61

$

преди 13 години

Значи, че светът ще се съобразява с цикъла на САЩ? Е докога?

60

Питаме

преди 13 години

Силите на Муамар Кадафи днес обстрелват ожесточено с ракети градовете Зантан и Яфран, избивайки живеещите в тях либийски граждани ? Международната общност защо си затваря очите за това ?

59

Анонимен

преди 13 години

Е ти пък с хляб и сол. С джумерки и свинска мас естествено.

58

обективен

преди 13 години

ще пропапка и свинско, ако се дърпа- насила, егати и племето турско

57

до 57

преди 13 години

Аре сложи си кирилизатора, че ми омръзна да ползваш азбуката на агресорите. Ходи помагай на Кадафи, че без теб нема се оправи. Ние тука ще те изпратим с хляб и сол и ще ти дигнем паметник. Кво само спамиш по форумите, направи нещо, самозапали се пред френското посолство, измисли там как да помогнеш и на тях, и на нас.

56

do 57

преди 13 години

Не папкаш свинско, нали?

55

LIBIA

преди 13 години

LIBIA E JERTVA NA NAGLA USA AGRESIA !!!!! KADAFI, RAZKAJI IM IGRATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

54

Анонимен

преди 13 години

Какви 200-300 $, петрола се е вдигнал едва с 1, 2 $ откакто бомбандират Либия, не плашете хората с положението в Либия , защото Лукойл купува петрола от Русия , а не от Либия !

53

MURDOC

преди 13 години

Обама и Дилма ще правят бизнес? Пишете значи Бразилия да стане втора България. Да прибавим Бразилия към списъка с държави които ни мразят.

52

до 42

преди 13 години

Няма такъв филм. И Китай не е независим и икономическия бум там се дължи на Европа и САЩ, които прехвърлиха цялото световно производство там. Вече няма държави - има съюзи. Арабска лига, ЕС, САЩ, всички са обвързани. Петрола свършва. 50 години и довиждане. Арабите трябва да се стегнат и много да учат, по примера на Дубай, Кувейт, Катар и още няколко държави. Либия е лош модел и пример, защото ще го духат яко като свърши петрола, нямат качествен човешки ресурс за технологичен бум.

51

Анонимен

преди 13 години

Че какво като Обама е при Дилма?

50

демокрация

преди 13 години

Авторът на коментар 32 се опитва, да пише фантастичен разказ.

49

Анонимен

преди 13 години

Тоя президент нищо не струва. Ако си беше Буш на власт нямаше да допусне такава безсмислена грешка, която стартира заради изхабения имидж на френското джудже сарко, за който излезе на яве че е спонсориран многократно от Кадафи...

48

до 48

преди 13 години

Току що нарече Левски корумпиран! Не те ли е срам?!

47

Анонимен

преди 13 години

Колко внасяш в проценти спрямо дохода си ти и колко дава всяко домакинство за добруването на фамилиите там всеки месец, прибави и годините, които внасяш тук с тея там. Парите се управляват от най-дъртите във фамилия и питаш тях за всичко - жилище, палатка, жена. Видел съм го. Като деца са. Никакъв прогрес и мисъл у повечето. Раждат и тва е, не мислят друго - образование и кариера рядко. Евтино е много и то всичко факт безспорен, ама и тук да имаше петрол и ти нямаше да плащаш 3 лв кило бензин.

46

Анонимен

преди 13 години

А защо не? Можеш ли да докажеш, че не са ни подкокоросвали? Буташ на комитите некои друг грош и гледай сеир.

45

До 45

преди 13 години

Отговорът звучи прекалено добре, за да е истина.

44

inatut

преди 13 години

до 18Е па как по точно са ги подкокоросали? Пасторчета от УСА са обикаляли либийските пустини като комити ли? То според теб явно така и нас преди 150-200г. са ни подкокоросвали да се бунтуваме срещу доброто управление на османския султан?

43

do 42

преди 13 години

А някой задавал ли си е въпроса, когато след 20 30 40 години нефтът вече не е стратегическа суровина, кво ще стане с мазните мързеливи *** хрантутници?

42

Анонимен

преди 13 години

Като стане петрола 180-200$ барела всичко ще утихне. Някой трябва да плати кризата и това ще сме ние!