva dps tq ne e muslumanska partiq za tezi koito neznaqt pr ve4er i si pomislete

845

Анонимен

преди 13 години

Не и вярвам на тая нещо,никак.Гледах я в студиото на Нова,мрънкаше,въртеше,сучеше,и най-важното-не гледаше водещия в очите,а погледът й все настрани,като гузен човек.

844

Candy

преди 13 години

Така като я гледам, изглежда все едно някое от нейните момчета е й фраснал един, за да има за какво да опява. Седем шева на кое? На тая драскотина ли.... другия път. Жалко, че "павето" не й е отнесло главата...

843

ДО 866

преди 13 години

Ооооооооооо, тази болест ни е наследствена от самото създаване на българската държава. Всякаш още с първите съзнателни мисли започваме да се мразим и завиждаме. А резултатът е логичен - празен стомах. Защото енергията ни е насочена именно в тези две направления, вместо заедно да съградим нещо хубаво, което ако не за нас, да остане за поколенията.