299

пецата

преди 13 години

Всичко ае обяснява с няколко думи: БЪЛГАРИЯ Е ЕДИН Ш.И.Б.А.Н НАРОД, ЕДНА Ш.И.Б.А.Н.А НАЦИЯ....

298

пепи

преди 13 години

Да изринем мутрите с ритници.

297

до 345

преди 13 години

Май не си чел статията, ако искаш да махнем ДДС и ЛУКОЙЛ да си увеличат още печалбите. Нали се сещаш че енергийнятя ни политика беше правена от СДС-та, БСП-та и ДПС-та. След като има монополист в пазарна икономика, можеш само да плащаш, като поп. ГЕРБ искаха парите на частните пенсионни фондове,хора като теб казаха че било национализация. За енергоразпределенията ревете за същото.Айде да си направиш приоритети първо и после обобщавай, кой как ще гласува.

296

Анонимен

преди 13 години

ДОРИ НЯМА ДА ЧЕТА СТАТИЯТАИСКАМ ДА ЗНАМ КА СЕ ФОРМИРА ЦЕНАТА ОТ ЛУКОЙЛКОЛКО СА ИМ ВЪНШНИТЕ РАЗХОДИ,ДР,КОНСУЛТАНТСКИ ..ИСКАМ ДА ЗНАМ ДАЛИ НЕФТА ПРИСТИГА ОТ ГОЛФ ИГРИЩЕТО В ПРАВЕЦ С ЯХТАТА НА ОНАСИС И ДР НЕЩА ЗА ТОЯ СТРАТЕГИЧЕСКИ ОТРАСЪЛИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО НИКОЙ НЕ ВНАСЯ ЕВТИНИ ГОРИВА ОТВЪН И С НАШИТЕ НЕ ВИСКИ АКЦИЗИ ДА СТАНЕМ РАЙ ЗА ПЪТУВАНЕ/БЕЗ ПЪТИЩА..

295

е.ача на Златев

преди 13 години

Абе с.в.и.н.ь.о Златев имаш ли акъл бе май.мун!!!???

294

ivanov

преди 13 години

da taka e te ni izqdoha parite..mu6ennici takiva

293

anonimen

преди 13 години

Spored men ve4e nikoi nqma da glasuva za GERB ..

292

Анонимен

преди 13 години

Добре дошли в България, страната на абсурда! Елате да видите тук едни хора с фуражки, лягат си милиционери, събуждат се милионери, елате да видите как с държавна заплатка си купуват една дузина апартаменти, елате да видите и други чудеса! Комунисти станаха демократи и националисти, националистите станаха фашисти, а социалистите станаха капиталисти. Елате да ни видите мизерията, дупките, мръсотията, бездомните кучета, безпардонните мутри, накичили се по всички етажи на държавната власт и голямото търпение на един народ.

291

misle6t

преди 13 години

Не зареждайте на бензиностанциите на "Лукойл". Само клиентите могат да смачкат една нагла компания. Оставете политиката. Мафията няма цвят.

290

7654

преди 13 години

литар бензин 158лв.литар нафта 145 газ 95ст.това иска бг

289

Европеец

преди 13 години

До всички...Относно 274Човека е прав... Въпроса е не да се дразним че той взема 5000лв. А ние всички да искаме да вземаме толко. Тогава бензина няма да ни се струва чак толко скъп.Толко е в Европа, нека бъде толко и в България. Само че онези дето ни управляват да направят така, че и ние да вземаме заплати колкото в ЕВРОПА!

288

Анонимен

преди 13 години

Е, та как иначе. Трайчо уж прави перде за пред избирателите, а Боко си лафи по мобилния с кумчето Златев: - Споко,брат. Твойто не се губи. Долу Боко, Долу Златев. Долу всички соросови прос*иту*ки у нас.

287

Анонимен

преди 13 години

Трайчо го закъса.

286

ЧЕРВЕН АКТИВИСТ

преди 13 години

ИСКАМ БЕЗПЛАТЕН БЕНЗИН И НАФТА !!!!ИСКАМ БЕЗПЛАТНА ХРАНА !!!!!ИСКАМ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ !!!!АБЕ ИСКАМ ДА НЕ РАБОТЯ , АМА ДА МИ ПЛАЩАТ !!!!ДОЛУ ГЕРБ КОЙТО НЕ МИ ИЗПЪЛНЯВА ИСКАНИЯТА !!!!!!

285

до 331

преди 13 години

Нали всички сме ,...на един огън !

284

няма ,няма ,

преди 13 години

няма до 20 ст.,.....има 1 лев ,това е !!!! До 20 ст., ....гъска ви лае !Мръсни картели !

283

Поздно, батюшка!

преди 13 години

1. Не мога да влияя на света!2. Ни акциз свалям, ни ДДС върху горивата!4. С до 20 ст. по-евтини горива за литър?Защо няма 3 в горната поредица?Ето го:3. 27 март. Под пълна блокада!Заглавие 4 се появява в този сайт само и единствено защото под 3 има почти 500 коментара, благославящи ГЕРБ!

282

Предсрочни избори!

преди 13 години

Остана ли някой, който има желание да търпи ГЕРБерастите до редовните избори ?Освен платените герберасти във форумите, разбира се!

281

Анонимен

преди 13 години

L. (C) РУСКО ВЛИЯНИЕ Русия продължава да упражнява значително влияние върху българската икономика чрез вноса на енергия, включително суров нефт, природен газ и ядрено гориво. Когато единственият в България дистрибутор на дребно на газ, Петрол АД беше приватизиран, той попадна под контрола на руския бизнесмен ДЕНИС ЕРШОВ. През август 2000 г. на ЕРШОВ му беше е забранено да влиза в България с мотив, че е заплаха за националната сигурност на страната, но забраната е отменена през 2004 г., след като е обжалвана. Ершов, бивш заместник-председател на една от най-големите фирми, износители на руски суров петрол, създаде групата Нафтекс през 1991 г., и Петрол АД стана част от нея. Ершов е бил член на НАФТЕКС ХОЛДИНГ БЪЛГАРИЯ (сега ПЕТРОЛ ХОЛДИНГ), и е член на надзорния съвет на ПЕТРОЛ АД.

280

Анонимен

преди 13 години

"Ама да ривьеш, че няма накъде да смъкваш си е чиста порнография" Съгласна съм! Ама то това не е единствената порнография, в която е "забъркан" олигарха ЗЛАТЕВ! Просто медиите като чуят "Правец", "частния град на Златев" и ... удобно онемяват!!!