248

До 259

преди 13 години

Душко, хайде сега да не изпадаме в крайности. Не сте само жени във форума.

247

Анонимен

преди 13 години

И аз тва се чудя, сигурно е за що годе правилните черти на лицето

246

Фани

преди 13 години

Чудя се как някой може да счита Николета за хубава жена - тя е трътлеста, дебела с къси крака. Много се гримира , слага тонове грим, ако човек я измие от нея няма да остане нищо освен перманентния грим.

245

аз

преди 13 години

УУУУУУУУУУУУУУ!

244

244

преди 13 години

Пропуснах да добавя.Подхождат си Валерчето и Никиту - нея от толкова клатене никой не я взе за жена. А той от толкова перчене и парадиране никой не го иска за футболист. И на двамата вече им е изпята песента. На нея, че к*рви бол - и по-млади и по-хубави, а на него на тези години или трябва да е на върха на славата си като футболист - или е за селски отбор вече - резерва.

243

yaro

преди 13 години

ех Валери ,Валери,въобще не ми дреме с коя поредна чалга звезда се таковаш, а вземи малко се стегни и почни да играеш сериозно , че в националния няма кой да вкарва головете....

242

бг

преди 13 години

Ами журналистите са виновни! С какъв акъл ще отидеш ти да искаш интервю от тия двамата? Смях!

241

До 244

преди 13 години

Ти думата СЕМЕЙСТВО знаеш ли я? Живеят заедно, спят заедно, правят деца заедно. В СЕМЕЙСТВОТО парите са ОБЩИ. Като си вреш х*я нейде после ще си береш последствията. Валерчо никой не го е дърпал за п*шката да прави деца или да взема Алисия или която и да е. За нищо не стават и тримата. Ама Валерчо и Никиту направо счупиха ***.

240

ох

преди 13 години

Евала аз такваз жена не съм и сънувал!

239

Джулиян Мантъл

преди 13 години

*** ли е Николета с чисто материални изгоди от "любимия си" ? + за да и - за не

238

pich

преди 13 години

Нали знаете лафа - колкото и да е готина една мадама, на някой вече му е омръзнало да я ......

237

Анонимен

преди 13 години

тука е писал някой пиар хахаха. Добре че Матеус изгони от националния тоя псевдофутбалер

236

Анонимен

преди 13 години

Самата истина е, че Николета е по-голямото зло, ама ще мине време за да се усети Валери.

235

Анонимен

преди 13 години

Хахаххаха тийновете да не се върнаха от училище та почнаха да си измислят истории за Алисия.

234

Анонимен

преди 13 години

Валери и ти си въздух като половинката си. Кога ще вкараш някой гол.

233

анонимен

преди 13 години

Те такова задружно оплюване не бях виждал скоро.Евала наборчета ,спрете чалгата в тая държава и нещата ще се оправят.Всичко идва от долната чалга и обескосмяването на ***.

232

Анонимен

преди 13 години

Ася е манипулаторка , а каква неблагодарница е.Валери можеше да поеме отговорността за детето си, но да не се обвързва с нея и кой би го винял-на 19 години колко мъже живеят на семейни начела с жена, вместо да се радват на живота.Когато избухна скандала със Стоев , а после и със Златка , че е момиче на повикване и се каза тарифата й, Валери не я изостави , напротив застана до нея, с авторитета , с името си защити я и изчисти името й.Всеки си каза, сигурно е лъжа, щом това известно и богато момче, остава зад гърба й, ако е истина щеше да я зареже.А парите с които издържаше нея и цялото и семейство -построи им къща, на Ася купи апартамент, братята ползваха колите му,и ги издържаше всички. Стига сте го плюли, вижте истината.Валерката е много готин пич-щедър, великодушен и отговорен.Малко мъже в неговата ситуация биха са държали така , а за благодарност тая го направи за резил.Защото му дойде до гуша от претенциите й, и му се поиска да се отърве от тоя цербер и да живее нормално.Ама не кака Ася беше си хванала златната рибка и за нищо за света не искаше да я пусне и като не стана нейното го хвърли на кучетата.Сигурна съм, че огромна част от злобните коментари в медиите са нейно дело, първо прозира еднакъв стил, а и толкова злоба, като нейната са рядкост.Такава е благодарността на кака ви Ася за това , че спаси името й, че даде име на детето й,и че финансово обезпечи нея и родата й, от благодарност очерни името му ,срина авторитета му и постоянно произвежда скандали, за да го излага.Отвратена съм от тази жена. Мда много хитра маймунка е тая Ася ,но единственото което постигна е Валери и Николета да се сближат още повече.Атаките вместо да ги скарат, ги направиха още по-близки.Пожелавам им късмет, мисля че си подхождат много и ще са много щастливи.

231

Анонимен

преди 13 години

Алисия може да не е цвете, но е класи над Николета, поне има професия, а не измислена като модел??? Освен това е доста по-интелигентна, съдейки от начина на изразяване, който при Николета е доооооста затруднен. Освен това е майка, държи се на ниво и не си сменя мъжете като носни кърпи, и най-важното, не е използвала Валери. До колкото разбрах тя е харчела доста по-малко от Нило-то, което само за пари е мъжете, никакви ценности няма при нея.

230

tutankhamon661

преди 13 години

Бас ловя, че сега Алисия си вика "И на мен ми разправяше, че съм му достатъчна"! Елементарен трик, на който всички жени се хващат.

229

с овцете съм

преди 13 години

Поредната доза умишлено наливане на простащина с цел понижаване на ценостната система на наще деца, отлично разработена от САЩ.Днешните идоли все повече понижават умственият си потенциял и провъзнасят в култ свойте ГЕНИТАЛИЙ ( ОТХОДНИТЕ СИ ОРГАНИ ).