249

ВОТ

преди 13 години

ВСЕ ПО МАЛКО ХОРА СЕ ВРЪЗВАТ НА ЛЪЖИТЕ НА КОМБИНАТА ДЯНКОВ И БОРИСОВ.

248

Ей 250

преди 13 години

Явно говориш за себе си! Съжалявам, че си се родил такъв, но светът има нужда и от такива като теб. Колкото до съкращенията и работещите, не мисля, че администрацията на МО или МВР упражнява обществено полезен труд по- голям от парите, които получава. Та едни 44хил. лапача по- малко ми звучат прекрасно! А иначе работа има мнооого, обаче иска копане, а не писане по форумите, готин.Ако толкова много мислиш за работа поне измети пред къщата си, току виж ти харесало!

247

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Дянков аут до края на годината, зарече се доктора.

246

Анонимен

преди 13 години

Ало Дянков, не се ли срамувате, че управлението Ви се състои само в съкращения на хора и вдигане на цени? Защо не създавате работни места, къде ще отидат тези хора да работят и от какво ще се препитават? Или Вие не се интересувате от това какво ще прави бедния народ, защото джобовете Ви са препълнени. СРАМ И ПОЗОР ЗА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА В БЪЛГАРИЯ!

245

ppancho

преди 13 години

Браво Дянков!Бий ***: )).Най големите *** в България са чиновниците.Бяха ,са и ще бъдат.Чиновникът мимикрира,партиите се сменят,но определени хора само се местят от служба на друга и от министерство в друго...Имаме потомствени чиновници.Калина Илиева е пример за това...Даже има и чиновническа мафия...тя пише и тука.Мачкай Дянков-не си Брад Пит,ама не си лооош: )))

244

Ян-Бибиян

преди 13 години

Дянко, защо не сакратиш 2 000 000 от твоите сънародници-***?!Що не си кажеш какъв ти е произхода, същия като на Гоце и Доган и Дон Цеци...

243

xxl

преди 13 години

ТОЗ *** *** ВМЕСТО ДА МАХНЕ ПОМОЩИТЕ НА РОМИТЕ ТОЙ ИСКА СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ ДА ПЪДИ И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩТЕ СИ ХОДИ ПРИ СЕРГЕЙ ДА СЕ ГУШКАТ!!!

242

БЕНЗИНА ВДИГА....

преди 13 години

...И ЦЕНИТЕ НА КАРТОФИТЕ----ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ КОПА ,ДРУГАРИ....!..."КОЙ НЕ КОПА Е ....ЧЕНГЕ"!!!!!!

241

Хихон

преди 13 години

Долу ГЕРБ!!!!!!!!!!!!

240

НА 27.03.2011.....

преди 13 години

Блокирайте , всички бензиностанции на "Лукойл"!!!!Валентин Златев и "Лукойл", вдигат цените на горивата , по заповед от Москва!Вчера правешкия негодник е бил в Москва , на инструкции!СМЪРТ НА "ЛУКОЙЛ"!БЛОКАДА НА 27.03.2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!

239

Рънърса

преди 13 години

ах само как искам да ми паднете с Боко берабер в комбина ..... на тиквата ще му покажа как се рита карате и се садят картофи, а на теб ще ти *** майката

238

ей 248

преди 13 години

Човек като е ***, е *** завинаги. Я кажи колко работни места разкриха до този момент управляващите? Така и бай Петкан да го слжиш за министър ще се справи. Съкращения, съкращения, съкращения ....Една държава за да е добре, трябва хората да работят.

237

ВОТ

преди 13 години

Вицепремиерът Дянков изплаща ипотечен кредит в размер на 540 000 долара на къща за 2 млн. долара със заплата 3182 лева ...Блажиш ли дедо попе, блажиш ли.

236

До 244

преди 13 години

Айде, кажи какво искаш?! Ако съкращаваме, защо така?! Ако не съкращаваме пак защо така?! Ти си пък типичният българин, дето все е недоволен и да му е вътре и да му е вън! Хем те боли, хем те сърби! Никакви съкращения, администрация до дупка, та поне да има кой да те чеше и кой да те лекува, нещастний!

235

МИЗЕРИЯ !

преди 13 години

4000 ПОЛИТИЦИ ТРЯБВА ДА СТЕ АУТ1ВСИЧКИ Партии вън -народна власт!тия дето се разхождат в парламента вън!айде резко !

234

bg..до стефо

преди 13 години

това са двете страни на една и съща монета....ние го създаваме....зааа....те да го ограбятпросто е схема.....някои това работятсъздават схеми

233

до 242

преди 13 години

Хората родени в царство България построиха комунизма, а хората родени в НР България й е**ха мамата на държавата:)

232

до 239

преди 13 години

Ти си типичния пример за лафа Не е важно аз да съм добре, важно е на Вуте да му е зле. С какво ще се обогати нещастната ти душица като останат толкова безработни хора? Нямам никаква причина да ги защитавам нито съм от тях, нито имам близки там. Даже съвсем скоро късах много нерви с тях, но не може човек да е сляп и да действа първосигнално. Днес е администрацията, утре си ти, после са други и по-тази схема всеки ще влезне в тази схема дори и частния бизнес.

231

Анонимен

преди 13 години

Да започне с неговата *** Иринка.

230

стефо

преди 13 години

Комунизма построи държаваКапитализма и *** мамата