51

Анонимен

преди 13 години

Герб са пътници запомнете

50

Анонимен

преди 13 години

Тая от кой разклон я избраха.

49

Голям Праз

преди 13 години

Другарско мъмрене е нужно на другарката! Тя не е виновна, че е правила пропаганда, тя е виновна, че са я хванали! Бушона обаче отгърмя геройски!

48

до Стамен

преди 13 години

За премиера на знам,ама аз лично съм засрамен от това което се случи в Бургас,защото малко ги биха тия *** от Свидетелите.Боя който изоядоха е нищо в сравнение със стотиците животи които те са съсипали в България...

47

БГ Съдия

преди 13 години

Аре стига бе, направиха от мухата слон, смучат си ги тия новини от пръстите вече. Като почнат да публикуват в букварчетата логото на ГЕРБ, тогава вдигайте толкова шум. Тука за някаква никому известна госпожа от Пещера, където я има, я не, 50 ученика на кръст, се вдигна шум до небето, все едно Хитлер е възкръснал.

46

до 44

преди 13 години

Бягай да сееш картофи!!!!

45

Kidrock

преди 13 години

Утре някой Гербер ще направи нова издънка и това ще се забрави както всичко досега.Те така си я карат от началото,дънят се всеки ден и като се посъберат малко повече излиза Бат'Бойко и казва че от бсп са виновни !!!

44

Това големия позор

преди 13 години

Властта е в моите ръце, аз разпределям парите в държавата!25.06.2009 09:151022| Скандален видеозапис на Ахмед Доган пред симпатизанти в село Кочан84089 гледания | Още видеоГласувай: 203 гласаСкандален видеозапис на Ахмед Доган, качен в УouTube, предизвика брожения сред обществото и партиите у нас.В него Сокола разкрива пред актива на ДПС в село Кочан, община Сатовча, как властта е съсредоточена в неговите ръце, а от депутатите не зависи нищо."Властта e в моите ръце, аз съм инструментът, който разпределя финансирането от държавата. Депутатите нямат власт. Нямат власт! Как един депутат ще реши проблеми с проекти и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!, обръща се към симпатизантите си Доган.

43

Анонимен

преди 13 години

ББ и срам - тва го няма и в фантастичната литература.А тая ни мисли за *** - не знаела какво пише.Аиде де.

42

Боце

преди 13 години

Спокойно, утре Фидоошу ще напарви ВОЛЕИЗЯВЛЕНИЕ, че това е било активно мериприятние на БСП.

41

XXL

преди 13 години

Че дащна е другарката,ама е дърта чанта и е грозна.Има натрупан опит от младини се оказва.Само остава да разберем правила ли е фелацио на партийни сбирки на БКП на младини и всооичко ще се изясни.

40

Анонимен

преди 13 години

за на казание да я пратят посланик..последно така процедират от герб.

39

Анонимен

преди 13 години

Няма никаква изненада в случилото се в Пещера. По-голямата част от от ръководството на ГЕРБ са бивши комунисти, а това бе политиката на БКП преди 10 ноември.

38

до 36

преди 13 години

Днес гледах отново случая от Бургас и видях, че към края на случката имаше полиция, а днес се оказва че няма арестуване.

37

Анонимен

преди 13 години

Аз предлагам ръководството на ПГ на Герб да и пише 5-ца,защото ако и пише 6Борисов ще се засрами че не е пълен отличник.

36

stamen

преди 13 години

А Премиерът, в качеството си на бивш Главен секретар на МВР не е ли засрамен от това, което се случи в Бургас пред църквата на Свидетелите на Йехова? Или има неща, които сякаш не се случват тук в България, а някъде другаде? Защото, когато е за "секти", по-добре да се правиш на ударен, нали? Че иначе няма как да ти расте рейтингът?.Тези хора нямат ли права и ако имат- кой ще им ги гарантира? И интересното е, че за случаят в Пещера го питат, пък за случая в Бургас даже никой не го и пита.

35

501

преди 13 години

Ако съдя по всички проверки които герб сами си правят съм сигурен,че Костов и Станишев ще излезнат виновни :)))))))

34

Анонимен

преди 13 години

какво да ги правиш,герберюги...

33

Анонимен

преди 13 години

Еййй акъл море, глава шамандура...разбирам да събереш един пенсионерски клуб и да дадеш да се забавляват бабите и дядовците с този ребус. Ама да го изпляцаш на училищно състезание си е чист идиотизъм, да не би децата имат право и могат да гласуват на избори, настройваш хората срещу себе си, да не говорим че нарушаваж закони. А цялата тая глупост на ниво малко градче, еми на ниво междудържавни отношения не ми се мисли какво поведение имат управляващите :[[

32

Kitty

преди 13 години

С голям шок научих че миналата година от ГЕРБ са давали грамоти и награди на всички отличили се ученици от родния ми град Берковица! Моля Ви, разследвайте това, защото никак не ми харесва, нито смятам че е редно! Искам да знам имената на тези, позволили си да използват детската невинност за свои цели!