10

Анонимен

преди 13 години

щом няма трупове,значи данните са в нормите :)

9

Бекерел

преди 13 години

Да не мислите,че по медиите в БГ ще ви кажат истината за РЕАЛНАТА радиационна обстановка в страната?! Наивно е да се мисли така.Ще изкарат някой по телевизията, ще го предупредят,че ако не иска кариерата му да не направи остър поврат трябва да говори написаното на листчето и... хоп - имаме новина: в БГ нямало радиация...Какво се случва със оталожената от Чернобил и как тя реагира с 'минималните' количества частици,донесени от Япония?Това никога няма да разберем.Ползвайте чужди сайтове за инфо

8

радиатор

преди 13 години

Яжте олово и пийте живак - те поглъщат радиацията най-добре хехе :D

7

Анонимен

преди 13 години

Като гръмна Чернобил ,бях в армията Имахме взвод за разузнаване снабден с дозиметри ,показваха такива нива на радиация ,че да повръщаш А по вестниците пишеше друго .Сега е същото ,спокоино радиация има за всички

6

Бекерел

преди 13 години

Прекалено преекспонираш нещата. Да,в наръчника с инструкции при повишена радиационна обстановка се казва точно това и още поне 10 неща.Преди обаче да напишеш това погледна ли някоя карта на света? Видя ли къде е Япония?Това,че тук радиационния фон е завишен не се дължи на Фукушима.Не забравяй,че радиационния фон се променя периодично и варира... Така че, не всявай страх у форумците. Намери си гайгеров брояч и провери - ще видиш колко съм прав. ;-)

5

Анонимен

преди 13 години

Щом на Мусала има радиация представям си какво е в САЩ, първата страна по пътя на радиацията след Япония. Горките американци. Не заслужаваха такава гадна съдба, обаче няма на кой да се сърдят. Реакторите във Фукушима са американски построени от фирмата Дженерал Елетектрик.

4

чичо

преди 13 години

Нали нашите "учени" метеролози и други лъжци, казваха ,че е невъзможно радиацията да достигне БГ. Това ме навежда на мисълта ,че радиацията в БГ. е доста по-голяма от обявената на връх Мусала! А за Япония да не говорим, там са обречени.

3

asd

преди 13 години

tezi qponci qko si premalchavat istinata , a tq e che e vapros na vreme tova neshto da se vzrivi

2

I think i'm par

преди 13 години

Добрутро на параноиците.

1

Анонимен

преди 13 години

Обаче не казали колко е всъщност радиацията