51

Анонимен

преди 13 години

04.03.2011"САЩ: Българските митници пренебрегват трафика на наркотици"

50

Анонимен

преди 13 години

ББ е най-добрия премиер в цяла Европа, пожелавам му да стане президент и да направи президентска република и тогава корумпираните ни съдии, поставени от БСП и Първанов /агент Гоце/ ще си намерят майстора.

49

Анонимен

преди 13 години

"Лобизъм, наркотици и Бойко"

48

СТРАТЕГИЯТА НА БСП..

преди 13 години

ПЪЛНА "ЕКСПРОПРИАЦИЯ" НА БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ!!ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ОТ ХАЗНАТА -----ВЪВ ЧАСТНИТЕ ,ЧЕРВЕНИ ФИРМИ ЧРЕЗ ФАЛШИВИ И РЕЖИСИРАНИ ТЪРГОВЕ И ДОГОВОРИ.....!СТРАТЕГИЯТА Е ЯСНА ......НЕ ,НАМ....НЕ,НАМ......ХА,ХА,ХААААА....

47

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

преди 13 години

" Какво привиждат сега хората в Бойко Борисов?- Все повече един объркан и тревожен човек, който безуспешно се опитва да се справи с непосилни задачи, очевидно надхвърлящи нивото му на компетеност"

46

Анонимен

преди 13 години

Браво на Борисов, че най-после смени ръководството на КАТ София. Няма шофьор в София, който да е доволен от огранизацията на работа в КАТ София. Който не е чакал на 8 часова опашка за наказателно постановление, той не знае.

45

Анонимен

преди 13 години

"Депутатът и общински лидер на ГЕРБ в Горна Оряховица Мирослав Петков крадял ток от уличното осветление в града."

44

Легионер-5 легион

преди 13 години

Аве Борисов. Аве Цезар. Ние честните и почтени граждани на Република България те поздравяваме

43

Анонимен

преди 13 години

Просто Боко е в шок, че нещата не му се вързват, както той с тъпата си глава ги вижда. Паниката, че нещата не вървят пълна и в правителството. Не се усвояват парите, както Боко ни обеща, но причината е в същото това правителство.

42

borokaro

преди 13 години

по скоро ми плащат да не ги пиша тези истини - И ВИЕ САМИТЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ СЪМ ПРАВ ...

41

Бесепар-реалист

преди 13 години

Абе я ми кажете не се ли закупиха ония спални вагони, втора употреба, произведени преди 30 год. и които се платиха от червения ни министър на транспорта с държавни пари на 5-но по-висока цена - това е последицата от корумпираното и грабителско управление на червените, затова Манолова да си седи в червения гьол, щото с демагогското си квакане само настройва хората срещу БСП и пак ще изгубим изборите. Вече съм фен на Бойко, наште другаре отидоаа та се не видее!

40

анти-borokaro

преди 13 години

До: borokaroТи от коя луна падаш, комунистически ***?И кажи колко ти плащат да ги пишеш тая глупости?

39

Сергей

преди 13 години

Нещо ме е напънало червото...Манолова бързо да подлага ненаситната си паст!!!

38

Анонимен

преди 13 години

четете razuznavane

37

Анонимен

преди 13 години

Джеф Стайн (Конгрешънъл Куотърли, Вашингтон, 08.03.2007): Най-могъщият политик (Бойко Борисов) в България () е близък съратник на известни мафиоти и е свързан с близо 30 неразкрити убийства в черноморската република. Миша Глени (МакМафия: престъпност без граници, 2008, Сиела, стр. 27): Бойко Борисов Типичен бракониер, превърнал се в дивечовъд. Д-р Хайнц Брам (Дойче Веле, 06.10.2008): Онова, което се чува от устата му, когато не успява да се контролира, не са високи политически стойности () Той почти нищо не чете Беноа Опкен (Монд, Париж, 01.07.2009): Бойко Борисов, шокиращият българин. С телосложение на хамалин от халите, с лице на боец, къса коса, *** тен, или мутра, както казват

36

Анонимен

преди 13 години

18.5.2007 г. 07:19:41 На това му се казва срастване на политици с мафията. Липсват дружките му Кобургота и Първанов

35

Анонимен

преди 13 години

БСП имала" стратегия и виждане за развитието на България"-стратегия кот къде повече да откраднат- ако бяхме с вашета партия щяхме да сме още в каменната ера !

34

До borokaro

преди 13 години

пряк ;и си,напречен ли си...мислиш ли че на некой му е през оная работа за твоите брътвежи?

33

Дедо Гаджа

преди 13 години

Майче, ти пак ли си къркала да ранни зори? Я първо си отиди у дома и се наспи, а след това ела да дискутираш в Парламента. С тези тъмни кръгове под очичките ти изглеждаш като Шер през онези години, когато за да забрави неволите си, еженощтно се наливаше с концентрати до козирката.

32

Анонимен

преди 13 години

Депутатите от левицата Мая Манолова (с червената риза) и Иво Атанасов бяха сред опечалените, които вчера присъстваха на опелото на застреляния кюстендилски бизнесмен Александър Тасев. Там бе и Ваня Цветкова от НДСВ, а също и шефът на митница Кулата Николай Шушков, съпруг на уволнената наскоро зам.-министърка на икономиката Корнелия Нинова.Снимка: Борислав Николов