160

Квадратен тричлен

преди 13 години

До Добре е ! от 172.......... И кое ти е добрето ?

159

въпрос

преди 13 години

Все още не разбирам нещо. Според някои форумни *** в Либия имало висок жизнен стандарт, ами защо масово не се изселят натам или в някоя друга мангало-арабска държава, а седят още тук или имат планове за Западна Европа?!!! Защо мюсли арабеските нелегално емигрират в Европа и неможем да се отървем от тях, щом е толкова хубаво при тях?!!

158

МИМИ

преди 13 години

КАКЪВТО БАЩАТА ТАКИВА СА ИГОВЕДАТА МУ

157

до 172

преди 13 години

Ти не знаеш ли,че някой залуден може да си гласува цял ден? Референдум се прави-от това ги е страх всички управници!!!!

156

Анонимен

преди 13 години

172 - Хихихихихи! Представителна извадка на едни *** дето си пише плюсчета:) Дори не си правя труда тук да слагам значета:)))))))))

155

Анонимен

преди 13 години

Игра със сигурност има и тя със сигурност е свързана с петрола. Като гледам при 20 ст. бензин и 30 ст. хляб едва ли е имало народно недоволство. Да не говорим, че плащаха на лекари отвън и то доста добри заплати за да им вършат работата. Първо - Кадафи не иска да угажда повече на износителите на петрол и иска предоговаряне, което на оттърва на европейците, и второто - с тези цени на хляба и горивата Либия никога няма да е атрактивна за корпорациите, а те напират за нови пазари. Нищо невиждано..

154

Ново преброяване

преди 13 години

ЗА западните терористи -ПРОТИВ западните терористи+

153

Добре е !

преди 13 години

Преброяването на 165 ми вдъхва оптимизъм. Явно тъпите коментари в подкрепа на Кадафи се пишат от 2-3 ***, предполагам кандидат терористи скъсани на изпита поради нисък интелект :)

152

12

преди 13 години

Щом масово се говори за западняците срещу Кадафи значи ООН пак се провали. Точно заради такива западни акции онези черни маймуни мразят всичко европейско в червата.Стига да не им носи парички.Тогава мързеливите маймуни с мислене на пещерен човек са доволни.Като типично неразвит Хопосапиенс те са крайно мързеливи !

151

Малкият диктатор

преди 13 години

Всяка власт се изражда в диктатура, когато се упражнява от едно и също лице повече от 8 години.

150

Ба мааму

преди 13 години

Ба мааму,кадафи-бел-викат му ***,костоф црън-викат,че не е ***!?!?!?! Побъркаа се ората!

149

Анонимен

преди 13 години

И Емел Етем беше махната от зам.-председателското място в ДПС, но тя остана вярна на Доган?- Емел Етем е злоупотребила, когато беше министър. При една грешна стъпка знае какво ще се случи с нея. Тя си е била послушна и ще бъде послуша, за да оцелее. Ако излезе, няма къде да отиде. Нея навремето от Подкрепа я прехвърлила в ДПС...През 1990 г. тя беше млада и красива. В един хубав ден д-р Тренчев направи трансфер на Емел Етем - Тошкова в ДПС. Тогава тя караше Трабант. Паркираше го пред централата на ДПС. Често колата не палеше и охраната буташе от входа на Стамболийски чак долу до светофарите на бул. Христо Ботев/.А много години по-късно, докато Румен Петков и Емел Етем бяха гаджета, министърът на вътрешните работи - нашият зет, изпълняваше поръчките на Ахмед. Това се говореше сред нашите хора.Имаше чадър над всички от ДПС!Но като се разделиха, зетят изневери и на партията ДПС, изневери на всичко... Но нашата булка не се спира! Майка й и баща й са я изгонили заради това! Срамувам се, но Емел Етем - Тошкова не е с добро име сред нашите турци!- Гюнай Сефер също застана твърдо зад Ахмед Доган?- Гюнай Сефер не се обича с Касим Дал. Живее си в сараите. Гледа да оцелява. Хайде, той никога не е карал Трабант, но пък има много лошо име в Североизточна България. Няма къде да иде.

148

Анонимен

преди 13 години

165 - Преброяване в Днес.бг:))))))))

147

D O 1 5 7

преди 13 години

Напротив,работя достатъчно,нооооне взимам толкова колкото ,ако съм в нормална държава.Нито ще плащам няколко пъти за 1 здравна процедура....

146

Преброяване

преди 13 години

Я да се преброим:+ за Западняците, против Кадафи- за Кадафи, против Западняците

145

Турчина

преди 13 години

Аллах да прости сина на полковник Кадафи!

144

до Голям праз

преди 13 години

Играе се някаква игра, гео-политическа най-вероятно, вече няма държави, има съюзи. Европейският съюз, ООН, САЩ, дали се страхуват от нещо в Кадафи или им писна? И друго -положението с бежанците е страшно. Връщам се от Италия и трябва да ти кажа, че хората са на нокти, не искат арабеските да прииждат повече. Назрява недоволство, Франция не е по-добре. На нас ни е далечно, ама и това има значение. Искат да си ги държат по родните места, ама като ревнат за диктатора, който ги тормози нема как.

143

Анонимен

преди 13 години

157 -Хората живеят така , както ги управляват! в противен случай няма да има нужда от управление! И не наричай другите така, както ти изглеждаш!:)

142

Нос тра дамос2011

преди 13 години

До 123 и 140-България просто трябва да се изтърколи през следващите събития-А ти запомни,че диктатори психопати е имало и ще има-т.к. Господ е помислил за всичко-и добро и зло.Светът го има и ще го има-със и без диктатори и ще се бият и избиват в името на нещо.Светът ще го има и след потъването на Япония, колкото и да не ми и ни се иска!

141

Обамата

преди 13 години

Най-важното за нас беше, че томахоците ни бяха с изтичащ срок на годност. Така ги унищожихме много изгодно.