103

бг

преди 13 години

дебелата произвежда енергия колкото 5 реактора!защо ни е атомна централа?

102

некой

преди 13 години

Че този кой го пита кво иска?Кой управлява?Не се ли казваше Златев от Правец?Прочел "Винету",даже да се подписва не може и се пъчи само.Каже нещо,след пет минути друго.Също като някой ***.Оня другия *** с милиционерските сапунерки "падни ,стани" къде се скри?Пуснете го зрелища за народа да има поне.........

101

до 102

преди 13 години

Същия.За никого не е чудно, че Борисов върви по пътя на Царя.След следващите избори Борисов ще е само депутат(а партията му част от поредната Тройна коалиция), а след по-следващите - той и партията му ще са вън от парламента.

100

Анонимен

преди 13 години

Aко в близките дни чуете тътен от мощен пърдел, не се плашете! Установката за стрес-тест под кодово име "Искра Фидосова" работи с пълна мощност недалеч от АЕЦ "Козлодуй"!

99

Бай Мангал

преди 13 години

Това е истински политик...Браво Бойко. koйто прави нещо за Бяългария...ааааКРАДЦИТЕ ЛАЯТ ЛИ ЛАЯТ НО КЕРВАНА СИ ВЪРВЙ!!!!

98

до 99

преди 13 години

за слабоумния кривокрак царски г.золизец ли става дума?

97

Идващия Одисей

преди 13 години

Първокоп Ленторезов. Лукойл Атомлабов.

96

миро

преди 13 години

Бойо мамата си тракаш от тъпотия.Изтъпя и народа хептен покрай тебе.Стига си ни мъ4ил пусни си оставката

95

Анонимен

преди 13 години

Владимир Каролев, консултант за АЕЦ БеленеВладимир Асенов Каролев е роден на 31 юли 1961 г. във Варна.Завършил е УНСС през 1986 година. През 1993 г. завършва магистратура по бизнес в университета на Алберта, Канада.Появява се в обществено-политическото пространство с идването на НДСВ в политиката. Известен анализатор е по икономическите въпроси, често канен в различни медии.Управляващ съдружник е в Балканска консултантска компания. Бил е консултант на редица чуждестранни фирми у нас и в съседните страни. Участва активно в икономическия екип на НДСВ, общински съветник от НДСВ в Столична община е. Женен, с две деца Александър и Виктория.

94

бг

преди 13 години

аз познавам един новопръкнал се експертказва се Цветелина Бориславова!препоръчвам я на Боко

93

Анонимен

преди 13 години

НЕ на Белене!НЕ на ЗАМИСЛЕНИЯ от мутрите ЧЕРНОБИЛ!НЕ на ядрената смърт!НЕ на рубладжийските ***!НЕ на руската мафия!

92

Цецко

преди 13 години

около HSBC (друг консултант) нещо се мъти, нещо пране на пари, нащо фалшиви сметки... ще се чуе! За в щатите става дума.

91

анонимен

преди 13 години

Говорител на прокуратурата в град Нюрнберг в четвъртък заяви, че 31 фирмени сайтове на Areva NP съвместното предприятие, както и частни жилища са нахлули в Германия и Чехия във вторник. Един настоящите и четирима бивши Арева служителите, както и три външни консултанти бизнес са обект на разследване на черни каси твърди, създадена между 2002 и 2005 година. Прокурорите заявиха, че смятат, че двуцифрена сума в милиони евро подкупи са платени в чужбина за да спечели договори за френско-германското съвместно предприятие. Арева съобщи, че ще сътрудничат на разследването. Siemens, която притежава...Прочитане на целия коментар една трета от Areva NP, е въвлечена в най-голямата следвоенна Германия корпоративни корупционен скандал, който започна през 2006 г., което завършва с излитането на неговия председател и главен изпълнителен директор. Siemens в момента е в съдебен спор с Areva SA над плановете си да продаде своя дял на френския партньор в смесени дружества. Siemens и "Росатом" са в плановете за сътрудничество в ядрената енергетика, технологии, но "Арева" твърди, че Siemens е договорно забранено да се конкурират с "Арева" до 2020 година.

90

Анонимен

преди 13 години

Подготвят туловището на Искра Фидосова за стрес-тест на АЕЦ "Козлодуй".Боко Тиквата е разпоредил за незабавното завръщане на одеялата от Япония.

89

дзвер

преди 13 години

91 днес прочетох някъде, че ББ са го кръстили Първокоп Ленторезов.

88

софиянец

преди 13 години

хехехехе е то ядреното лби няма да си плюе върху хляба я...тоя банкянски *** ще лежи дълго в панделата...

87

Мразя тиква

преди 13 години

Боко, брат снощи си обещал на олигарсите собственици на фут. клубове парите за нов национален стадион да им ги дадеш да си ремонтират стадионите?! Излез от село Банкя поогледай се не си в час честно. Това е все едно английската държава да ремонтира стадионите на Манчестър Юнайтед, Челси...Олигарсите управляват Бг вече официално. Боко е марионетка, която само режи лентички и после се прави на факир като си ги вади от джоба... Падение за България.

86

дзвер

преди 13 години

87 Аз специално не съм.Но не съм и оня двер от блог.бг.

85

миро

преди 13 години

Бате БОЙО пусни магистралите 4е немогат руснаците да си прекарат мангизите.Мангизите у Европа само по магистрали се движат айде 4е ще затворят МЕТРО докато ги построиш

84

Анонимен

преди 13 години

83Сега и Трайков да бъде уволнен, и Тиквата да го изгонят, цялото правителство си заминава с поне 10% комисионна от сделката за 11 млрд евро! 10% от 11 млрд евро, смятайте тарикати!