85

105

преди 13 години

пишеш щото ти иде отвътре, или просто нямаш идея закакво става дума , но за участието?бъркате културата с политиката, но то е поради плиткоумието и необразованосттапрост народ - слаба държава

84

Анонимен

преди 13 години

комунистите си пукат, един по един и това е- Бог е над всичко другарки и другари!

83

eva

преди 13 години

жалко,че българинът продължава да бърка някои етапи от съветската политика с вечната руска култура! руснакът има душа,която го отличава от всички останали славяни и неславяни. руснакът има душа,която прозира във всички произведения на изкуството,в това число и киното,част от което беше людмила гурченко!и както пишат преди мене- не всичко е чалга и наркотик! има и по-стойностни неща. никой не отрича хубавите американски филми. но сега темата е друга- *** на една велика актриса.лека й пръст

82

Гец

преди 13 години

Велика актриса от моето детство, когато нямаше като сегашните помии по екраните! Да почива в мир!

81

Tata

преди 13 години

Будем помнить и Любить!!!

80

Хиха

преди 13 години

Все още чакам обяснение от Днес.бг защо изтриха всички постове, в които се изказва уважение към паметта на Л.Марковна! Приканвам към открит диалог ... както се казва!!! Споко, няма да опираме пистолет в главите ви!!!

79

Анонимен

преди 13 години

Тази нощ гледах по ОРТ "Пет вечери" с Гурченко и Любшин. Десетина пъти съм го гледала и не ми омръзва. А тази песен е шикарна! youtube/watch?v=BUkQjX8eKe0Земля пухом, Людмила Марковна.

78

Анонимен

преди 13 години

Наложени от медията актриси като Лиз Тейлър, могат само да мечтаят да се докоснат до нейното ниво

77

марин

преди 13 години

Dnes.bg Някой ви хакна. възстановете сайта имайте страх от БОГА! От форума са премахнати са всичките съболезнователни адреси към ВЕЛИКАТА покойница.

76

67

преди 13 години

притеснителното е, че "младият човек" като събирателно понятие, или по-голямата част от него просто нямат мироглед - иначе не виждам смисъл да се плюе нещо, което не познаваш

75

ppancho

преди 13 години

Страхотна актриса,истинска дама с подчертано аристократично излъчване.Блестеше още повече на фона на тъповатите съветски филми и на неприятната съветска действителност,която никой режисъор не можеше да скрие.Бог да я прости.

74

pepo

преди 13 години

До 89.Отличителна черта на злото е агресивността и военнолюбството. Понеже е вредно, няма друг начин то да се изтъкне и да бъде прието. Необходимо е да се наложи със сила.Също като демокрацията.

73

Хиха

преди 13 години

До 91: Аз прочетох коментари с : харесва ми и не я познавам, ама не ми харесва.

72

17

преди 13 години

Защо не можем да се научим да казваме - харесва ми и не ми харесва. Не се натрапват мнения.

71

djuniar

преди 13 години

Изключително красива жена и велика актриса.Светла и памет.

70

М

преди 13 години

Натъквам се на лаещи демократи, на които простотията и посредствеността е фрапиращо агресивна. Людмила Гурченко беше прекрасна актриса.

69

елмар

преди 13 години

До 84.А Вие не/уважаеми.Вдно време казваха филма хубав ли е или руски,а сега казват филма хубав ли е или американски.И ако смятате че американските филми са по различни от руските,явно нещо сте проспали.Просто гледайте филми всякакви но стойностни,а не американските бози.има толкова хубави английски,френски, шведски филми.

68

Хиха

преди 13 години

До 71: Тя беше и Е Човек, Велика актриса и Дама. Няма какво да се чудиш. Тя и *** е била другарка, че и баба ти, не виждам нищо лошо и в двете обръщения.

67

Истината

преди 13 години

Странно, коментариите, които трябваше да се изтрият си стоят, а тези, които трябваше да останат са изтрити! Цензурата не променя истината - Людмила Гурченко беше велика актриса.

66

Анонимен

преди 13 години

до 80 уважаеми, че то руското кино постоянно "биеха" германците, и все лоши фашистите..убиват "славяните", изнасилват "славянките"..абе лоши германци еййй, пък ти за американските екшъни си се загрижил и знамената им. смешно е и глупаво!!!