95

Opasen

преди 13 години

Mnogo zlobni komentari pro4etoh i iskam da kaja samo edno !Tova moje da e sinqt ti pomisli !

94

Анонимен

преди 13 години

malko go e mlatil *** e bil trebvalo e i gastite da mu svali po patlak da xodi xaxaaxxaxaa

93

Пешо

преди 13 години

На такива само бой...........

92

иван-българан

преди 13 години

Какъв лош управител, да го беше разцелувал по челцето , и награда на този доблестен младеж. Нека другпът пак иде. Нека предаде на приятели. Така трябва да се постъпва .

91

гост

преди 13 години

В България само саморазправата ни остана, но ето, че сме осъдени за това, че не сме разрешили на крадеца да краде. По същия начин нямаш право да защитиш жена си, детето си, ако ги нападнат побойници и хулигани, защото пак ти си виновен. Какво щеше да направи полицията при така действащите български закони - да го пусне и утре той пак ще краде. Продавачите и управителите трябва да не си вършат работата, а да следят и гонят крадци и да им се извиняват,че са ги хванали Скапана държава!Бой му е малк

90

BBH

преди 13 години

Абе добре го е удрал, *** си беше признал, за какво лъжеш прокуратурата.

89

stalin

преди 13 години

като за българия нормално,сега крадеца ще съди управителя,аз имам магазин и бих постъпил по същя начин

88

Анонимен

преди 13 години

Браво на управителя! Да му е за урок.Полицията щеше да се го пусне безнаказано.

87

Анонимен

преди 13 години

66- Какво значи "просто са се зарибили"?Защо просто не са се зарибили болшинството от хората?И като са се зарибили това е оправдание за кражбите,обирите,че и убийствата,които вършат?Ако наркомани оберат и пребият теб/недай Боже/,същото ли ще кажеш?Тези,успелите ,които цитираш на фона на останалите,живи и вече мъртви,са незначителен процент.Ставайки наркомани,те веджъж вече са нарушили закона/който забранява наркотиците/и то съвсем съзнателно,тоест станали са престъпници.Това е техният избор.

86

иранец

преди 13 години

Отрязаха ръка на осъден за кражба в Иран" В Западен Иран е била ампутирана ръката на мъж, признат от местен съд за виновен в кражба.Това съобщи консервативният ирански вестник "Кайхан", цитиран от Франс прес, пише БТА. Присъдата е била изпълнена в град Малайер, западната провинция Хамадан.Всекидневникът не посочва дали ръката на осъдения е била ампутирана публично или в затвора, както и дали са присъствали медици, отбелязва АФП.Иранските закони, които се придържат към повелите на шериата, пр

85

мила родна картинка

преди 13 години

Едно престъпление може ли да се оправдае с друго?Единият е ***/защото УМЕН човек никога няма да стане наркоман/и крадец,другият е ***/защото ИНТЕЛИГЕНТЕН човек не прибягва към саморазправа и владее нервите си/ и побойник.Ако правосъдието беше истинско правосъдие ,днес щяха да са съседи по килия,заедно с лъжесвиделя,а ние да коментираме нещо далеч по-значимо от техните действия/да не кажа простотии и тъпотии/.

84

filomena grimaldi

преди 13 години

kradeza moze bi ne umiwleno e kradql, wom e narkoman.upravitelqt e trqbvalo prosto da izvika poliziq a da neprestapva v samorazprava i gavra. vse pak zakonite trqbva da se spazvat ina4e kakva varvarska darzava sme v evropa.

83

до 111

преди 13 години

Виж сега нещата са просто и същевеменно не са!Ако крадеца живееше само от кражби -хубаво и бой му е малко ,защото станаха прекалено много и закона не ги лови. За такова нещо като телефон, яке , дребен предмет ... пускат веднага и няма последствия.Ако обаче крадеца е взел нещо от глад или както е в случая от наркоман (за мен не са хора ,но това е друга тема) ,нещата са други. Наркотика действа вместо него и болките от липсата на дрога ще го накарат и убийство да извърши.Трябвало е веднага да извика полиция, вместо саморазправа.

82

онбашията

преди 13 години

но за да се отърсим от такива неща, трябва да сме наясно - не е виновна "тъпата държава", понеже същите неща стават и в "нормалните" държави, че даже и по-лоши, сигурно нямаше да се размине условно човека а щеше да лежи. виновните ако ги има са умрели преди 200 години, когато се е зараждала толерастията. а може би преди 2000. ако си мислите че вие бихте дали други присъди на мястото на съдията, лъжете се, не си мислете че толерастията ви е подминала. уф, това ви е твърде сложно, never mind :)

81

онбашията

преди 13 години

е не е действал разумно, не е трябвало да му взема дрехите, а само бой.

80

111

преди 13 години

много добре е направил крадците трябва да се наказват не да се съжаляват

79

tony scout

преди 13 години

Ако беше извикал полиция щеше да няма новина, щото нишо нямаше да стане, тая полиция е толко зле че просто не искам да ги мисля. Преди години ме викат в полицията, и като отидох имах 3 часов разпит за телефон,втора ръка, който съм си купил 7 месеца преди това,и ме спаси едно нещо от разлика от една цифра на Имеа. Защо не могат да заработят с ГСМ босовете и да го засекът още след 24 часа след жалбата на потърпевшия. Какъв ли не ме искараха по време на разпит. Ако имах в повечко пари да има Темида

78

Анонимен

преди 13 години

Тъкмо помислих ,че управителя се е защитавал от кражба , а то той издевателствал над крадеца и то след като по един или друг начин си е получил откраднатата дреха. Хубаво са го осъдили. Жалко ,че няма и да полежи в затвора! Едно е да се защитиш ,друго е да накажеш и съвсем друго да се гавриш!

77

Анонимен

преди 13 години

трябвало е и да го наебе и да заснеме това с камера че да го пуща на клиентите да гледат

76

Биячо

преди 13 години

Упавителят е искал да направи нещо, ама като не знае как - да пита.