10

Анонимен

преди 13 години

Преди няколко месеца по телевизията даваха за този случай. Тези,които се водят сега за свидетели си признаха,че те са преместили след това сами трупа - а защо на тях не им е повдигнато обвинение - отговорът е защото бащите им са "някои" в града. Несправедливост!!!

9

EA

преди 13 години

Смъртното наказание, трябва да се върне в приложение.Няма по-справедлива присъда за подобни жестоки престъпления. За какво модернизиране на законите говорим,след като те провокират престъпниците с тези смешни наказания.

8

Анонимен

преди 13 години

Малко му е на този ***. Смъртно наказание за тези ***, само смърт!

7

Стефка

преди 13 години

Ето това е един истински ***!Дано майка му и баща му осъзнаят каква гнусна *** са отгледали.За такова *** само бой и е***е!

6

Бачо

преди 13 години

Разтрел за такива ***

5

Петко

преди 13 години

Много малко за това убийство . Той не трябва да лежи по малко от 20 години

4

ceco

преди 13 години

Осъденият, който има и други присъди, трябва да заплати и по 100 000 лева на двамата родители на убитото момче, както и всички разноски и такси по делото.Има и друго присъди *** малък,който добре си личи от снимката с *** мутра ,но ще лежи 11 години ,и когато излезе на 30 пак ще убива и краде....Не е нормално място тази държава... но както казваше дядо ми..." Кьорави овци,кьорави търговци"

3

Анонимен

преди 13 години

Нито един престъпник у нас не си е признал вината , май сме най неморалната нация на света

2

Сериозно ли ?

преди 13 години

За убийство извършено с голяма жестокост му дават 11 години!?!?!?!?! Ами че той няма да е навършил 30 като излезе!!!ГНУСНА ДЪРЖАВА! Смърт е решението!

1

Анонимен

преди 13 години

*** golqm e toq