33

такси Пловдив

преди 13 години

В Пловдив всички радиофирми на повикване до5лв. взимат 3лв. а над 5лв отстьпката е 20% .Ако хванеш такси от стоянка те вози на 65 ст дневна и75ст нощтна за извьн града се прави пазарльк и ако отьрва се стига до курс---- е колко трябва да си умен за да се натресеш на някои ,които сам си определя цените и работи за да граби..... сами си отговорете преди да плюете .

32

Анонимен

преди 13 години

После защо децата карали пийнали...и заради вас таксиметрови ненаситни шофьори!

31

Оня

преди 13 години

Докато има три пъти повече таксита отколкото трябва, шофьорите и цените ще са такива. Айде някой запознат да каже колко таксита има в Атина и колко в София .. и какво е населението на двата града

30

Калин

преди 13 години

пълна нелепост нали все се оплакват от липси на човекопоток.. да протестиратза лошите пътища..за горивата много отворени иначе!а *** нали шефовете на такси фирмите са милиционери и мутри .. разлики нема де!!

29

к

преди 13 години

до 22 - ами няма средна класа я,много буквално ги тълкувате нещата,друг е въпроса че таксиджиите се имат за нещо-по-така,да не говорим че в повечето случаи са и едни от най лошите и нагли шафьори на пътя

28

Софиянка

преди 13 години

Случвало ми се е да се возя с много съвестни и възпитани шофьори на такси - ще ти обясни какви са възможните маршрути до мястото, за което си тръгнал, ще ти каже колко горе-долу ще ти струва, накрая се опитва да ти върне рестото до стотинка. Дори на два пъти ми се случи подобни свестни шофьори да са всъщност *** - значи и сред тях има съвестни хора. Други пък са 100% мошеници, простаци и наглеци. Изводът е, че всичко си е до човека и не зависи нито от практикуваната професия, нито от етноса.

27

Анонимен

преди 13 години

Е добре де, нали сложиха таван на цените на таксиметровите?Ако ви поискат 30 лева - поискайте си касова бележка, платете си, запишете номера на таксиметровия и му щракнете една снимка за спомен. После изпратете материалите, за да обърнете теорията "Ден година храни" в "Една глоба печалбата за година изяжда..."

26

Анонимен

преди 13 години

Не е луд тоя дето иска 30 лева, луд ще е онзи, който му ги даде :)

25

До Възмутен 23

преди 13 години

Хубаво е това, че още началната степен на образование се отбелязва с приятно и полезно за децата събитие - хем да осъзнаят, че вече са успели да постигнат нещо /да завършат първата образователна степен/, хем да се разнообразят /защото не всеки родител има възможност да заведе децата си на курорт/, хем да видят българско селище, което е и историческо, и курортно.Възмутително е това, че някои се опитват да "дерат кожи" от всекиго и при всеки удобен случай!

24

АА

преди 13 години

""Kakво били за тях 30 лв.?"Що за наглост!!!Като са излезли да се забавляват децата , не значи че трябва да ги лъжете и обирате!!!!

23

Възмутен

преди 13 години

На какво се чудите? В Казанлък организират екскурзии за завършвенето на начална степен т.е 4-ти клас за два дни до Банско за по 125 лева на дете. И всичко това, само защото на 15 деца 1 учител минава безплатно. Средната работна заплата в града е 330 лева, а познайте , дали някой ще скърши хатъра на детето си като му ревне вкъщи, че иска и то...?

22

до 21

преди 13 години

Абе пич, вземи се осъзнай малко, в България няма средна класа!

21

к

преди 13 години

таксиджиите са средната класа в българия-те са пример как като им нарушат интересите могат веднага да се обединят,преговарят и постигат исканията си -историята помни доста такива моменти

20

bobi

преди 13 години

На бакшиша, цитиран в статията : Да ти го ..... на *** в .....

19

Нужни са контрол и

преди 13 години

яки санкции, защото не само "копърките" зверски надуват цените,като им падне. Преди седмица попитах водач на такси "9-12-80" пред Медицинска академия, ще ме закара ли до пресечката на бул."Витоша" и бул."Патриарх Евтимий"? (За хората, които не са от София пояснявам, че здрав човек минава пеша това разстояние за 10 минути; аз съм на терапия след контузия на крак и се вижда, че все още накуцвам.) Бакшишът отсече: "Ще ви струва 5 лева!" Отказах. Беше около 10.30 преди обяд, не е нощна тарифа!

18

Надуването на цените

преди 13 години

на всякакви услуги,свързани с абитур.балове,е престъпление!Баловете не са отживелица. И в САЩ, и в Западна Европа видях как випускници отбелязват края на училищните си години.И там подготовката е "епохална",емоциите не са по-малки от нашенските.И там красотата и парите дават огромни предимства и се демонстрират в абитуриентската нощ. И там, и у нас,за някои това си остава първият и последният път в личния живот,когато човекът се чувства значим.Откъде накъде всеки *** ще иска да му "шарят"?!

17

32

преди 13 години

гадните бакшиши,най-противните,най-наглите и най-безкрупулните хора..ей затуй сам ги цакал стотици пъти мухахахахахахахахахаахаха.П.С. Подкрепям тези,които си казват още от самото начало за високите цени!!

16

Red

преди 13 години

Vsi4ki sa taksisti Goveda,ne polsvaite taksi i nqma problemi,te da imat.

15

vanga

преди 13 години

e pa nali imate moderni telefoni s kameri, snimaite, video, audio pravete i puskaite tuka v neta tesi chaufeurski izcepki , kade vi e akala, djanam?

14

Анонимен

преди 13 години

Бакшишите са ***, бел ден да не видят, да *** от глад по кофите и семействата им да ***.