83

БКП

преди 13 години

ВАНКО ПАРВО ПРОУЧИ А ПОСЛЕ ВРЕЩИ, ЖАН ВИДЕНОВ ВАРНА ПОЛОВИНАТА ДЪЛГ НА БГ. ЗА ДВЕ ГОДИНИ КОЕТО ЗАСТРАШИТЕЛНО НИ НАПРАВИ НЕЗАВИСИМИ ОТ САЩ И СЛЕД ТОВА ТЕЯ ЕВРЕИСКИ *** НИ СПРЕТНАХА ПЪРВИЧ ОРАНЖЕВ ПРЕВРАТ В ЕВРОПА,СЛЕД ТОВА ПОСЛЕДВА В ГРУЗИЯ И ОКРАИНА КАТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК ЗАВЪРШИХА ТАМ.ЖАН ВИДЕНОВ ЙИВЕЕ В ПАНЕЛКА И КАРА ШКОДА.СТАНИШЕВ ЖИВЕЕ ПОД НАЕМ,А КЪДЕ ЖИВЕЕ КОСТОВ,ЦАРЯ И БОКО...ПРОСТО КАПИТАЛИЗМА МИСЛИ САМО ЗА КАПИТАЛА НА БОГАТИТЕ,А КОМУНИЗМА ЗА ВСИЧКИ.СМЪРТА НА КАПИТАЛИЗМА Е ЖИВОТ ЗА НАС

82

паметник за него

преди 13 години

Стилът на Петков е на " здраво пиещ - и здраво пикаещ" Плевен може да се прочуят като направят статуя на Пикаещия Румен. В Брюксел има пикаещото момче, що в Плевен да няма пикаещия пияндурник.

81

Бат Рад

преди 13 години

Е за тая новина бат Уорлик плати здраво на журналистите. Ама кво са неколко хилядарки в сравнение с два милиона спестени от наеми.

80

Анонимен

преди 13 години

Допишете си заглавието точно както пише в Уйкилийкса-"Здраво работещ-здраво пиещ"-това е написал за Румен Петков предния хамерикански посланник.

79

Анонимен

преди 13 години

Това всеки го знае,не е никакво разкритие.

78

КРЪЧМАР

преди 13 години

НАЛИ СМЕ КАТО БРАТУШКИТЕ ПОРКАМЕ СИ ЗДРАВО НА НЯКОЙ ИМ ЛИЧИ НА ДРУГИ НЕ......АБЕ ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ЕГАТИ СУЛЬОВЦИТЕ СМЕ....

77

Анонимен

преди 13 години

Жан Виденов е ярък и най-точен пример затова какво се случва с принципните и честните хора във властта.

76

БОКЛУК

преди 13 години

Румен Петков е истинския ***, алкохолих, крадец и измамник. Той ръководеше източаването на банките през 90-те години, той докара Плевен до пълна разруха, а после се намеси и в държавната власт. *** си Руменчо, ***!!!

75

наблюдател

преди 13 години

:D Wikileaks се занимава с Румен Петков, и увеличават значимостта му! Някои "искат да му избодат очите, а му изписват вежди!"

74

Бай Тошо

преди 13 години

Евала Румба!!!

73

Арт

преди 13 години

Май все пак Wikileaks, действа в съглашателство с USA, уж разбирате ли - "изтекло информация", просто неща които американцеите не искат да кажат по нормалния начин - независимо верни или не.

72

до ванко

преди 13 години

Всъщност Жан Виденов беше един от най-свестните премиери. Проблемът беше че като принципен човек се опита да защитава интересите на държавата, които бяха срещу интересите на партията и тогава неговите собствени другари-съпартийци му спретнаха няколко сценарии между които и зърнената криза, която свърши две работи наведнъж - обогати с милиони "другарите" и бутна правителството на Жан.

71

Анонимен

преди 13 години

тез яко ни изкараха кирливите ризи:)

70

Мале,мале

преди 13 години

И това ми било посланик на "най-великата сила" в света!Толкова ниско да падне на нивото на махленска клюкарка!Този пикал, оня ***...Как може да слезе толкова ниско?Този "човек"не става и за ***!

69

до 67

преди 13 години

Жан не беше некадърник, беше наивен и го използваха много губо неговите хора.

68

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ две години в грабят и ви се подиграват, на вас проблема ви е къде пикаел ЗАПАЛКАТА.Не той ви вдигна даниците и акцизите, не той ви замрази заплатите и за разлика от Кратуня не ви обещава розово БЪДЕЩЕ след 5 ПОКОЛЕНИЯ.

67

Руси

преди 13 години

Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случваведнъж на 823 години и се нарича ''торбичките за пари''. По тази причинакопирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите щепристигнат при вас. Това е според философията на ФЪН ШУЙ. Който гопрочете и не го копира ще загуби пари... Нека си опитаме късмета!

66

Бай Ристо

преди 13 години

Кой тва.....ааааа Пикльо Петков...

65

до 59

преди 13 години

Само един премиер се доближава по некадърност до Жан Виденов. Казва се Борисов.

64

Von Bratwursten

преди 13 години

Ванко в момента Жан Виденов преподава икономика в Пловдивски университет. Сам си прави изводи!