26

Бачо

преди 13 години

Еи мн лъжат тез гербаджии крадливите.Всички тези лъжи са по тяхна поръчка.Боко измекярина веднага да си подава оставката

25

Анонимен

преди 13 години

Вижте само как продължават да ни заливат с лъжи: "БВП нарасна повече от прогнозите"

24

иван

преди 13 години

ГЕРБ си отиват.Нито стъкмистиката нито пр социолози и агенции ще им помогнат.Изтърваха държавата и всеки го усеща по ежедневния си живот.Борисов и Дянков са главните виновници и ония болния фюрер който безропотно ги подкрепя вместо да изисква реформи .

23

Орм

преди 13 години

Аз досега глас не съм давал. Говорете каквото искате, но ще умра спокоен, че не съм помагал при съсипването на съграденето от стотици поколения БЪЛГАРИ!

22

an

преди 13 години

TEZI OT NACIONALNATA -STAKMISTIKA- TRQBVA DA SE HVANAT ZA VRATOVETE, I DA SE ISHVARLQT NA BUNI6TETO. A NE DA IM PLA6TAME PO 3 000 LEVA ZAPLATI, ZA DA SI KLATQT -MAKARITE- I -SLIVITE- I DA NI LAJAT. 22 GODINI HRANIME MAIMUNI, OLIGOFRENI I 6IMPANZETA. PROSTOTO PLEME GLASUVA, I KA4VA NA VLAST SAMO TAKIVA. A SAMOTO PROSTO PLEME E TOLKOVA TAPO 4E O6TE 100 GODINI DRUGARITE MUTRO-KOMUNISTI 6TE SI GO E.AT NA PO4IVKI.

21

Анонимен

преди 13 години

Една новина създадена в дебрите на позитано 20. Тъмна червена Индия!Петимата от РЕМС как е как е? Гледам едвам смогвате да слагате минуси от въртенето ви като ветропоказатели , ето ви една идея Това със СРС-тата е много хитър PR на Бойко Борисов, целящ злепоставянето на другарите Станишев и Янев, е сигурен съм ,че можете да го разработите - нали!? Хайде на работа, вадете арсенала от "прах в очите на хората", "Боко тиквата", "Цецо физкултурника"...абе на ли си знаете действайте, ще Ви похвалят довечера на ул."Позитано"!

20

Анонимен

преди 13 години

герб лъжат за всичко,по-големи *** сме нямали на власт!

19

Азъ

преди 13 години

Където и да копнеш по земите български скандал.Май скоро ще е скандално,ако нещо излезе истина или достоверен факт.

18

Анонимен

преди 13 години

разследване на Investor.bg. ===============Като разследвате, поне пишете къде крадна серГей излишъка.Стига лицемерие!

17

,,Lari,,

преди 13 години

NITO EDIN PRED URNITE.

16

4o4ko

преди 13 години

Че той кой им вярва на статистиката?! Нали усещаме истината на собствения си гръб!

15

Анонимен

преди 13 години

СКАНДАЛНО ли???Че аз го разправям това от година и половина.Герб лъжат като за световно.Но след като има *** да и ВЕРВАТ.........Същото е и с безработицата.Изобщо Тиквата е шеф на група бандити които са експерти по СТЪКМИСТИКА.

14

Анонимен

преди 13 години

Статистиката обичайно лъже, дори и да е неволно. Особено в тия данни които са под 1%. Мащаба на методичната и на техническата грешка, да не говорим за човешкия фактор, са много над този 1%! Ама целта е да ни позаплакнат с хладка водица, че да си траеме.

13

да-да,ама не !

преди 13 години

След избирането на една мутра за министър-председател в България вече нищо не е скандално.

12

Shark

преди 13 години

Ха добро утро. Че то никой не е вярвал на НСИ, сега поне си казаха истината. Или поне нещо малко по-близо до истината. Един министър също приказваше тея лъжи, и то неведнъж. И продължава да ги риказва. Не е ли редно да си понесе последствията за изнасяне на невярна информация, залуждаване на общественото мнение, или с една дума - ЛЪЖА?!?!Ще понесе толкова, колкото понесоха отворност и министри от бившите правителстава, които Бойко така гръмко разправяше че ще обвини. Ай гласувайте ся!!!

11

Анонимен

преди 13 години

Когато сте гласували за полицаи да сте мислили драги ми българи

10

Анонимен

преди 13 години

Хихихихи! Крадците от ГЕРБ стигнаха дъното!:))

9

Анонимен

преди 13 години

Е к,о праим сега бе Дянков ?

8

Анонимен

преди 13 години

Няма ли свободно място в НСИ?Мога да изкарам,че БВП нараства всяко тримесечие с 4-5%!

7

Анонимен

преди 13 години

Статистиката посочва ръст, но сметките на бсп от кражби показват спад.Кофти!