74

Узунов

преди 13 години

Неграмотници,защо ми премахнахте коментара!!!Кое не ви хареса?Пак ще кажа,спрете да ги наричате роми!!!Това са ***!!!!Време Аушвиц иТреблинка отново да бъдат пуснати в експлоатация

73

Анонимен

преди 13 години

***&Душмани,ведно против България"няма да ме учуди,проверените по случая да се окажат с бръснати глави"а не мухамедани и ***.

72

Анонимен

преди 13 години

Докога Ашим и синът му ще се разкарват на свобода. Сума ти поразии направиха . За много по-малко хората лежат по затворите с години.

71

Jolly Roger

преди 13 години

ВМРО:Трудно ще е човек да се оправя с ***, защитаващите ги милиционери, и не да си боже, да дойдат свидетелите на йехова да ги благославят.

70

Анонимен

преди 13 години

---------По думите му нападателите започнали да бият семейството му, като него ударили с бухалка и брадва,Стига бе ,този да не е Дънкан Мак Клауд То бива лъжи ,но на моменти се увличат

69

Анонимен

преди 13 години

Чете ли някой какво са направили в Унгария? Граждански въоръжени отряди които патрулират и пазят от *** набези. Май и тук ще трябва да го направиме скоро!

68

Анонимен

преди 13 години

Ало - фабриките за *** !!! Какво чакате, ами не започвате нова серия "Дуру-дуру" .Явно има много материал.След Аджи Асан махала е ред на Шекера, Столипиново , Факултето ............Товарете ги във вагоните и почвайте !

67

Мрън българомрън

преди 13 години

56Важното е да си плащат данъците и да спазват законите. Което те смятам че правят, за разлика от огромното мнозинство от *** и необразовани скинхед-хулигани.

66

Дрън Дрън

преди 13 години

Мчтая за момента в който и в БГ ще мога да си сложа табела на имота: "Внимание частна собственост! Не преминавай! Стреля се без предупреждение!" Да видим тогава как ще се дисциплинираме набързо.

65

ОБРЪСНАТ СТАР РОМ

преди 13 години

ВИЖДАТЕ ЛИ ОБРЪСНАТИЯ СТАР РОМ-***...ТОЙ Е С ВЪЗПИТАНИЕ ОТ ТОДОР ЖИВКОВ А ДНЕШНИТЕ РОМИ-*** СА КАТО БЪЛГАРСКИТЕ ***-ЕДНАКВО БРАДЯСАЛИ И ЕДНАКВО БЪРКАТ ПО КОФИТЕ ЗА *** ЗАЩОТО ДНЕШНИТЕ КАПИТАЛИСТИ НЕ ИСКАНТ ДА ДАВАТ РАБОТА ЗАПЛАТИ А ИСКАТ ДА ПЪЛНЯТ ГУШКИ И ЧУЖДИ НЕВЕСТИ И МОМЕТА

64

Анонимен

преди 13 години

***-мюсолмани и при това наркотрафиканти... Да вдигнеме една висока бетонна ограда там и после една малка сладка атомна бомбичка...

63

Анонимен

преди 13 години

''След случилото се в района е осигурено засилено полицейско присъствие''...СМЕШНИЦИ!!!

62

PPP

преди 13 години

*** не са хомо сапиенс, те са хомо травлес - пътуващи хора означава...

61

Анонимен

преди 13 години

крадливите на дребно *** са в кашонени къщи,а на крадящите на едро и тия,които се занимават с наркотици имат палати,ама за тях няма НАП...защо ли?

60

Дрън Дрън

преди 13 години

Полицията не си мърда пръста за да направи нещо по проблема с ***. Като има струпмаве на хора с водоструйката да ги разпръснат (тъкмо ще се разпаднат и кашонените им къщички. Обиски в домовете на заподозряните (кой знае какви арсенали, наркотици и др. неща ще намерят). Масови арести с пускане под гаранция срещу няколко хилядарки (доказани доходи). 24 часово наблюдение в кварталите и т.н. Никой не може да ме убеди, че полицията е безсилна, ако това е така оставка и да дойде някой по-силен!

59

ЗОРО

преди 13 години

Те се трепат,а кой ще им плаща за лечението?Те нямат усигуровки.Всичко от нашия джоб !Не съм съгласен.Парите който се получават от Европа да влизат в здравната каса , а не за пиене и чалга!

58

Basibozuk

преди 13 години

И какво очакваш да стане, да има кръв по улиците.Недораляк неден.Недей да предизвикваш социално напрежение, защото те малките камъни бутат колата.Не ни стигат проблемите ами и остава само да се бием помежду си.

57

анимал планет

преди 13 години

''работата на полицаите се затруднява заради голямото струпване на хора на едно място''...вие пък,кога ли не сте затруднени,по-добре се разспускайте да не ни ядете от парите и вие,а сега ще им платим на *** и престоя в болница,задето са си преразпределяли зоните на влияние,а между другото може и да идат една тумба и да ошамарят и лекуващия доктор,ако не им харесва лечението,така и така нищо няма да им направят на любимите на всички политици електорат...идат избори все пак

56

кастрация

преди 13 години

Що ли не съм изненадан, само заглавието прочетох, статията не, по - щеше да е странно ако заглавието гласеше: "В ромска махала всичко мина ,мирно и тихо на празника"

55

Афганистанец

преди 13 години

*** трябва да живеят заедно с животните - в гората.Там им е мястото -при себеподобните.Затова ние допускаме в населените с афганистанци места само *** , които владеят занаят имат професии и се трудят , не крадат , не изнасилват и не убиват.Останалите в гората, *** държим без паспорти(за да не ги продават),те нямат права и не им се полагат и помощи.Ако се появят в градовете и селата ни крадливите *** - ядат здрав бой и затова не смеят да припарват по светло.