43

Ех, живооот.......

преди 13 години

Отцепете стадиона! Мин-преда на България ще се разкърши следващите 30 мин. сред викове "Конграчулейшън!!!" на плейбек по уредбата на стадиона.

42

Шерлок Холмс

преди 13 години

Мирише ми на инсценировка!!!

41

Анонимен

преди 13 години

Е! Вчера Цвъцко сигурно си направи снимка с трупа на убития от заптиетата "бандит", ама днес го нема! Сигурно защото нема жертва!

40

EEE .!.

преди 13 години

ТО ВЕЧЕ МНОГО ЛЕСНО ВЗЕ ДА СТАВА,ЩОМ С БОЙ ПОЧНАХА ИАЗ БИХ МОГЪЛ ДА СЕ ПРОБВАМ КВО ?

39

ЕДИН 2

преди 13 години

До 1.Чанките са частни и охраната трябва да си е тяхна а не на някакви охранителни фирми и фирмички,които лапат лъвски пайчета пари а плащат мижави заплатки.Навремето имаше ВЕДОМСТВЕНА МИЛИЦИЯ за охрана на обекти от този род,БНБ,ПО ГОЛЕМИ ДЬРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ,ЗАВОДИ И др.Сега частника да си му мисли.Н.П.сега в момента действа.

38

с. до 31

преди 13 години

Работата ми е такава,че откакто се помня се занимавам с охранителни фирми и съм супер наясно при какви условия и заплати работят охранителите!Охранител с 1000 лева чисто не съм виждал!Тези,които се занимават с лична охрана взимат повечко естествено!Но респективно рискът там е доста по-висок!Но охранител на стационарен обект или пък в банков клон с 1000 лева заплата няма!Тия ги разправяй на някой друг,пич!

37

Мон Дьо

преди 13 години

Докато Борисов си киснеше краката в леген с ароматни масла за отмора от напрегнатия ден (ритал топка и ял филия смас) айдуците обрали пак трезор. Ама като стане днеска към 10 и половина Борисов ще им даде да разберат с 1-2 часа приказки по телевизора!

36

v

преди 13 години

Станишев е виновен!!!D D D

35

Анонимен

преди 13 години

Искам реч! Искам реч! Ако не Цецо да ми прочете приказка:)))

34

Боко СиБанкянски

преди 13 години

Отвличанията посягат на децата и парите на наши партиини другари,а обирите на трезори смучат пари от всички!!!Разликата е голяма ,затова и ние борим отвличанията!!

33

Анонимен

преди 13 години

Евала! Кой обир(или опит за обир) на банка е това за тази година? Превърнахме се в Дивият Запад. Индианци си имаме, кауБОЙКОвци - също...

32

с. до 19

преди 13 години

Имам чувството,че такива като теб живеят в страната на феите!Заплатите в охранителният бранш са смешни!Охранителите не са екипирани както трябва!Ако се случи инцидент и охранителя пострада фирмата ще го зареже да се оправя сам!Не ми разтягай локуми за права,застраховки и подобни защото всички знаем за какво става въпрос в България!Кой е луд да тръгне да се сражава при това положение!Я се стегни,пич!

31

john wayne

преди 13 години

Дивия Запад :)баах маа му и държава и управление....

30

До 27

преди 13 години

Имам ДА.Ама мойте под 1000 лв не взимат.

29

ЯВЕР

преди 13 години

Яааааааааааа.......а тия, големите специалисти, дето стреляха, те пък де са ?...".Грабежът е извършен около 2 часа през нощта." ...Трезора трябва да е денонощен сигурно, иначе как ще влезат ?

28

да!

преди 13 години

НАП като правеше проверката на ЦЦ, се разбра че само на 1 от дъщерите му сметката и за джиесем е над 600 лв. За какви заплати говорим?

27

Дилбер Танас

преди 13 години

Язе пак питам, ке бегаме, ке се бием или мачове ке играме. Мен ако ме питате най-арно да я ядаме наденицата и да бегаме, ама комитата вика мачове да играме. Мачове, мачове, ама наденицата кой ще я яда.

26

до 19

преди 13 години

Или яко буташ масло или имаш охранителна фирма

25

ДО ВСИЧКИ

преди 13 години

КАТО ИМА БАЛЪЦИ КОИТО ДА РАБОТЯТ ЗА 300-400 ЛВ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ КОИТО ДА НЕ ДАВАТ ПОВЕЧЕКАПИШ???

24

Анонимен

преди 13 години

Цецко, къде си? :) Що изтърваш медийното внимание?!?