299

Анонимен

преди 13 години

Между другото, японците си оправиха магистралите, тотално разрушени от земетресенията, за една седмица!! Има снимки онлайн - преди/след. Чудя се какво им има на нашите политици, че да се бият в гърдите за някакви 3 магистрали, които строят от 30 години насам и все не могат да завършат?! *** смешната история! Засрамете се, нещастници жалки!

298

ppp

преди 13 години

Само ГЕРБ! Да живее Бойко Борисов! Напред към светли хоризонти по новите магистрали и неговото мъдро управление!Който плюе Бойко - да се ликвидира! Никаква опозиция! Борисов се жертва за народа, не спи нощно време, а народа е неблагодарен.Бойко Борисов е най-добрият държавен ръководител!

297

trunk

преди 13 години

ха на бас ,че в понеделник ....няма да строим вече АЕЦ

296

Анонимен

преди 13 години

Ако махнем ЕРП-тата тока ще поевтинее поне 3 пъти. И две Белене-та да построим нищо няма да усетим

295

Анонимен

преди 13 години

Няма да е безплатен, естествено! Но изкупуването на ток от други държави ще ни срине тотално. -------------- Не само че няма да ни срине, но ще ни излезе по-евтино. Защото вместо да блокираш едни 6 милиарда, можеш да ги вложиш в нещо полезно и да изкараш пари от тях. 6 милиарда и в банка да ги сложиш ще изкарат повече пари и ще си напазаруваш ток без никакви рискове. Просто хванете един калкулатор и сметнете колко струва да се купи тока, който се произвежда от един 1000 МВт реактор.

294

за 285

преди 13 години

Колкото и да ти е чудно е прав Боко.............но чипа ви е сбъркан.............все някой ви пречи - преди ***, сега демократите........ а истината е че ви мързииииииииии

293

Анонимен

преди 13 години

Тикво, махни се... махни се с цялата ти престъпна клика... еб...те майката на държавата за година и половина... даже Япония след земетресение от 9 степен придруженос цунами не изглежда толкова безнадеждно, колкото милото ни Отечество след твоето "управление"...

292

Анонимен

преди 13 години

Леле, ми тоя нашия наглец бил спец и по местене на ядрени реактори! *** има ли област, където да не е наясно с всичко?! Няма да се учудя, ако скоро и някоя нова теорема открие, също като кумира си ТЖ, известен със своята 'Тодорема' - "Всяка крива линия, успоредна на Априлската линия на БКП, е права линия".

291

Спонги

преди 13 години

295, Може и да си прав, може и да не си. Аз не разбирам от енергетика, знам само, че тока ще го продават на други страни. Защо не си построят централата и да си продават тока колкото струва, а ще ни го разпределят на нас. Не съм съгласен да плащам тока на другите. В това което казвам няма политика. Същото е и със "зелената" енергия. Очаквам някой гений да ми обясни това Перпетум Мобиле как работи. Вече някои земеделци се оплакват от развитието на болести в пъти повече около ветрогенераторите.

290

Анонимен

преди 13 години

Поправка ББ, произвеждаме най-ниския по себестойност ток но купуваме един от най скъпия в ЕС. Разликата отива в джобовете на EON, IVN и CHES, както и в бюджетите на съответните държави. Та и с АЕЦ Белене ще е така. Докато не се създаде истинска кункуренция и не се ликвидират монополите ще го духат бедните ...

289

Анонимен

преди 13 години

"Много е отвратително смешно лошо, когато един министър председател каже, че в един гьол се строи АЕЦ и , че няма да се строи, и после си смени с 360 градуса мнението , че може и да се строи АЕЦ.

288

Анонимен

преди 13 години

Спонги, ти поне ми изглеждаш нормално интелигентен човек. Ако сторим нов блок в Козлодуй - това ще отнеме още десетина години до лицензирането, проектирането, финансирането и т.н. Предполагам, че знаеш, че след 10 години няма как да ни излезе по - евтина централата. Кой ще седи да ни чака 10 години с фиксирана отсега цена на изгражданто, през тия десет години все дефлация ли очакваме в световен мащаб. Помисли пич, тоя експерт е авер на Бого Манчев, най - вероятно.

287

Анонимен

преди 13 години

Стига приказки в тоя форум. Марш на плантацията да садите картофи. От утре всички околоблокови пространства в градовете да са прекопани и засети. И никакви китки в саксийте по терасите. Само картофи!

286

Анонимен

преди 13 години

289, разбира се, че ББ е комунист

285

Анонимен

преди 13 години

Вземете си лопатите хора на тази земя, хляба за разване за Бог да прости и към ГРОБИЩАТА.

284

Спонги

преди 13 години

Централата се строи изцяло за продажба на тока на вън. Така каза един експерт по телевизията. Ако е така, да я продават и да не ни занимават нас. Защо трябва да я купуваме ние. Строителството на два нови блока в Козлодуй ще излесне 5 пъти по евтино. Може, ама защо трябва българите да са добре, като може да са зле. Боко беше кардиохирург, строител , футболист. Днес е енергетик. Обаче най-много му отива да дрънка...

283

Анонимен

преди 13 години

boyko,.gniy v ada gad mrasna

282

до 287

преди 13 години

А за Борисов какво ще кажеш - и той ли комунист или не е?!

281

Анонимен

преди 13 години

до 285Значи да сменим Бойко предсрочно. А стига бе.Прочее-що не вземеш да си смениш памперса предсрочно

280

Анонимен

преди 13 години

Това Беляне е страшно за народани комунистите бяха направили лаге много хора си заминаха А сега и АЕЦ Щом Руснаците и Гоце напират да знаете че сме прекарани яко