543

БОТЕВ ПЛОВДИВ

преди 13 години

Инфрастуктурата спомага на бизнеса и инвестициите.Покажете ми по-добро правителство от сегашното без да слагате партийни очила.Не казвам че е идеалното,но по-добро досега няма.

542

Анонимен

преди 13 години

Компира се накисна,като свински м*де в редка кал!ОСТАВКА ЧЕРВЕНО БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО!

541

Анонимен

преди 13 години

Бойко,к'о стана със семейните ти компири у БанкяСО ?! Изпра ли милиончетата в НОВАТА ви банка?Как си с философията бе пич-ко? Ай разкарай се,за да спасиш България мутро *** - хулиган!

540

Анонимен

преди 13 години

ТРЯБВА ТИ САТЪР ЗА ДА РАЗСЕЧЕ ТИКВАТА НА ПЛЕТА,ЗА СЕ ОТТЪРВЕМ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ

539

атомен физик

преди 13 години

Трябват ми политици, не футболисти !

538

Анонимен

преди 13 години

Най радостното е че младите хора на България усещат на кого могат да повярват и да се доверят.Лошото е , че пенсионерите са коне с капаци и вярват все още на партията майка.

537

Анонимен

преди 13 години

А ти картофе-мутро, си *** та дрънкаш!

536

Анонимен

преди 13 години

Е'ати прагматика е тоя ***!?

535

Епидемиологът

преди 13 години

До другарите с ниска медицинска култура.Боя се, че се налага да внеса пояснения по въпроса за новия щам коли-форми. Наименованието "escherichia coli Kutevika" идва от името на вектора на щама - Антон Кутев. Това е общоприета практика в медицината. В никакъв случай да не се бърка с името на достопочтенният Филип Кутев.

534

Анонимен

преди 13 години

И да плюят и каквото искат да приказват срещу премиера, агитката му усилено расте, 164 010 в бука само.С ВАС СМЕ Г-Н ПРЕМИЕР

533

до 561

преди 13 години

Въпросът е какво направиха комунистите след Тодор Живков... Осрахте се другари!!!

532

врачка

преди 13 години

Корабокрушене ще станеш Бойко, не философ.

531

До пост № 559

преди 13 години

Социалистическо осиране (Кутево осиране):Не ми харесва, че ме сравнявате с Тодор Живков, защото сме несъизмерими. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред Нова тв.Той коментира разпространяван във фейсбук колаж от портрети на Тодор Живков, които постепенно преливат в неговия образ.Снимките не са коректни към Тодор Живков, защото една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години, да направим, да постигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство.Фактът, че 20 г. след падането на Живков от власт никой не го е забравил, показва, че доста неща са били направени. Факт е и това, че 20 г. ние само приватизираме онова, което е построено дотогава", заяви още Борисов.24-часа/6.11.10 г./

530

Медиите

преди 13 години

В българските медии работят интелигентни хора. Те трябва да се сетят, че повече не трябва да ни измъчват с г-н Борисов. Журналистите не разбраха ли, че вече ни се повръща от този човек ? Той това никога няма да го разбере, тъй като няма акъл колкото един изпразнен х.й.

529

Епидемиологът

преди 13 години

Предупреждавам отново, пазете хигиена!!! Този сайт е заразен с нов опасен щам на escherichia coli. Новият болестотворен микроб е изолиран, изследван и наименован - "escherichia coli Kutevika". Болестта започва с несвързано бръщолевене и обикновено завършва с мъчителни кърваво-червени диарии по форумите. Сред народа заболяването е известно като "Кутево осиране" (още "социалистическо осиране"). Има данни, че щамът е бил създаден в Съвеския съюз и е пренесен в Родината от Кутев.

528

Трябвали му....

преди 13 години

На държавата и трябват прагматици а не простаци, които се търкалят по телевизиите, като се опитват да философстват по пожарникарски. Докато Кантонера се мотае измежду нас няма какво да се случи , освен той да изпълва държавата с простащина , а ние да мизерстваме, слушайки го как хранел прасета, садил картофи, ядял филия с мас след което станал най големия прагматик в Европа. Чудя му се, от къде толкова енергия, всеки ден да произвежда простотии ? Вероятно от свинската мас ! Той е мамут.

527

Анонимен

преди 13 години

"Ето, тази поляна са искали да я откраднат Тройната коалиция" Те Рила и Пирин откраднаха, дето уж са защитени от Юнеско, ама тая поляна как са я пропуснали... странно

526

Анонимен

преди 13 години

Бойко - пожизнен президент!!

525

Анонимен

преди 13 години

"Иначе следващ път няма да спирам да говоря с вас"; "Не влезат ли в новините тези работи...и..."Красота!!

524

Анонимен

преди 13 години

oleeee, ako ne go vkarate tva v novinite.....priqtelski vi preduprezdavam! Ina4e 6e vikam mutrite da vi tro6at! Mutrata si ostava mutra, nikoga ne se promenq, daze i da mu se dade vazmoznost da napravi ne6to za naroda si i rodinata, da vleze v istoriata kato velik darzavnik toi si ostava EDNA PROSTA TIKVA.