39

До "до 31"

преди 13 години

Колега, понятието "бивши социалистически републики" е грешно. Няма "бивши" комунизма царства за съжаление, а соц. манталитета ще се изтръгне чак след 30 години, ако има живи българи в България.

38

до 36

преди 13 години

Това че познаваш 3-4 полицайчета на 100 примерно които са честни , не значи нищо.И аз познавам хора,печелили от тотото,но не се надявам да спечеля и аз ха-ха....

37

до някои

преди 13 години

на бас че няма да го уволнят даже .случая ще бъде потулен до 2 дена сичко ще си е както преди КУКАТА НА КАБЕЛА И ТАКА

36

Мимоза до №30

преди 13 години

Аз пък познавам и свестни и честни полицаи, както и от много други професии познавам и свестни и негодници...Професията, и това какво работиш нямат нищо общо. Всичко е до човека, до неговото възпитание, морал, компетентност и съзнание. Никога не бих могла да сложа всички хора от една гилдия под общ знаменател.

35

до 31

преди 13 години

Ми да : " На къдйе сми тръгнали тъка?" "Я,ко има тука в багажника?" "Ко ши праим ся?" "Акт ли ши пишим?" То май само в България и другите бивши комунистически държави има такива неща..

34

НЛО

преди 13 години

ЧЕНГЕ ПРЕЕБВА ЧЕНГЕ.ЦВЕТАНОВ БРЕЕбА БОРИСОВ СЪС СРС НА МВР И ДАНС

33

малкия

преди 13 години

Аз имам двама комшии полицай на които колите им вървят с минерална вода !Не е майтап не веднъж съм ги виждал да наливат в резервоарите си от 10 л бидон чета за вода

32

Анонимен

преди 13 години

А това е най-страшното.Полицаи в комбина с *** и да си краднат заедно.Ужас!

31

Jolly Roger

преди 13 години

Когато в Германия те спре полиция независимо каква, знаеш, че нямаш проблеми. Когато в България те спрат милиционерите, трябва да мислиш оправдания още преди да са те заговорили

30

антиЕС

преди 13 години

че какво чудно има в това че е откраднал.Като се замисля не познавам полицай който не краде

29

Мимоза

преди 13 години

Нищо лично! Като се каже "полицай" и се изливат тонове помия. Какво като е полицай? Ако в статията беше написано гражданинът еди кой си, какво променя новината? Тя и учителка обра банка и лекар умори дете е, й! Всяко стадо има ***, не мога да разбера как веднага правите някакви обобщения и "генерални" изводи! Освен че е тъпо, това обобщаване лъха повече на злоба, отколкото на нещо смислено и компетентно. Тя точно злобата, алчността и простотията ни докараха до тук.

28

gotin

преди 13 години

Ей, драскачите, вие сте май по-големи мишоци и от тези двамата дето откраднали кабела. Това е битова кражба от незначителен характер и нищожна стойност. Повече внимание заслужава пускането на свобода онзи бивш министър на замеделието, дето ощетил държавата с близо 100 млн. лева. Защо мафията не хванат и я вкарат в затвора? Всъщност, мафията е в политиката и властта. Докато хората не излязат да линчуват политиците на улицата публично, ще си останем всички просто обикновенни мишки.

27

помнещ

преди 13 години

Нали Веско Маринов пееше "родната полиция ни пази". Този полицай го е разбрал прекалено буквално и е прибрал кабела да го пази.

26

nqkoi

преди 13 години

гъделът е там,че този крадльо "полицай"" ще получи условна и няма да помирише решетките.Ще бъде уволнен , ама каква полза , при положение ,че 70% от родната полиция(която пази само себе си ) обича да взима парички под масата.КАТ-джи обичат да си измислят нарушения,защото или са гладни или жадни.Живеем в един абсолютен абсурд,живеем в държава,която вместо да ни гледа и предпазва , единствено ни тъпчи и ограбва.Живеем на място , където дори и кучето се чувства по-свободно от човека.

25

pissed off

преди 13 години

Номер 8:Да не си и ти някъв въшлив ***,като горе споменатия "полицай",че го защитаваш.Не те ли е срам бе ***!

24

Анонимен

преди 13 години

АМА НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ,КАК ТАКА ,АМА РОДНИТЕ ПОЛИЦАИ СА ИЗБИРАНИ С КОНКУРС ,НАИ 4ЕСТНИТЕ,КОРЕКТНИТЕ,У4ЕНИТЕ,СПОСОБНИТЕ ДА КРАДАТ,ТА ТЕ ДОРИ ЗНАЯТ ПО ЕДНА ДУМА ОТ МНОГО ЕЗИЦИ,ТУРСКИ-СРЪБСКИ-ГРЪЦКИ-АЛБАНСКИ-***,И ТО ДУМИТЕ ВСИ4КИ КРАДЪТ И АЗИ 4Е КРАДНЕМ.

23

до 8

преди 13 години

е кво иаз работя и на мене не мистигат и кво да почна да крада ли бе *** особено важно е че говориме за ПОЛИЦАИ. НЕКА СИЧКИ ПОЧНЕМ ДА КРАДЕМ И МАМИМ ТАКА ЛИ БЕЕ ??

22

пиле до 19

преди 13 години

Не си прав! Има всякакви. на мен лично полицай не ми обра къщата и вилата на село, но *** да! А има и полицаи пипат? Конкретно трябва да се гледа. да, много *** крадат. Оня ден са влизали в къщата ми на село пак и ако не беше алармата са щели да я оберат. Но, когато я завърша сигурен съм че когато ме изправят пред съда за средни телесни повреди на крадците, то ще е, защото ще съм поставил по един бодлив таралеж в засада срещу крадци и а припарят през оградата, ще влиза в дирниците им.

21

Jolly Roger

преди 13 години

И дотам изпаднахте торби в униформи. Срам .Пазители на реда срам.

20

до 19

преди 13 години

Пичага,герб ако затворят пунктовете за скрап,кой ще гласува за тях на изборите после?Това е валидно и за всяка политическа партия..*** са главният електорат,не го забравяй.А колкото до полицая - просто нямам думи!