34

антиЕС

преди 13 години

а ти не си срещу Кадафи, а си срещу всички мюсюлмани,съдя по отговорите ти

33

ТТ

преди 13 години

И че иракското правителство е на пряко командване от пентагона. Който до скоро тормозеше народа им с война. Сега явно вече всичко е по плана на "американците" от уолстрийт - банкери, петролни и оръжейни магнати и подобни със световно влияние.

32

до 32

преди 13 години

Там сами трябва да намерят решение на ситуациятазащото било вътрешен конфликт .Така беше казал някои от политиците мисля че беше по повод на гражданската война в Сомалия.Ирак и афганистан ги "освободиха" сега си намериха нова опитна мишка.Иначе е ясно че искат да имат контрол както в ирак и не само там над петролните кладенци и сега си намериха оправдание за да могат да действат.

31

обективен

преди 13 години

ти си болен бе атеист, такива като тебе що не си вземете по един резак у вас си да си го чувате! ей гади ми се от такива комунистически мнения!

30

пп

преди 13 години

Що не поммогнаха арабите на либийските въстанници,а оставиха Кадафи да избие 7 хилади гаждани.Те изобщо не го искат той е пристъпник.Алабската лига гледа а не им помага,че това е геноцид.

29

ТТ

преди 13 години

Иракското правителство подкрепя международните усилия за защита на либийския народ, се казва в съобщение от офиса на правителствения говорител Али ал Дабах, цитирано от Ройтерс.Ето ... по красноречив факт показващ че са ги заробили американците не може да има.

28

антиЕС

преди 13 години

евреите са най-голямото зло ,а не исляма

27

антиЕС

преди 13 години

естествено ,че воината е за петрола.Еврейския пакт няма наяждане.

26

VDCH

преди 13 години

Някой може ли да отгатне как бе избрана датата 20.03.11 г. за начало на войната? За посветените отговора е лесен Същата дата беше избрана и през 03г за начало на войната срещу Ирак. През 99г. пък войната с/у Югославия почна на 24.03. Сигурно се питате какво е общото между тези дати? Елементарно Уотсън. Тогава еврейте празнуват много популярния си празник Пурим, известен още като Денят на омразата. Напиши When is Purim in 2011 Ще разберете и за сл. години кога се пада. 2012- 8март.Ще видим тогава

25

Анонимен

преди 13 години

Всичко е за петрола братя и сестри форумци. ЧАД,Сомалия,Кот д ивоар,Конго,Габон....Задайте си въпроса защо там няма намеса след като геноцида спрямо населението е неописуем да не говориме за спазването на човешките права.А за операцията в Либия ча ще се исбият кой да поведе хорото

24

обективен

преди 13 години

ти не си българин БЕ МНЕНИЕ ЛИ си къв си! такива, като тебе трябваше да са на мястото на НЕВИННИТЕ НИ медици. без ВИНА виновни, ама за свинята от триполи ще има възмездие!!!!!!!!!!!!!!!!

23

ДО 26

преди 13 години

МОЙТА ПОНЕ НЕ Е РЯЗАНА И Е ПО ГОЛЯМА ОТ ТВОЙТА,ЗА ТОВА ГАДЖАЛКИТЕ АНАДОЛСКИ НАС БЪЛГАРИТЕ ПРЕДПОЧИТАТЗАЩОТО РАЗМЕРА ИМА ЗНАЧЕНИЕ ГАДЖАЛЕ :)

22

do 22

преди 13 години

tova e voenna akcia s cel zashtita na libiiskite "buntovnici", koi znae kakuv genocid shteshe da nastane ako ne se biaha namesili francia i dr durjavi

21

antiES

преди 13 години

това си е окупация на една суверенна държава,истината е че всичко опира до интереси.Целия арабски свят трябва да се обедини и да даде отпор на агресора.

20

ГЪДЖАЛИ

преди 13 години

НЕ МОЖЕЛ ГАДЖАЛА ДА РАЗБЕРЕ ЗАЩО ВЕЛИКА ФРАНЦИЯ БИЛА ВОДЕЩА СИЛА В ЛИБИЯ???ЕМИ ЗАЩОТО Е НАЙ ВЕЛИКАТА СТРАНА НА СВЕТА БЕ МРЪСЕН ДОЛЕН ***.ВЕЖДИ ЛИ СИ *** ЛИ СИ? ЗАСТРЕЛЯЙ СЕ МРЪСНО АНАДОЛСКО ИЗПРАЖНЕНИЕ

19

до ГАДЖАЛА

преди 13 години

И като крещиш така от това *** ти няма да стане по-голяма ;)

18

Петре

преди 13 години

Даже и турците знаят , че от франсетата не става нищо и с право се възмущават от напъните да се правят на велика сила .

17

до хах

преди 13 години

Всъщност смисъла не е кой какъв е, а че от тази война не нищо хубаво . Нито една война не е добра или с "благородни" цели... Би трябвало вече да сме преодолеели племенното съзнание - когато съседното племе ни дразни, да ги избием и да ги изядем...

16

обективен

преди 13 години

*** ще разберат защо Франция е ВОДЕЩА, като им набият канчетата Съюзниците, а от юг ги опънат Израел! много добре ще им се изяснят нещата тогава!Бог нареди света братя българи- от страната на Светлината са Съюзниците, а сатаната са исляма и русия. вижте ги и в този форум резашко- комунистически съюз!

15

Анонимен

преди 13 години

chudq se kakvi ste glupaci otvsiakade, kak shte zashtitavate tozi ubiec kadafi be vie napravo.... toi ako tolkova zaslujava uvajenie da se ottegli ot posta a ne da izbiva tolkova nevinni , puk i med ni sestri zabravihte li gi ? koi znae kolko oshte zverstva e izvurshil... vse edno predi 20 god kogato i tuka imashe buntove armiata da beshe izpozastreliala tulpata pred narodnoto subranie