13

скрит2

преди 13 години

Вероятно са правели някакви супермодерни скривалища за Кадафи и приближени под земята в пустинята. И им е било забранено под заплаха със смърт.Та Кадафи вероятно е някъде в пустинята сега. Под земята. Но жив...Дано да го хванат!

12

скрит

преди 13 години

Кадафи казва:"Казвам на тълпите кръстоносци, че живея на място, на което не можете да ме достигнете и да ме убиете, защото аз живея в сърцата на милионите. Спомням си 80-те години на 20 век.Познати инженери работеха в Либия.На въпроса какво строят, те казваха "фабрика за шоколад". В някои разговори се разбираше, че пътуват за работа с джипове през пустинята. Бяха мнго интелигентни и лоялни към пазенето на тайна. Сега съпоставям думите им... жалко. че не са между живите...

11

Ауу Салахадинчо

преди 13 години

Пак ли си се разписал, бе. Пак ли даваш мъдри слова?! Давай, давай...САЩ и Англия постъпват етично чакат народът сам да си реши, а Италия, Франция и Катар вече искат час по скоро да приключва епохата на Кадафи. Бае ти Кадафи къде ще да живее, ако иска и на дух да стане, но да не пречи, пък нека брони в хорските сърца. Голям праз!

10

Граматика

преди 13 години

,,Междуврумунно,,Това майтап ли е?

9

UK

преди 13 години

Ето ги неуспешните кандидати за зелени карти. Веднага организираха едно комсомолско събрание да си избият комплексите.

8

Салахадин

преди 13 години

Ауу колко изненадващо ,че са излъгани.Юдео-масонската ложа в действие.Ама никога,никога не съм се съмнявал а Американската демокрация.Те са толкова праведни и човечни.

7

Анонимен

преди 13 години

До 3: ти късно си го разбрал, България на 100% се управлява от евреите. В политиката, в частния сектор, икономиката, навсякъде където могат да крадат. А тея дето са на върха са техни пионки да не бие на очи.

6

бг

преди 13 години

що да е лоша бе, нали ви обещаваше реки от изобилие???Осъзнавате се полека, то маймуните не са развити умствено като белите хора!!!Само да не вземе Боко да ми ги докара в БГ, че ......лошо!!!!!

5

до-3

преди 13 години

ти чак сега ли разбра че евреите са лоша работа. Евреите са хора с най лошо име в света. хитри мръсни използвачи. Освен парите за тях друго не съществува

4

Анонимен

преди 13 години

много правилно , такава стъпка е преждевременна и либийците трябва да определят своето правителство, а не други държави.Това показва разминаване в интересите на Америка и ЕС

3

Анонимен

преди 13 години

Ииии тва евреите са лоша работа. Добре че нямаме нефт!

2

$

преди 13 години

САЩ не ги интересува кой управлява, тях ги интересува кой държи нефта. Е въстанниците получиха потупване по рамото, малко ли им е?

1

ясно

преди 13 години

пак ще се решава на маса