333

Анонимен

преди 13 години

Сега *** проумяха ли най-после защо трябваше да гласуват за Костов, а не за Бойка? :)

332

KOKO

преди 13 години

Тук партиите нямат нищо общо ***!!Започната е от *** и които и да дойде на власт ще построи Белене,защото е добре за сигурността на България.Тук само турците ще ми лепнат минуси,но те са само 3.Да живее братска Русия,единствения инвеститор в България,нашите ''приятели'' европейци ги няма

331

Анонимен

преди 13 години

обърка всички тука-да живее русията ама да не сме пълнили гушите на ***?!? Бойко, ти ли си?

330

Бесен Блогър

преди 13 години

Това е най-гнусното национално предателство в новата история на България и който си е правил сметката, че просто тъй някак ще му се размине, то хич, ама изобщо не я е направил.

329

DO 328

преди 13 години

По добре да плащаме милиони евро за АЕЦ отколкото да пълним гушите на комуняягите.Да живее братска Русия

328

до 331

преди 13 години

Бъркаш!

327

Анонимен

преди 13 години

"gerb e otkarmen on komunistite. prosto tova e edno preboiadisano izchadie na BSP"Така де! Всеки провал на жалката българска десница се обяснява с намесата на БСП! Както всеки провал на това правителство се обяснява с намесата на Станишев или Първанов!Вместо да си дадете сметка за какви жалки *** сте гласували!

326

UK

преди 13 години

Коментар 328Ето още един умопомрачен чалгаризиран гербер. Тиквата му пикае върху главата,а той си мисли че е роса.

325

Berlin

преди 13 години

Do 325Nai goliamata smeshka,nai-golemiat proval v Bulgarskata istoria gerb e otkarmen on komunistite. prosto tova e edno preboiadisano izchadie na BSP.

324

до 325

преди 13 години

Че от червената ти бащица Боко, по голям комунист има ли или може би води преговори с марсианците? Може и да е нямал пари да те прати в Москва да учиш, но за Симеоново и за партийна книжка е имал...

323

Анонимен

преди 13 години

***, щастливи ли сте? Ще се строи Белене-то, а? Кога ще празнувате, че току- що задлъжняхме с по неколко хиляди евра на човек за следващите 40 год? Големо празненство ще е ама ще станем "енергиен лъв" и ше и покажем на европата!

322

Жоро

преди 13 години

До 316И да повтарят по 50 пъти на ден митовете че ръся ни спасила на два пъти. Да повтарят докато джуките им се изприщат като старата п--ка на Ала Пугачова.

321

belalov

преди 13 години

Това правителство се оказа сбирщина, а не екип! Не можеш разбра какво искат да направят ако ще да се скъсаш. От картони полза няма. Като не знаеш къде отиваш, никога не може да стигнеш там където трябва!

320

do UK

преди 13 години

Да герберите сме сес средно образование защото баща ми не е бил комунист крадлив та да ме изпрати в Русия да уча!

319

boko bokov

преди 13 години

boqkooooooooooooooooooooo.aqde postroq go 4e da odime vsi4ki kato mutanti be.tazi tehnologiqa na bratu6kite 4e ni e.e mamata.ham mutanti hem gladni 4e odime.

318

TATO

преди 13 години

Долу боко,да живее доган и ердоган!Да се затвори Козлодуй да живеят свещите

317

Охранител

преди 13 години

Тук трябва да се пише за принципи, а не да се политизира темата! Няма принципно националноотговорно правителство за последните 22 години в България, така, че са излишни всички политичиски спорове. Всичките политически *** си пръцкат в едно и също гърне и се обогатяват на наш гръб и евсе за сметка на народа - българския, т.е. за сметка на всички, които работят и плащат данъци, а получават смешки, вместо заплати.

316

до 298

преди 13 години

-6 млрд. блокове + изграждане- 1 милярд площадка(вече вложени)Извеждане от експлотация - над 2млрд-инфрастурктура за прекарване на тока-Новите изисквания, които ЕС ще ни натресе-руския заем за Белене е с лихвиТака като ти го написах, повече ли ти е ясно, колко точно трябва да напиша, за да си го пресметнеш приблизително, проста червена кратуно?!Да ида и да разбера, червената ти бащица Борисов какво е подписал на тъмно?Кой беше написал, че да спориш с комунист е напълно безмислено...

315

Да не забравим

преди 13 години

Любителите на Русия да ползват Руска тоалетна хартия -- тя е добър заместител на гласпапир също -- това е едно от чудесата на руската ефективност тоалетна хартия която замества гласпапир.

314

До 316

преди 13 години

Демокрация БРАТ и КАПИТАЛИЗЪМ ще карам и ще пия каквото си искам :) Яд ли те е А?