17

Анонимен

преди 13 години

хиха , сина ти като ти доведе зет ще разбереш кво ни пречат

16

Хиха

преди 13 години

Какво ви пречат хората с различна сексуална ориентация??? Разбирам да ги хулите, ако са крадци, убийци и т.н. Дори и в този случай ще е въпрос на други ценности. Обаче само заради това, че харесват и търсят любов с хора от същия пол ми се струва леко безумно и винаги съм мислила така. Няма страшно, не е заразно, а и да е... може пък някой да открие себе си ;)

15

Голям Праз

преди 13 години

Следва: Статия пропагандираща педофилияСтатия пропагандираща некрофилияСтатия пропагандираща содомия

14

Голям Праз

преди 13 години

Дааа... дежурната хомо пропаганда продължава!

13

ха

преди 13 години

Егати тъпата статия.Нищо не разбрах.

12

некъв читател

преди 13 години

Поредна статия в пропаганда на гейщината. Самите *** не са виновни, те са просто едни болни, манипулирани същества. Доста жалко, маскирано под формата "свободи", "права" и т.н.. Не е трудно обаче да се види каква е крайната цел на тези, които спонсорират такива статийки - разделяй и владей. И като не става по друг начин - "дали методът би могъл да се използва върху хора" - дотам ли изпаднахте вече? Смешници...

11

Анонимен

преди 13 години

Най-*** е че претендират със ориантацията си, паради специални предавания и каквото и да било. Спекулират с това и после "Ние каакво парвиме и т.н" Все едно да отида с приятелката ми някъде където е пълно с *** и да почнеме да се натискаме. Като са хомота поне да стоят мирни бе...

10

megaschwul New World

преди 13 години

то и канибализмът между животните се среща като явление. да вземеме и него да го изкараме за нормален. а до 8: "толерантност" е конюнктурен термин за манипулация и развращавене. де факто означава само "търпимост", но не и "съгласие".

9

Анонимен

преди 13 години

Не може да си толерантен към ненормалните, защото това автоматически те прави нетолерантен към нормалните.

8

от 2

преди 13 години

do 7:) Няма шанс. В здраво и нормално семейство, с обичани деца, да се случи нещо подобно е изключено.

7

до 1

преди 13 години

ми нормално е що да не е, тва с хубавото тяло е един вид конкуренция а не заглеждане щото те привлича, хората, които се занимават със фитнес ме разбират, аз имам яко тяло и постоянно гледам в интернет клипове за културизъм и фитнес и не намирам нищо неестествено, в случая изобщо не говорим за сексуално привличане

6

Анонимен

преди 13 години

na vseki kakto mu e udobno i priatno. za6to nemozeme da se primirime s tova? tolerantnostta e hubavo ne6to, ama mai lipsva v BG. za6to li?

5

Анонимен

преди 13 години

До 2 Не говори много, някой прекрасен ден да не откриеш, че твоите деца са обратни.

4

Анонимен

преди 13 години

Много упорито се мъчат да докажат, че хомосексуализмът е нещо нормално.Запитали ли сте се защо?Колко от правозащитниците са хомо, колко от политиците, от журналистите?Много.Но това не значи, че е нормално да си хомо.Никога няма да е нормално.Това, че някой иска да изкара черното бяло, не значи, че черното е бяло.

3

Жена

преди 13 години

Дам, аз съм жена ,но мога да отчета всяка друга красива жена ,без капка сексуално желание в това. Приемам обратните ,но самата аз да галя жена и да...бляк ,само мисълта ми е отвратителна ,камо ли да го направя.В случая ,според мен въпросния мъж просто сравнява със себе си.

2

канален плъх

преди 13 години

От тая статия излиза ,че цялата "Шекер махала" и друго подобни трябва да минат на големи дози антидепресанти.

1

ne znam

преди 13 години

Според Вас нормално ли е един мъж да прави секс с жени,да си пада по тях и всичко останало,но в същото време да се заглежда по мъже и да си казва "Пфуу,тоя кво яко тяло има " ?