233

Тео

преди 13 години

Всъщност най-страшното и отчайващото е това , че няма правда в България. Няма право. Затлъстяли магистрати и недоучили прокурори комунисти гладят по главата престъпниците и друсат на колене малолетни *** - това е което се случва в Сливен. Това е което е докарало до лудост този млад човек.

232

софиянец

преди 13 години

заглавието само ви блика от демагогия - гоце, станиг-хомо, бб и сие не се интересуват от българите а от ромите - тяхните избиратели и най-ефтин електорат - мечтаят си за вечна власт и вечен живот - припознаха се с тяхните господари от световният "елит" - не еднакви мръсни гадини сте - да ви умрат чаветата и родимите...

231

BG

преди 13 години

"...преди всичко онези 26% млади и безработни хора..." От тези 95% са ***, а останлите са си традиционнит безделници съществуващи навсякъде по света. Това е същото като новината, че 30% от българите не си мият зъбите. Не, това са български граждани, а не българи. Има разликаааа !

230

Георги

преди 13 години

Това, което се случва в Сливен е драма на отчаянието - един млад човек, заобиколен от цинизъм, престъпност и беззакония. Какво друго му остава?Да живееш в град като Сливен и без друго е бавно самоубийство - младежът избира по -бързият начин явно. За мен изходът е само един - трябва да се върне върховенството на закона в Сливен.Службите там явно са трагедия - полиция, прокурори, съдии. Там цари страх и комунизъм.

229

Анонимен

преди 13 години

KОЕ ОТ ВСИЧКО КОЕТО КАЗВА НЕ Е ВИНОВЕН САМИЯТ ТОЙ

228

Анонимен

преди 13 години

Другарю,когато си *** трябва да мълчиш.Завършен демагог.Народа те мрази.

227

Анонимен

преди 13 години

KOE OT ВСИЧКО КОЕТО КАЗВА НЕ Е ВЯРНО?

226

анонимен

преди 13 години

празни приказки на един празен човек

225

dimitar dolnooryahov

преди 13 години

za tova polojenie ste vinovni vie i samo vie,mafiotskata upravlqva6a klasa i ot4asti glupaviqt ni narod,koito pozvolqva da se gavrqt s nego,kakto i prez tursko ne e pravil nikoi!podpis:dimitar dolnooryahov

224

Анонимен

преди 13 години

Доклад на ДАНС: Лобита, корупция...

223

111

преди 13 години

Защо сега го видяхте г-н Първанов! Къде бяхте през тези двадесет години?

222

Анонимен

преди 13 години

българина нито е *** ,нито е беден да изметем комунистите за винаги нашия най голям враг

221

Гласът на разума

преди 13 години

1. Лустрация2. Конфискация3. Екстрадация и Репатриация (в России) За да дойдат добри дни за Троянския кон...

220

кРАЙ

преди 13 години

Проблемът на България не е бедността. България сигурно е сред 50 най-богати старин в света. Ако на света има 5 млрд. българите са в първите 500 млн. по стандарт на живот. Тай затормозяващия недостатък на живота в България е тоталната липса на справедливост. Собственичката на банката с нищо не е по-добра и не е по малък престъпник от този дето се прабва да я обере. Справедливост се постига чрез върховенство на правото, а точно правото в Б-я е едно нищо. От мен да го знаете 45 годишен.юрист

219

Гоце

преди 13 години

Половината българи са на ръба на отчаянието. Предстои да направят решителна крачка напред........

218

Мисля си

преди 13 години

Мисля си , че ако бъдат премахнати всички ренегати в България ще останат само две партии БСП и ДПС. А това не е на добре.

217

Димо

преди 13 години

Тъжно е, но е точно така и жалко, че е така. Жалко за младите, които губят позиции и желание. И за този хал има виновни. Това правителство само задълбочава кризата и отчаянието.

216

DO 265

преди 13 години

PRIATEL SHTO NIKOI GERBER NE GOVORI ZA PARICHKITE NA CVETELINA BORISLAVOVA. SHTOTO NE IM IZNASQ. TOVA E ISTINATA. BOIKO E NAI GOLEMIA KUMUNIST.

215

Анонимен

преди 13 години

всички комунисти на дръвника ,който има оръжие да го взема и нали знаете на 27 .03

214

Анонимен

преди 13 години

Тоя в час ли е?! Похитителят не е нито безработен, нито бездомен, нито беден. За гоце само материалното може да е причина някой да стигне до крайности. Пфууу, аман от разбирачи, дето мислят, че народът е *** и не разбира накъде бие-ГЕРБ му е трън в петата, аа,стига ,че от такива като него ми е до гуша!