23

Анонимен

преди 13 години

Ами преди да се напушиш и да покараш няма как и да го измислиш брат...

22

анонимен

преди 13 години

искаме дрегери да ни сигнализират за мутри и крадци като тебе цецко крадецко певецко

21

pissed off

преди 13 години

Ми като по принцип не можеш да мислиш хахахахахахаххаххахах Оливър!

20

Анонимен

преди 13 години

Ако човек е напушен, просто не ми се мисли как ще кара кола.

19

Боб

преди 13 години

До 12Нещо не ти сващам мисълта, може да им е "приспано" съзнанието. Няма да цитирам известни личности ползващи леки наркотици... Обясни ми с какво са по лоши от теб тез от работата ти дет са напушени постоянно? Ходят на работа нали? Плащат данаци нали? Под проблеми с нервите имаш в предвид че са по спокойни и не се палят като теб?На тях най-вероятно не им пречи че ти не си напушен!! Тоест те са по толеранти от теб.Обясни ако можеш с какво ти си по добър от тях за обществото и държавата?

18

Fox

преди 13 години

От 15 години съм шофьор, в последните 10 години 95% от времето съм шофирал напушен, често като куче. Нямам нито едно произшествие. Докато хероин се внася с кораби, самолети и тирове, аз влизам в затвора. Проблемът по пътищата е решен. Браво!

17

pissed off

преди 13 години

Номер 12:стига си дрънкал глупости за напушени лапета ами се огледай малко:в който и да е вестник или електронно издание всеки ден ще немериш по няколко случая на брутално насилие вследствие употребата на алкохол-кражби,побоища,изнасилвания,смърт,катастрофи......

16

Анонимен

преди 13 години

Малко ли му бяха 1 милиярд бюджет за МВР, този нещо го е хванала Японската радиация. Станахме играчки в ръцете на мутрите от прехода.

15

Анонимен

преди 13 години

Можело значи властта да печели от дрога и като я преследва.

14

Анонимен

преди 13 години

6добавен от: RedmoonZ преди 1 минутаТова добре. А аз ще разполагам ли с дрегер, който да ми показва дали полицаят, който ме занимава, е дрогиран?---------------Ти си голяма работа, за теб специално ще има и стриптизьорка, за да има какво да гледаш докато те проверяват.

13

До 12

преди 13 години

Същото важи и за лозунгите!

12

до 2

преди 13 години

ами то цялата държава е заприличала на комуна.По трамваите гледам напушени хлапаци.Там където работя също е пълно с напушени.Нервите на тези хора не са в ред.Изпива им се мозъка още от малки.Какъв гражданин може да е един наркоман?Каква позиция може да заеме?За него е важно само да се напуши.Просто са жертви на системата - безпътицата в живота.Проблемите не се решават с дрога.Дрогата приспива съзнанието, но не решава проблема.Увеличава го.

11

Анонимен

преди 13 години

А най-добре да стигна бързо, жив и здрав. Това са задълженията на държавата, заради които плащаме данъци - да се осигури нормална инфраструктура, с нормална пропускливост, а не хората да се изнервят до смърт от задръствания. Като го направите това, като има условия за 50км/ч минимална скорост и 90км/ч по магистралите както е в нормалните държави, тогава говорете "по-добре бавно".Цуце, скрий се и докато кортежите не започнат да карат с 60км/ч си стой скрит! Може и до изборите!

10

до 3

преди 13 години

съгласявам се с предположението ти, но има и едно решение, а то е да не караме коли и да не шофираме

9

Анонимен

преди 13 години

Разчитаме много на въведените добри практики в страните от ЕС...Да де, но там държавите не харчат безсмислени пари за арести на тинейджъри с фас марихуана(плаща се за полицаи, прокурори, съдии, вещи лица, консуматив и т.н.) и пренасочват тези парични потоци за по-смислени цели, като тази. Тук обаче не е така...

8

pissed off

преди 13 години

Ми освен бтв-то да спретнат една кампанийка и да пратим по някой лев,то държавата има кинти само за държавните служители,а ако нормалните хора имат проблем-да си се оправят сами!

7

Casus_belli

преди 13 години

Дрегери и дрОгери... Някой *** станаха много лоши мутри.

6

RedmoonZ

преди 13 години

Това добре. А аз ще разполагам ли с дрегер, който да ми показва дали полицаят, който ме занимава, е дрогиран?

5

Димитър

преди 13 години

Най-после. Браво.

4

Анонимен

преди 13 години

Допълнителен ресурс за........7 ми апартамент?