63

GERB

преди 13 години

НИЕ СМЕ ГЕРБ! САМО ДЕЦА МОГАТ ДА НИ СЕ ХВАНАТ НА ЛЪЖИТЕ, ЗАТОВА АГИТИРАМЕ ПРЕДИМНО ТЯХ!

62

Алчо

преди 13 години

"НИЕ СМЕ ГЕРБ ! БЕЗ ДЕЦАТА СМЕ БЕЗСИЛНИ! "

61

Анонимен

преди 13 години

Българите бяха прогонени от слугата на САЩ *** Костов който приватизира активи за 300милярада подари ги на западни кожодери мародери за жълти стотинки. Кремиковци за 1долар,

60

88

преди 13 години

Този *** като го вида ставами лошо честно ви казвам,абсолютен *** израснал в държявен мерцедес със нашият труд ух *** 1мръсна.Имам чуството че този е от дърво а не човек.

59

Глас Народен

преди 13 години

Те от ГЕРБ, че са прости и арогантни - спор няма. Ама точно тоя червен *** да седне да го каже е меко казано лицемерно, нагло и отвратително.

58

ZA 55

преди 13 години

Българите ги прогониха червените крадци. Те много доре си знаят и ги е страх от вота на емигрантите. На предишните избори хамстеровото правителство направи 160 секции в Турция и 40 в останалия свят. Нямате си идея какъв ще ги го начукаме на идващите :))

57

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Тия дни се заредиха все комунистически празници... - онзи ден атентатът на църквата "Света Неделя"... - утре съратникът им Адолф Хитлер има рожден ден... -а, щях да пропусна и 1-ви април...

56

ZA 50

преди 13 години

Затова запалката рИва толкова много като му взеха визата....сигурно е имал партийно поръченния да разложи империята от вътре ,а ??!?!

55

Анонимен

преди 13 години

*** избиха 20хиляди. Слугите на САЩ прогониха 1,5 милиона българи от България. Това е резултата на от плана РАН-ът. Кои са по-големите престъпници. С 1,5милиона по-малко е заплашено самото съществуване на народа нацията и държавата.

54

Позорен списък

преди 13 години

на чуждите граждани били министър -председатели на Р България след 09/19441.Г.Димитров - Тарабата- СССР2.В.Коларов -СССР3.В.червенков-СССР4.Г.Филипов - СССР5.А.Луканов -СССР6.С. Димитриевич - СССР/УКР7. Симеон - ИспанияХа сега ми покажете поне една бананова република управлявана от толкова много чужденци

53

yachtsalesbg

преди 13 години

*** руски г*зоблизец, смачкаха ви и сега си хапете мъдете от яд, нали

52

Анонимен

преди 13 години

Същите са като всички досегашни.

51

Анонимен

преди 13 години

*** избиха интелигенцията на България преди години, сега настоявали за етична комисия!! Няма толкова нагла ***.

50

Анонимен

преди 13 години

В БГ всеки втори е агент на САЩ на ЦРУ. какви руски агенти бе скопени мозъци. Всеки работи за САЩ да могат децата му да получат я Зелена карта я образование. Империята на злото в момента е САЩ.

49

ZA 48

преди 13 години

мдааа...американското посолство назначи 6 сAвецки граждани за министър -председате ли ,нали ? Мога да ти дам и списък ,ако си толкова ***, че не знаеш кои са :))

48

Анонимен

преди 13 години

Всички тези приказки за руски агенти и Държавна сигурност са измислени от политиците да се оправдават за некъдърността си. А крив макарон вълната му пречи. То се вижда кой е истинския господар на България се намира в посолството на САЩ. Самото посолство е по-голямо а сигурно работят и повече хора от Министерския съвет.

47

храбрият шивач

преди 13 години

Да го зашем 9 аршина, 9 ката в гъзеца на червената буржоазия !

46

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБерите са бивши работници, шофьори, стругари, охранители, милиционери и хора без ценз. До тук няма нищо лошо разбира се. Въпросът е, че тази фракция, този работническо-селски микс е имал за пример партията и се е възхищавал на партийните и ОФ лидери. Те няма да направят нещо за България. Те просто сбъдват мечтите си да бъдат някой, да всяват респект и да налагат подчинение. Да, но са закъснели с 20 г. горките. Затова и ще си отидат бързо. Малшанс. Времената са други.

45

gosho

преди 13 години

Този взел да говори за арогантност, каква ирония наследник на сатрапи и мародери

44

Анонимен

преди 13 години

Докато не се отървем от руските агенти няма да мръднем напред- тоз на снимката е човеът на Кремъл у нас, въпреки напъните на п-Резидента да го измести