358

vvv

преди 13 години

ммм да... много го плюем бойко.....най-добре да разпуска парламента и да идва доги или станишката..или пък костоф...?! по-добре ще е А???

357

до плювачите

преди 13 години

Бойко е пич.А вие сте едни анонимни мишоци с червени *** ***.

356

Анонимен

преди 13 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят. ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.: Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра. Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ ОЩЕ МАЛКО ГЕРБ И ТОЧНО ТОВА НИ ЧАКА

355

c0ldblooded

преди 13 години

на тоя *** не му е ясно дали е кмет или премиер или футболист. Изчезвай бе банкянско ***! По-тъпо парче начело на държавата не сме имали!

354

българин

преди 13 години

А варненци ко да го духат така ли пу?

353

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Залата ни е нужна,но струва 2-3 пъти повече от същите зали в други държави! И как 18хил. ще наблюдават волейбол,след като залата има 12.5хил места.

352

ала-бала

преди 13 години

Първо-разпорежда ,като онбашия на София,второ-това ли ти беше желанието: да осъществиш мечтата на БСП със Спорта зала,и не мисли президента къде ще гледа волей и баскет,защото и него няма да го има след време.

351

Дядо Коледа

преди 13 години

Ей тези двамата откраднаха на децата подаръците за Коледа...

350

Михлюз

преди 13 години

Тази зала ни е толкова необходима, колкото пожарникар през криза.*** смотан, остави на кметовете да я вършат тази работа, и започвай да кормуваш държавата.

349

Анонимен

преди 13 години

Бойко е като един ведър, усмихнат Интернет Експлорър, а Първанов е злобен и лукав като една огнена лисица с мозилест оттенък :D

348

до fevr

преди 13 години

хахаххаха :))) не ставай смешен! погледни Browser Stats за 2011 и виж кой е номер едно! Мозилата винаги е дишала праха на Internet Explorer. И ще го диша още доста време ;) Тези приказки, че Мозила била преди Експлорер са точно толкова верни, колкото и че рейтингът на Първанов е по-висок от този на Борисов. Сами си измисляте небивалици и после си вярвате в тях. Check out Browser Stats, man! :)))) HAHHAHAHAHAH :)))))) Moron! :)))))

347

fevr

преди 13 години

Стара ти е информацията, бабин златенIE не е 1 едно от доста време от 2г е зад Firefox , а в момента дели еднакъв пазарен дял с Google Chrome въпреки интеграцията му в windows

346

до 393

преди 13 години

Все още е номер едно! Когато нещо го измести, обади ми се ;) А доготава -- трай!

345

до 392

преди 13 години

само ползват интернет експлорер. никога няма да бъде вече номер едно, та и с вашия нещата стоят така.

344

Анонимен

преди 13 години

Да плюеш по Бойко е все едно да плюеш против Internet Explorer -- колкото и да плюеш, пак знаеш, че си остава номер едно -- със или без твойте плюнки ;)

343

Цветанов завижда

преди 13 години

Цветан Цветанов завижда на Грузия за затворниците"Завидях на колегата. Имали са преди 2-3 години 5000 затворника, а в момента имат 24 000 затворника, което означава, че има изключително ефективно правораздаване; ... "България е един от прозорците ни към Запада и към ЕС, и сме много доволни, че Грузия подписа споразумение за улесняване на визовия режим"Алеле, Народе, Цунам Цунамов е решил да натика в затворите едно 20-30 000 граждани. Дано един от тях да е сегашниа МВРист Мънистъро а апартаментите..Да Българиа е един от прозорците към Европа, но т по-низките, даже най-низките, от онези дет се слагат под нивото на тротруарите през които прозорци хората хвърлят ***, пикаят или повръщат.Грузио, преди да разговаряте с Цунам Цунамов, опитахте ли да разберете по вашите закони дали това лице небихте го натикали в затвора заради това че прееба бабалъчката си, а?

342

Аз

преди 13 години

Да, наистина трябва да си много силен , за да извършваш геноцид над цял един народ ! Колко ли нагъл трябва да си , за да знаеш ,че от теб зависи съдбата на милиони пенсионери и ти да ги оставиш да се мъчат с по 150 лв. пенсия ! Да си ни жив и здрав и все така силен !

341

но комент

преди 13 години

Да коментираме бат Бойко...Все едно да коментираме умрелите.Тоя е свършен, да видим какво ще правим след него.Може би трябваше да го има, за да не "кълвем" на празни приказки,мутренски лъжи и псевдомъжкарски пози.От цялата работа поне ще излезем имунизирани от "Бойкоборисовщина".

340

Анонимен

преди 13 години

Диссоциално Личностово разстройство.Показват грубо безразличие към социалните изисквания и норми, към чуждото страдание и това, което изпитват другите. Не признават никакви задължения и без задръжки нарушават социалните норми. Самите те са с много нисък праг на фрустрация и реагират веднага с агресия, нападение, насилие и мъст. Не са способни да изпитат разкаяние, да почувстват вина. За проявите си обвиняват другите, заради това, че са ги предизвикали. Нямат трайни приятелства. По прояви тази група е близка до описваните в миналото социопати, аморални, асоциални, антисоциални личности. Разстройството е по-често при мъжете. Може да започне с асоциално поведение още в пубертета.

339

Анонимен

преди 13 години

Боко е живото олицетворение на 20 годишния МУТРЕНСКИ преход.