141

Gele

преди 13 години

A MUTRITE DETO FU4AT KATO NENORMALNI- NE6TO MNOGA SA OBI4ANI OT POLITICITE....

140

Светът върви напред!

преди 13 години

Светът върви напред, а не назад, т.е. няма да спрем да шофираме, а ще се шофира все повече и от повече хора. Младежите на 16 вече би трябвало да могат да вземат книжки, а тези над 14 или 15, би трябвало да имат право да се чуат да шофират. След 10-20 години може да се окаже, че и това е недостатъчно. Колкото до възрастните шофьори, предлаганото от ВМРО-НИЕ няма нищо общо с целите, които те твърдят, че искат да постигнат и като цяло е много меко казано доста безмислено.

139

Кое да изберем?

преди 13 години

Да обобща:Има две групи коментиращи с няколко разновидности. Първата група е за минаване всяка година на медицински преглед, психотест и проверовъчен изпит, а книжката да се сменя честичко. Подгрупите тук са две: едната казва, че това трябва да е само с хората над 60 или 65 години, а другата подгрупа, казва, че това трябва да е за всички, като книжка да се взима на най-малко 21 годишна възраст, а по-добре на 24-25.Втората група е за книжка при навършване на 16 години и контрол по пътищата.??

138

Гражданин

преди 13 години

В продължение на казаното от мен под 90 смятам че е крайно време Гражданската отговорност да стане ПЕРСОНАЛНА. Колата без шофьор не върви. Във века на комуникациите и електрониката е безкрайно лесно и най-малките ти нарушения да се архивират и от това да набъбва солидно застраховката с пъти в сравнение на шофьор с чисто досие, както е на запад. Няма да открием топлата вода, но такива мерки ще ударят най-напред управляващите !

137

БЪЛГАРИН

преди 13 години

А някой някога виждал ли е ***(турчин)в учебен автомобил?

136

избори-глупости

преди 13 години

Като дойдат избори и започват всякакви глупости. ВМРО, вие предлагахте да се гласува от 16 годишни, каква е логиката да вземеш книжка едва на 21 ?! В армията от 18г. значи могат да те гърмят, а да нямаш право да караш кола. И още нещо много младежи си изкарват хляба като шофъори и куриери...Възпитанието и съвеста, а не годините са фактор !!!И престанете с налудничави шашави предизборни алабализми, не правете от трагедията ПР, не е ПАТРИОТИЧНО !!!

135

Анонимен

преди 13 години

Всъщност да се забранят книжките въобще!

134

Анонимен

преди 13 години

Книжка направо след навършване на 35 предлагам аз и наново изпит на всеки 3 години, като задължително психо тестове, като онези за притежание на оръжие. *** свободията стана тука. Льохман с IQ=50 му се разрешава да управлява в надрусано състояние машина от 75 конски сили, че и повече... И задължително тестове за наркотици преди и след изпита(ловят до 6 месеца назад дали си вземал).

133

crus

преди 13 години

много комплекси има нас хора ..твърде много ...на каквито и да е години да се сме като се качим по колите ...нещо ни става ...почваме да избиваме яко комплекси .... промяната мисля трябва да започчне от автошколите ...там как се раздават лицензи и на какви *** ?виждал съм нееднократно учебни коли с новобранец и инструктор да правят шантави безумия ..откачени ...совалки в големия празен космос.... после четем за всякакви кретении и некролози ..

132

Шофьор

преди 13 години

ВМРО - вие сте най-*** формирование , което дори не знае защо е създадено. Трябва всички дружно начело със Каракачанов да минете психотест по няколко пъти.

131

до 130

преди 13 години

тежка катастрофа е такава със жертви и ранени, лека казваш е чукнат фар, ами лека катастрофа е и блъскане до степен да ти изкарат автомобила от строя, пак няма ранени и жертви, но замисли се, че и това може да се ограничи с един контрол на общото състояние на дядката.

130

Перко

преди 13 години

Не е до възрастта на водача, нито до марката, модела и мощността на автомобила. СЪЗНАНИЕ. Това е разковничето ...

129

do 123

преди 13 години

smeshko smeshkooo , po tvoita logika dai da davame ne na 18 a na 16 godishni knijka shtom tolkova podkrepqsh da se zima v ranna vuzrast knijka XODI SE LEKYVAI 4E NESHTO TI MURDA V GLAVATA ............ i xaide 4ao zashtoto nqmam vreme da se zanimavam s malymni selqni kato tebe

128

alabala

преди 13 години

Не мога да разбера какво плюете възрастта, тя няма значение. Карам от 18 годишен кола 250 коня, БМВ. Един акт нямам или проишествие. Това, че нацията ни е от ***, няма как да се оправи със забрана да почнат на 25 -30-100 да карат. Момчето, което помете децата в Симеоново, не е било неопитно, както по всички медии се писа и гоовори. И аз съм бил неопитен, както и всички вие, но не сте карали 20годишна каруца със 150 на разбит път. ДА СИ НЕОПИТЕН И *** СА 2 РАЗЛИЧНИ НЕЩА!ИДИОТИЯТЕ Е ДО ГРОБ!

127

Анонимен

преди 13 години

127Защото няма как да знам статистика за по-леки катастрофи с възрастни хора.Да си чукнеш фара не е повод да те лишават от шофиране.

126

bai koljo

преди 13 години

нека също така да даем път на ромите да минат на проверовъчен на проверовъчен изпит да видиме колко от тях ще могат да го вземат отново....

125

ХИТЛЕР

преди 13 години

АБЕ НЕЩАСТНИМРОЦИ ОТ ,ВМРО,,ВИЖТЕ НЯКОИ НАД ,,55,, ДА ЛИ ПРАВИ ТАКИВА ТЕЖКИ КАТАСТРОФИ ИЛИ САМО ТАКИВА МАЛОЛЕТНИ КАТО ВАС КОИТО СТЕ СЕ АЛКОХОЛИЗИРАЛИ.

124

до 125

преди 13 години

Защо трябва да е тежка?

123

Анонимен

преди 13 години

Не, друго трябва да се направи: КАТ да си върши работата!

122

Анонимен

преди 13 години

Нещо не си спомням тежка катастрофа с хора над 65-годишна възраст.