123

rumen221

преди 13 години

Приятели,Проблема не е в това Защо се разбонтуваха обикновенните гладуващи в северна Африка, а ЗАЩО ОЩЕ ТЪРПЯТ ГЛАДНИТЕ БЪЛГАРИЗа сведение на оксиморона - български политици - Сит на гладния не вярва!!! Въпреки това чакаме Парламента (и управници и опозиция) и Президента, да започнат да спазват "Харта за правата на човека", залегнала в Конституцията ни и Лисабонската стратегия на ЕС: Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа." Какви са минималните изисквания:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 295лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 645лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. При по-малко се извършва Национален геноцид децата възпроизвеждат нацията...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2030лв., а средната заплата е само 650лв...Или:- При средна заплата, семейния доход е 1300 лева или по 325 лв., което е по-малко дори от издръжката за едно дете...- 70% от работещите със заплати под 625лв. са Социални аутсайдери, което прави около 5.0 милиона българи- Към тази цифра трябва да прибавим и 90% от пенсионерите - около 1.6 мил.Истината:- Ощо около 6.6 милиона от българското население са Социални аутсайдери. - Да не забравяме и около 0.5 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 295лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 7.1 милиона, от общо 7.4 милиона, а всичко това е: - Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека!Извод:- В България живеят Нормално около 0.2-0.3 милиона души Помните ли кой написа - НАРОДЕ...????, а неговия съратник добави Кой те в таз робска люлка люлее?А ехото тъжно отговаря - Парламент, Правителство и Президент

122

dete

преди 13 години

Вижете сега няма пълно добро и пълно зло.И в двете страни може да си открият трески за дялане.Въпроса е какви девиденти може да извлечем ние и човечеството като цяло.Не защитавам американци,англичани и другите съюзници,НО поне са съградили нещо в страните си.А либийците благодарение на Кадафито са на кота нула цял живот.Да американците са там заради лични облаги,но всичко е въпрос свойте си да бъдат добре.И ние да бяхме велика сила и ние щяхме да натискаме малките.На всякъде в природата е така.

121

ck

преди 13 години

Тоя *** що не спре да говори глупости. Щял да победи запада :D с тояги и камъни? ще падна от смях, а може и да си вярва. той си е луд по принцип.

120

anonimen

преди 13 години

ima edna pogovorka-gaz glava zatriva tova chaka amerika i evropa.otvoriha goliamata usta da lapnat libia zaradi petrola no predizvikvat 3 svetovna voina a tova e kraiat na sveta.predskazanieto che idva kraiat na sveta 2012godina se sbadva blagodarenie na tapite ianki i evropeici koito deistvat na principa-razdeliai i vladei.vsiaka voina na zapada se osnovava na tozi princip.ako moje da zarobiat celiat sviat i vsichki da umirart ot glad a te da sa kapitalistite milioneri.game ouver igrata svarshi

119

до 123

преди 13 години

Е какъв е този абсурден сценарий бе човече? Кадафи няма как да остане повече на власт. Американците ще го бомбардират докато не капитулира и предаде властта на опозицията.

118

cloc

преди 13 години

Единствените губещи от този цирк е либииският народ. Кадфи и да си отиде, ще си отиде с няколко милярда долара, ако остане ще направи още някой милярд. Коалицията ако загуби, губи своят престиж...ако спечели, печели няколко милярда от петрол. Дано никога големите сили и хора не си играят така с нас.

117

Resurector

преди 13 години

Ей,Тодоре,хубаво ти е името,но не обиждай хората в България на роби!Ти,ако си толкова "отворен" кажи какво правиш по въпроса с "робската психика"?!Много е лесно в Нет-а голям да го вадиш,кажи в действителността какво правиш?!

116

невъзможно

преди 13 години

какво говори тази мушмула, токова нещо, никаде в историята не пиши..Една единственна страна, да победи във война коалиция от 15-20 страни...

115

Resurector

преди 13 години

Ех,само се надявам този път "съюзниците" да се ***..т и да вкарат сухопътни сили,такъв ще го отнесат....Франсетата,англичаните и там другите сбиртъци не са били никога качествени войници /не че американците са де!/ и ще ги *** яко,защото тук май народа си го пази мазния арабин.Ще отидат на вятъра чифутските парички за тази кампания,голям кеф!Още ме е яд дето си дадохме ***,когато нападнаха Югославия!

114

атанас

преди 13 години

тоя издрънча

113

Anonimen

преди 13 години

Ама ти наистина си ненормалн! Никой на никого нищо не дава! Де ги българите, а? В Чикаго, Манчестер, Лос Анжелес и къде ли не! Само тука ги няма! И кой е виновен според тебе? Пак ***?

112

Тодор

преди 13 години

До 113: Аз ли съм загубен? Помисли си добре без да се обиждаме кой е прав и кой не. Заради робската психика на нас Българите стигнахме до тук. Ти също си с робска психика и това се вижда ясно. Защитавайте турците нека стоят в Бг. Давайте им да имат Новини на Турски... утре ще си вземат и Родопите... давайте все пак братя Българи... дупете се на тия *** и успех! Може и да осиновиш някой турче... че българчетата не заслужават. Долен народ сме ей.....

111

Една Българка

преди 13 години

Аз съм човек от народа и съм ПРОТИВ Нато! Политиците са с Нато. Аз съм против Натовските военни бази в БГ които между другото според техния устав се водят суверенна американска територия! Вън продажниците от България. НЕ на чуждите окупатори.Дори и по времето на Тодор Живков не сме имали руски военни бази в БГ.

110

Дежавю

преди 13 години

Същата работа ще стане както със Садам, и него го бомбандираха 91 година ама трябваше да изминат цели 12 години за да го свалят. Нещата ще се развият по същия начин убеден съм. Но в крайна сметка Кадафито ще си получи заслуженото и ще увисне на въжето, а хамериканските агресори ще постигнат своето и ще бръкнат в петролните кладенци на Либия.

109

DO 100 REZNQKA

преди 13 години

Искрено се надявам да пишеш от свой личен компютър и не цапаш и осмърдяваш с противните си ръчички някоя клавиатура на обществено място!!

108

Anonime

преди 13 години

Тодоре, гони ги всички, не така избирателно! Да си ходят всички - власи, румънци, молдовци, бесараби, ***, арменци, евреи, турци, сърби, албанци, черноморски гърци! Още има, ама да спрем дотук и да си приберем японците, щото ни липсват в пицата! Колко си загубен Тодореееее, Тодоре!

107

DO 100 REZNQKA

преди 13 години

ВОЕННА МОЩ В ТУРЦИЯ НЯМА МОЙТО МОМЧЕ, ТРЯБВА И АКЪЛ!!

106

Анонимен

преди 13 години

Само 1 уточнение, тъй като прочетох тук израза "на страната на НАТО" : операцията все още не е (официално) под командването на НАТО, а е на коалиция от държави, дори координацията е в някакъв временен щаб във база на САЩ в Германия. Макар, че Германия не участва и е на умерена позиция на въздържание :)

105

Анонимен

преди 13 години

пишете на кирилица бе ***!те изглеждате по-интелигенти!

104

him

преди 13 години

Kadafi govori na naroda si 4e zapadnite strani gi napadat za6toto iskat petrola im, a ne da ga6titava interesa na naroda. Skoro naroda moje da se obarne sre6tu zapada a naroda 6te se bie za Kadafi. Kadeto ima muslimani tam ne te 4ka ni6to dobro. Vsi4ki na sapun.