93

До 87

преди 13 години

Искаш да ми кажеш, че половият ти живот не може да повлияе на това дали ще се появи киста, или ако я е имало - как би се развила по-нататък?Не е редно при смъртен случай да се коментират тези неща. Не бива да се коментира, още повече, че в конкретния случай е скандално - но ти просто провокираш с ината си. Не е редно сега да се говори за нравите на определена общност. Почети малко, разпитай и си направи изводите.

92

на сапун

преди 13 години

Като ви е страх от лекари ходете на ХОДЖА !!!!И успех

91

burgazliikata

преди 13 години

POJARNIKAR -- PREMIERFUTBOLIST -- KMET NAROD -- OVTSA DARJAVA -- KO4INA

90

от 73 до 84

преди 13 години

Моля?! Това казвам и аз!Че не зависи!А достатъчно съм запозната,макар и не от личен опит.И не става въпрос за статистики ,а за наука.И да,детето си е отишло...за съжаление...Незнам кой си и не ми се вързват нещата,защото коментара ми беше насочен към номер 68....??

89

121212

преди 13 години

Не исках да го кажа, но, наистина много много съм доволна, когато разбера, че някой от тези с белите престилки е ял бой! Аз се убедих, че трябва да сме невъзпитани, груби, само и само, за да ти обърнат внимание!

88

Анонимен

преди 13 години

Колко е жалка българската действителност, колко жалки сме и ние, че допускаме такива неща да се случват изобщо. За всичко виновни сме само ние, оставяме се да бъдем манипулирани от бялата мафия и се примиряваме с пренебрежителното им отношение и преглед, който не трае повече от 2 минути, един поглед с рентгеновите им очи = цял живот в ковчега!!!!!

87

121212

преди 13 години

оффф дори не ми се коментира! Знам, че в БГ болници всички са алчни и ги мързи та 2 не виждат! Сестрите и санитарите са супер груби и се отнасят с болните като с кучета, недай си боже да им нарушиш съня, по време на нощна смяна, тоагва става страшно! Лекарите са арогантни и се държат безскруполно само и само да увеличат дневната печалба! Най-важни са постъпленията, те са си чисти търговци, последните години!

86

Марк

преди 13 години

На лекарите да се изпрати щурмовия отряд, който свърши добра работа с йеховистите!

85

Анонимен

преди 13 години

Кистите и условичта на живот нямат нищо общо. Що за тъпотия?!

84

deader

преди 13 години

колко много лекарски грешки станаха до сега..... почнах вече да изпитвам страх от лекарите, представяте ли си това "ЛЕКАР=УБИЕЦ" вместо "спасител".

83

оперирана

преди 13 години

Всяка една операция , дори незначителната е свързана с риск.Сама взех решението , а след това се борих за живота си .

82

До 73

преди 13 години

Кой говори за киста и лоши хигиенни условия? От условията зависи възстановяването. Но за кистите има написано доста, поинтересувай се.После съпостави прочетеното с нравите на определена общност.Макар че не е времето нито мястото за такъв анализ. Детето си е отшло.А ти, ако си патила от киста, помисли кога точно и след какво е започнала да ти създава проблеми. После сравни с някои статистически данни.

81

tuj45u47

преди 13 години

Факт е, че и в развитите Европейски държави умират в болница пациенти, но разликата е, че там се борят, повтарям, борят за всеки един живот до последната минути, и не те изписват в деня на операцията, а те оставят в реанимация и те наблюдават, ако смятате, че това не са разлики ?????????????????????????

80

MitakaNadeto

преди 13 години

Има ли осъден ефективно лекар - НЕ !!!Тупат се по гърдите като маймуни, че са голямата работа и в полза на обществото..Лекарите и сестрите са се превърнали в сметачни машинки - веднага те преценяват още от вратата колко могат да смъкнат от теб и въз основа на това е и лечението им.Че си и имат комисийки, комитети, гилдийка... мамицата им продажна и безотговорна.ОТДАВНА СА ОБУЛИ ОБУВКИТЕ НА ДЯВОЛА ТЕЗИ В БЕЛИТЕ ПРЕСТИЛКИ...

79

Анонимен

преди 13 години

Какво ми се защитавате бе ниедни алчаци.Две годишното БЪЛГАРЧЕ което го погребаха преди няколко месеца уморено в същата болница и то ли живее в *** и в лоши условия?Да ви имам наглостта и безочието.Истината е че некадърниците в България се чувстват добре, защото и шефовете им са некадърни, и няма кой да ги атестира и контролира. Защото в БГ важи максимата: Ако си много некадърен ще те направим началник за да пречиш по малко.Трябва да има ред не мениджърите да назначават свои и да ги лансират

78

Бесен

преди 13 години

Лекарите са виновни,но забравяте и сестрите!Сестрите са държат като оперни примадони-надменни и безсърдечни!Когато бият инжекция ти стоиш и ги чакаш с памук в едната ръка и спринцовката в другата-примадоната идва,взема памука,разтърква и ти го подава,взема и бие инжекцията,връща ти я и гордо казва-натискайте с памука.Врътва се и излиза.По-голям шанс има да получиш писмо от папата,отколкото нормален отговор и добро отношение от медицинска сестра.Има и свестни,но са много-много малко!

77

До 71

преди 13 години

Не съм лекар.Но ти вземи да прочетеш малко медицинска книжнина - има и научно-популярна такава.После се разходи до селото на момичето,виж за какво става въпрос и тогава приказвай.Във всяка болница има смъртни случаи.Никъде не успяват да излекуват 100% от болните. Но е интересно да знаем какво е съотношението между излекувани и неизлекувани точно в тази болница.И как се съотнася това с подобни цифри от други болници.Животът ме научи първо да търся факти, да ги преценя, после да изказвам мнение.

76

до Валя

преди 13 години

Ами не можем ...Искаме да ни изписват здрави.Пък ако се налага и да си поизмиват ръцете от време на време.

75

Българин

преди 13 години

След оперативна инфекция вследствие на лоша хигиена!Стига сте плюли лекарите, на КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА В БГ, ДА ЕМИГРИРА, ТУК ОТ МИЯЧИ НА ЧИНИИ НЯМАМЕ НУЖДА!!!

74

аз

преди 13 години

не вярвам грешката да е само в лекарите. първо има пътеки, които те изхвърлят от болницата 3 дни след операцията, второ от личен опит знам, че една операция може да се възпали дори месец след като си изписан и дори да не разбереш докато не засмърди на *** (зависи как се грижиш за възстановяването си), и определено не вярвам, че Джунсе е била превързвана, почиствана и т.н. надлежно от мама и тати. а пламне ли инфекцията, после е късно вече особено при вътрешни органи. недейте само лекарите хули