78

а?

преди 13 години

А ти какво работиш е АНОНИМНА МИШКО ???????????????????????А ???????????????

77

do:67

преди 13 години

Такива де са го ударили на живот преди годинки сега носат цимент в Германия и Испания ;))

76

Батето

преди 13 години

До 73 И какво да правят младите? Да плачат завити под юргана ли? Или дане яде , пие и весели защото ще пълни гушите на мутрите? Сигурно и секс да не прави щото тебе те е яд , че не можеш? Май няма кой да те обича и затова си злобен? По добре преоцени собствения си живот овреме.

75

мотел божур

преди 13 години

как не знаех че ще има иначе,да сложа едно паве у калъфа на възглавницата,е това е бой

74

РАВНОСМЕТКА

преди 13 години

Някои хора рушат къщи, други няма къде да спят....някои нямат легло и възглавници и дрехи..други ги хвърлят и разпокъсват..живот в лукс и лъжа!!!!!

73

Анонимен

преди 13 години

73, живееш добре, не си депресиран, не си смачкан, обичаш... и вместо да се наслаждаваш на прекрасния си живот си седнал тук да коментираш какво правят другите хора с техния?!

72

до 67

преди 13 години

Пуберчо дребен, как се заавляваш ти бе? Като харчиш парите за зъболекар на мама и тати в дискотеките на студентски град ли, като пълниш гушите на мутрите? Живееш? Изобщо не живееш... ти си роб, еднакъв си с всичките твои връстници. Депресиран не съм, не съм смачкан, живея си добре, имам кой да обичам и кой да ме обича и пари си имам. Нищо не знаете за живота! НИЩО! Като си заминат мама и тати какво ще правиш?

71

Анонимен

преди 13 години

Нека си злобеят, не им обръщайте внимание. На нас беше ли ни забавно - беше ни! Хайде, догодина пак ще се видим. :)))

70

Батето

преди 13 години

Аз съм на 65 г. и твърдя че младите трябва и добре се забавляват. Като остареятдано поне в душите си да останат весели. Много от мрънкащите искат Европа но нямат грам толерантност къ другите хора. Както сега се отнасяте към младите така и те ще се отнасят към васДа живее младоста и нейното весело сърце.

69

Анонимен

преди 13 години

67, истинския *** не го афшира по нета.Таквиа като тебе са си смачкани дественяци, показвайки се като мъжкари зад монитора, хехехех.Иначе... те снимките показват, що за *** се е събрала за тази дебилска проява.

68

Анонимен

преди 13 години

Малко перушина е нищо в сравнение с огромния брой кучешки акита. Перушинката като я настъпиш не мирише.

67

Анонимен

преди 13 години

zzz:Това, че някой е намерил време да излезе и да участва в нещо, което ти намираш за глупаво по ниакъв начин не означава, че не учи и не работи или го прави по малко от теб. По твоята логика какво правиш в този сайт сега коментирайки действията на другите, вместо да си учиш?

66

:)

преди 13 години

*** се от яд ***, никога няма да бъдете млади като нас. Ние сега се забавляваме, ***, живееме, а вие сте депресирани, смачкани от живота нещастници :) Това е от мен!

65

до 63

преди 13 години

, нима да се млатиш с възглавници по улиците е забавление?

64

крон

преди 13 години

Безогледното млатене по главите, макар и с пухени възглавници, си е забавлание за ***. Дано следващия път измислите сами нещо по-смислено, а не да подражавате. А това, че сте почистили, е похвално. Браво!

63

Батето

преди 13 години

59 ти прав си , я се веселете и не обръщайте внимание на глупаците, забравили младоста си. И помнете когато остареете да не сте като сегашните мърморковци. Да живее младоста и веселбата.

62

Анонимен

преди 13 години

"Стотина ентусиасти се включиха в Световния ден за бой с възглавници и си спретнаха масов пердах на столичния булевард Витоша. - Забавление за ***, хляб и зрелища

61

до 59

преди 13 години

Бе то самото допускане, че другите са по-гадни от теб самия, говори за доста сложна психо-соматична картина. Между другото по Витоша има доста останала перушина. Дано да я издуха вятъра, понеже мърлячите не са си направили труда да я почистят що-годе добре. Това е.

60

zzz

преди 13 години

A moje i da sme uchili dokato vie ste se zabavlqvali ?! Neka do 20 godini shte se zabavlqvate mame i tate 6te davat posle idva golemiq kupon ;)

59

Анонимен

преди 13 години

Това беше едно невинно забавление за 5 минути. Изчистихме всичко след това, на никой не сме пречили и по никакъв начин не сме ви нарушили спокойствието. В такъв случай нямате право да ни обиждате и наричате какви ли не. Злобата ви ще ви довърши, затова няма да коментирам изказванята ви. Само си помислете обаче, че докато ние се забавлявахме по някакъв начин, бил той и наивен какво правихте вие? Седяхте си залепени за монитора и се чудихте какво да оплюете, защото си мислите, че анонимността ви в интернет ви дава право да обиждате хората.