39

Анонимен

преди 13 години

Тези избягали 15 милиона гърци да не са луди да си дават парите на безотговорните гръцки политици! Те са избягали точно заради тези политици и сега те се опитват да ги изцицат дори и като са зад границата!Балканският политик няма никакъв срам!

38

до саракацанос №30

преди 13 години

Абе саракацанико скили, какви гърци сте вие, бе!? Самите гърци не ви признават , че сте им сънародницици и ви наричат "лефки гифти" т.е. "бели ***", за да ви отличат от "мавро гифти" т.е. от ромите. Ме каталавес, ре, малакогифте ?

37

Анонимен

преди 13 години

Гърция е доста по зле от България, защото от 26 милиона гърци само 11 милиона живеят в Гърция.. Това е само 42% от гърците! Българите са общо около 9 милиона и от тях около 7 милиона живеят в България...

36

Икономист

преди 13 години

Гръцките политици направиха същото като Тодор Живков България. Взимаха заеми на поразия и осигуряваха сравнително добър стандарт на мързеливото си населението! Проблемът с тази политика е, че идва един ден когато трябва да се връщат заемите, а това в краен случай води до до икономически катастрофи като през 1997/*** година в България!

35

Анонимен

преди 13 години

Те тия гърци да не са избягали от Гърция щото много им харесва там?

34

Анонимен

преди 13 години

Да, вадят, ама ги нямат реално. Не разбирате, че Гърция се срина, това не е Гърция отпреди 15 години и хората там го признават, не са спокойни. Гърците винаги ще са по-добре от нас, по една причина - те винаги, винаги ще имат туризъм, както италианците, както французите. Всеки нормален човек ще предпочете Гърция за почивка пред нас, ако може да избира. Те дори при така наречената им диктатура имаха туризъм. Ние не. Разпродават цели острови на чужденци, тука какъв вой ще настане, ако е така...

33

Анонимен

преди 13 години

26, гръцкият държавен дълг е 160% от БВП, а българския под 20% от БВП! Вярно е, че гърците имат повече пари в джоба, но това не са реално техни пари, а пари взети на версия!Фалирал означава да не може да си обслужваш заемите, а гърците от две години танцуват по ръба на пропастта!

32

Оптимист

преди 13 години

Следващата стъпка на българските политици е разпарчатяването на България. Обяснението ще е: НИЩО НЯМА, НАЛИ БЪЛГАРИЯ Е В ЕС" Едва след като се подели България между Сърбия, Турция, Гърция ще настъпят нормални дни за съществуване на местното население.

31

Влах

преди 13 години

На Балканскиат полуостров най-мизерните държави са Балгария, Македония и Босна и Херцеговина. Последната поне има оправдание, че премина през война, ама бугарашите и в БГ-то и в МК-то с какво ще се оправдаят ???

30

ЕЛЛИНАС САРАКАЦАНОС

преди 13 години

ЕИ 20-СТИ .НЕДЕИ ЛЪЖИ...ГРЪЦКАТА ДЪРЖАВА НИКОГА НЯМА ДА РЕГИСТРИРА НА ГРЪЦКА ТЕРИТОРИЯ БЪЛГАРИН...ЗА ДА И ТОЧИ ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА...СЛУЧАИНО ПОЗНАВАМ ХОРА ОТ СЕРЕС...В АДМИНИСТРАЦИЯТА...АКО НЕ СИ ГРЪЦКИ ГРАЖДАНИН С ГРЪЦКИ ПАСПОРТ-ДИАВАТИРИО...НИКОГА НЕМА ДА ВЗЕМАШ ПАРИ..ОТ ГРЪЦКАТА ДЪРЖАВА...ГЪРЦИТЕ ДАВАТ ПАРИ САМО НА КАРАКАЧАНИТЕ...ДОРИ И ДА НЯМАТ 5 ГОДИНИ РАБОТА ТУКА...

29

Ratka Piratka

преди 13 години

Само вие, сте най послушните опитни мишлета в цяла Европа!Кака ви Радка-яка пичка в Гърция,калпав к-р в България рани!

28

Анонимен

преди 13 години

Да им пратим Бойко и Дянков, ние ще вземем Папандреу за премиер. Даже и външният им дълг ще поемем.Гарантирам,че за две години ще изплуваме.Като няма кой да краде бързо че се оправим.

27

Анонимен

преди 13 години

МДААА ,ТЕРМИНАЛ 1 Е РЕШЕНИЕТО. ЩЕ СЕ БЯГА.

26

24

преди 13 години

Гърците не са фалирали, ние фалирахме. Огледай се!Бръкни си в джоба и виж колко пари ще хванеш. Гърците като бъркат и вадят евро,много при това.

25

до 14 чавдарчо

преди 13 години

Чавдарчо прав си ,само на едно място си сгрешил ,че в България навсякъде е ***.Бъди сигурен ,че не е ,просто навсякъде е българска работа !

24

Анонимен

преди 13 години

Моят опит с гърците показва, че те са егоисти, ползват блага на готово, влагат малко, печелят от далавери, създават монополи. Справка Германос, Виваком, Санома Блясък и др. гръцки фирмички у нас. Харчат повече, отколкото произвеждат, живеят на кредити от Европа, подправят бюджети и ми говорите за засети земи? Те затова фалираха - от работа! Хахахаа....

23

Анонимен

преди 13 години

яро, излез от селото си и се огледай.По-зле от България няма вече. Дори Зимбабве миналата седмица изпревари по икономически показатели България.Заплатите в Ливан са 700$ ,а там дори е война.

22

Киро

преди 13 години

На мене преди два месеца ми предложиха работа в Гърция, Е1200 на месец.Отначало гледах несериозно на това,но след два месеца обикаляне по мъките да си търся работа в България,най-доброто възнаграждение ,което ми казаха беше 450лв бруто, чисто към 300 лв.Значи събирам си багажа и да ме няма.Не ме е*е за бойковци,тикви,картофи,да си решават кризата на нечий чужд гръб,не на моя.

21

Анонимен

преди 13 години

гърците търсят помощами ние защо не търсим помощ? ние сме 10 пъти по-зле от тяхедин мой познат работи в Солун като ел техник, 3500 евро на месец,а аз като ел техник в България взимам 300 евроалооу,Бойко,отивай да търсиш помощ

20

до 10

преди 13 години

Виж какво. В Гърция работиш през лятото в заведение и се осигуряваш. Първата зима - нищо. Но още едно лято и през цялата зима 500 евро и така през всички следващи години. В сел. стоп-во се осигуряваш сам, афендикото нищо не внася. Вноските са около 100 на месец и се внасят на три месеца. С тия вноски ползваш здравни услуги и за пенсия не по-малко от 500 евро. На колко години не знам. Но знам, че българи се регистрират, че живеят тука, работат 1-2 г и пол. по 500 евро пенсия, а в БГ за 30 г стаж - 150 евро.