167

до мими

преди 13 години

абе мими ДГД

166

жмей

преди 13 години

Какъв цар е това ***? Откъде има право да носи тази титла? БГ не е монархия.Кой му е дал българско гражданство? Много от *** са по-българи от него.Да си предаде българския паспорт и да хваща първия влак за Хондурас.

165

Мими

преди 13 години

Двореца в Кричим най- много да стане притежание на некой мастит партиен дюмбел или сив бизнесмен , а ти има да чакаш да отидеш на разходка в градината му като турист....:)))))))))))))) хахахаха смешни *** Андрешковци

164

Мими

преди 13 години

Докато ревете да ни управляват прости овчари, които ви натискат главите в калта , като този където е писал под мен с големите букви, ще има да подсмърчате пред телевизорите си на светските събития, които се случват по света и на които никога няма да сте им участници. Говоря всеобхватно.

163

Анонимен

преди 13 години

Вън Симеон от пределите на България! По вина на дядо му Фердинанд България е претърпяла няколко катастрофи! В името на цар Борис -баща му са избивани българи! Тази натрапена ни Кобурготска династия е носела само нещастия на страната ни!Надявам се ВЪРХОВНИЯ СЪД ДА ОТСЪДИ, ЧЕ СИМЕОН НЯМА ПРАВО НА ДВОРЕЦА КРИЧИМ! ДВОРЕЦА КРИЧИМ Е ЗА БЪЛГАРИТЕ, А СИМЕОН НЕ Е БЪЛГАРИН!

162

баф мааму му.

преди 13 години

ЧОВЕКА СИ Е ПРАВ-ИСКА СИ ВСИЧКО.ДЕДОМУ МАЛКО СИ Е КРАДНАЛ,ТА ТОЙ СЕГА ЩЕ НАВАКСА. БЕ НЯМА ЛИ СВЕСТЕН ДЪРЖАВНИК И АКОНЕ ГО ОКУШАРЯТ ТУК,ПОНЕ ДА ГО ПРОГОНЯТ ТОЗИ АЛЧЕНМОШЕННИК-ТА ТОЙ СИЕ ЗА ПРОКУРОРА А ЩЯЛ ДА НИ СЪДИ? СКАПАНА ДЪРЖАВА,СКАПАН СЕИРДЖИЙСКИ НАРОД И *** И *** ДЪРЖАВНИЦИ-ПЪК МОЖЕ И ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ХОРИЦА ОТ ВЛАСТА ДА ИМА ОБЕЩАНО ОТ БАНИЦАТА. И КОТО СЕ НАДПРЕВАРВАТ ЖУРНАЛЯТА С ТИТЛИТЕ-ЦАРЯ ТА ЦИРЯ,-ЧЕ КОЙ ГО ЦАРОСА БЕ *** И НА КОГО Е ЦАРБЕ?НАЛИ СМЕ Р Е П У Б Л И К А БЕ ***.!

161

Мими

преди 13 години

Явно Величеството се задава на хоризонта , щом партията развърза кесията за платените плювачи

160

Анонимен

преди 13 години

Не цар, а *** е това!

159

ц

преди 13 години

къв цар е тоя бе,боже мили

158

Мими

преди 13 години

Трябваше да му ги върнем без много парадиране. След като голтаците присвоиха държавата без да им се полага, а той е ЦАР - аристократ все пак.

157

анонимен

преди 13 години

Кой го докара тоя в България? ДС,айде сега ДС и комунистите да му набият шута

156

до 158

преди 13 години

"Да бъдат проклети завинаги Кобурга и Доган, техните деца и внуци !!! " - те вече са проклети. единния му син го заряза жена му,дъщеря му и тя е самотна като кукувица,другият му син живее като зеленчук...явно обаче,че не му стига. може би трупа за хасанчо,като порасне,да му сложи чалмата на главата и да го даде в някой страчески дом по баирите на рила,около боровец,на чист въздух.

155

м

преди 13 години

Ама голяма радост беше 2000г. като го видяхте за първи път,тогава още трябваше да го целите с яйца и домати.

154

българка

преди 13 години

Вместо да я в затвора, заради това, че излъга българския народ, той е отворил една огромна уста и *** ли ***. Гад такава. Бил със синя кръв, т.е. благородник, нищо подобно. Само един *** може да се опълчи срещу страната ,в която е роден. Не се ли насити. Или трябва да трупа богаства и за внука си Хасан. Трябва най-после да му натоварим багажа и да си ходи откъдето е дошъл. Симеон не заслужа нищо. А Миглена още повече, защото тя го смята за приятел. Никакво гласуване за нея.

153

Контра - Атака

преди 13 години

На 1 Април 2002 г. юдо-хазаря Кобург и ***-ислямист Доган спряха мизерните детски от 8,50 лв. на 700 000 бели (не-***) децаТова те направиха чрез член 4, на влезлия тогава в сила ЗСПД (Закон за семейни помощи за деца), в който въведоха следната дискриминация :Семейства които плащат данъци върху данъчна основа от НАД 150 лв. БРУТО трудов доход - НЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИОт 2009 г. този праг е 350 лв. БРУТОДа бъдат проклети завинаги Кобурга и Доган, техните деца и внуци !!!

152

анонимен

преди 13 години

Егати наглия тип,нестига че ни оправи за 800 дни ами и продължава да е нагъл

151

Res Publica

преди 13 години

За враговете на демокрацията и републиката-Смърт!Васил Левски

150

до 154

преди 13 години

"господин"-това е мъж с достойнство. на крадец "господин" не се казва. а този го играе тарикат.но то си има Господ и за него.

149

анонимен

преди 13 години

Ние цар нямаме,България е Република,така че този господин какъв го играе,а?

148

нагъл

преди 13 години

Тоя е толкова нагъл, що не си върви?