28

Нели

преди 13 години

Абе щом Лъчо Мозъка ми дава акъл зааа---и

27

www

преди 13 години

враг номер едно на целия Български народ - министри депутати народни представители народното събрание като цяло ;;;;;;;;

26

от Красна поляна

преди 13 години

Да ви имам проблемите, бе! Вчера случайно се загледах в джанките пред блока, плодовете тази година не са нормални - приличат на сплескани, извити бобови зърна! И други дървета разгледах по квартала, навсякъде е така! Какво става, от радиацията на японците ли е? Какви микровълнови, кви пет лева...

25

до грую

преди 13 години

Баба ти е близка до резонансната. Виж в уйкипедия за УАЙ ФАЙ ....

24

Анонимен

преди 13 години

Наднормените продължителни облъчвания отключват тежки болести, които в нормална среда биха били с латентен период на развитие равен на цял човешки живот. Тревожни са фактите от така нареченото не термично въздействие върху човешкия организъм.Френски специалисти са установили, че вредните лъчения от мобилните телефони и антени за тях предизвикват по-голяма агресивност у хората и особено в подрастващите.Шведски експерти сочат, че всяка от тези антени има електромагнитно поле и хора, чийто жилища или офиси попадат в пресечните точки на тези полета са с т.нар. свръхчувствителност (EHS), страдат от главоболие, слаба памет, сърцебиене и др. Има данни, че могат да се стимулират и други заболявания, включително ракови и Алцхаймер.В много страни, като Германия, Франция, Финландия и Русия се предприемат специални мерки за защита на подрастващите от въздействието от нейонизиращите лъчения.В Гърция всички антени на телекомуникационни оператори, монтирани в близост до училища и болници работят с 60 % намалена мощност.

23

Анонимен

преди 13 години

На Лъчезар Иванов, мозъкът му явно отдавна е облъчен и в следствие мутирал...

22

ИСТИНАТА

преди 13 години

Няма ГЕРБ, няма мерб! Тука има живот и здраве на хората! Всички горе ядат и пият на една маса, а вие сте седнали да се джафкате и да изваждате безмислени аргименти от рода ниа кои били по-чиави - червени, сини или жълти. Има бизнес интереси, там където има мого пари, има много мръсотия, обвързана с власт и клорупция, особено у нас в България. Има: те богатите айдуци коумпирани, срещу нас - обикновените хорица! ТОВА Е ИСТИНАТА, ХОРА, РАЗБЕРЕТЕ ГО!

21

Анонимен

преди 13 години

В крайна сметка предложенията на сините не минаха. От 83 гласували, за" се обявиха 17 депутати, против" гласуваха 2, а 64 - въздържал се"Оказа се, че БСП, ГЕРБ, ДПС, Атака и РЗС са комунистически ***

20

Анонимен

преди 13 години

Той и телефона ти излъчва ама си го носиш нали. Иначе микровълновата печка е по-вредна ако е по-мощна, но няма такава микровълнова, която да работи с отворена врата. Ако искате пробвайте, но ще заглушите уаерлеса на квартала, защото са на една чистота. А антените са вредни на близко разстояние, има си Френелови зони, затихване и други параметри, по които може да се каже колко далеч трябва да са от живущите в блока на който са поставени. Но както казах има си доценти и професори, БАН защо мълчи..

19

Грую

преди 13 години

Реално микровълновата е антена - излъчвател на определена честота. Всичко е до мощността, екранировката и разстоянието. Печката е метална - за да отразява вълните вътре в нея. Има излъчване, но на 50см от нея, вече е пренебрежимо малко, за разлика от жисиемите и антените.Още 80 гласа по-малко за ГЕЙБ...п.п. честотата на микровълновите е близка до 802.11b/g - т.е. луайърлеса, и е близка до резонансната честота на водата - не се взривяват молекулите, ами се "раздвижват".

18

$

преди 13 години

А най-вредна за здравето е една управляваща партия.

17

да-да,ама не !

преди 13 години

ГЕРБ са вредни за България ? да + ; не -

16

Анонимен

преди 13 години

Сиреч, сините са много загрижени за здравето на хората :)))))) Ха ха ха!!!

15

Анонимен

преди 13 години

До 11 Ти си изключително ***,не го афиширай повече!

14

...

преди 13 години

Да имигрираме.....Микровълновата печка била по-вредна. Да ви сложим всичките в една микровълнова и да ви опечем. Чувството е все едно те лазят мравки, а на главата ти е стъпил слон.

13

Инкогнито

преди 13 години

До 7: Взривява ти главата... Поредният "специалист"

12

Анонимен

преди 13 години

Хайде пак дружно ще защитаваме корпоративните интереси, а народа -кучета го яли!

11

мухала

преди 13 години

ей туй гейб са странни птици под различни предлози и главно с много безмисленнно говорене по всякакъв начин се питват да лобират и да правят кинти а мозъка направо си е като икона в тази област, ей кардливо племе са си и това е сал един стожер против краденето е тиквата, ама той човека не краде просто се запъва като магаре на мост и след няколко милиона си сменя мнението, страшна тактика ако някой ревне против него простро пак си сменя мнението и не връща парите, големи са от гейб - ***.....си

10

...

преди 13 години

Невежи политици ! Има си доценти и професори в тази сфера. Защо по-дяволите не кажат те дали е вредно или безвредно ? Защото в България парите определят всичко.

9

PALEN E S IDEI KAT L

преди 13 години

NA VANIO PA MU E ROIL KOSERA