110

Han Krum

преди 13 години

Крайно време е да се измисли закон срещу лумпенизацията в държавата , това значи - правителство, парламент, комисии и т.н. От лумпенското управление страда целия народ. Примери бол - прибързаното подписване договор за Белене, Енерго разпределителните дружества, Горивата , Хаоса в лечебните заведения и т.н и т.н. В парламента умишлено се внедряват прости тикви за да може мафиотските групировки да си прокарват крадливите закони.

109

до гуньо - 107

преди 13 години

грешиш, всички са ***.

108

Георги

преди 13 години

2 бона на парче?!? Както биха казали в един друг филм: "Nice, a?" :-)))

107

Анонимен

преди 13 години

АМА ТЕ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НЕЗНАЯТ ТРЪГНАЛИ 4УЖДИ ЕЗИЦИ ДА У4АТ.90 % ОТ ДЕПУТАТИТЕ НИ СА НЕВЕРОЯТНИ ***,СЪБИРАНИ ОТ КРАИПЪТНАТА СЕЛСКА НИВА.

106

сорри !!!

преди 13 години

Като им гледам голите темета от снимката - нищо няма да им влезе в тиквите !!!Сongratulations!

105

Гуньо

преди 13 години

Еми то е очевидно... докато политиците са все същата КГБ-ДС пасмина, представители на бившата БКП руско-комунистическа школа, то ясно че никой няма да знае английски. Виж Боко е толкоз ***, че той и български не знае много много... говори като някъв пълен ***, какъвто всъщност е.Когато се смени поколението и някой ден дойдат млади хора, а не назначения от Москва и Лондон-Вашингтон; тогава може и да имаме кадърни политици; засега - само престъпници....

104

от френската гимнази

преди 13 години

От едната страна на листчето е английската дума и нейното произношение, изписано с български букви. А от другата значението й на български.Това е един от най-добрите начини на учене на думи !Изпитано !

103

ега ти !

преди 13 години

Сongratulations!Ние от малки знаем английски, ама не получаваме вашите пари ! Взимайте си неплатен отпуск и учете интензивно като си плащате сами !!!!

102

Гошо

преди 13 години

Как може бееееее??? Как може депутат да не знае английски - И ТО НЕ ЕДИН, А 46?!? За всяка работа вече се иска анлийски, но явно да си депутат значи че може и да не знаеш.

101

Гуньо

преди 13 години

Не е *** Бойко и Цвичко, *** са имбецилите дето ги избраха, и тея дето дето още са им фенове.

100

до 102

преди 13 години

То на 90% от тях не им трябва английски, но нали си е на аванта курса плащан от нашия джоб що да не се възползват?! Започнахме и обучението им да плащаме, баси наглостта!

99

Оле затвори очички

преди 13 години

Е какви са тези курсове за 46 човека = 90 хил. лв.!? Дори и да предположим, че са подготвителни курсове от най-високото ниво и цената за един човек е примерно 350 евро нещо сметките не излизат 90 хил. лв. Пир по време на чума. И как така те ще учат английски през работно време, обикновените граждани дали могат да избягат от работа два пъти седмично!? Кожодери!

98

8-ия ден

преди 13 години

Да се приеме като закон - който не знае поне един чужд език , освен английския/задължително!/ не може да бъде депутат !И първолаците знаят вече английски, тия дембели от къде на къде сега ще харчат парите на народа ?

97

avtora

преди 13 години

и какво значи за продавач ти трябва английски писмено за да започнеш работа а за депутат няма такива изисквания ?????????????

96

Lemon

преди 13 години

До кога ще търпим това?!? Висок бензин - ами няма проблем -отпускат им се повече пари и готово. За какво им е английски,на 90% от тях не им трябва чужд език. На тези, които им трябва - е това е изискване преди да се кандидатират за съответния пост. В това трудно време трябва да помагат и решават проблемите на народа, на обикновените хора, а те пак за *** си мислят. СРАМОТА!!!

95

Анонимен

преди 13 години

Охохо, не само че не работят, са пълни ръбове и некадърници, както и ни облъчват насилствено с мегадози простотия, но се оказва, че дори не знаят английски?!!... Чш ей *** как не ви е срам да участвате на избори уе?! Депутати - хаха! Всички на х*я ми на три.

94

ядосана

преди 13 години

Не само, че ги хрантутим, но сега ще ги образоваме. Писна ми да ни управляват шепа неграмотници, писна мииии:(((

93

до анн

преди 13 години

Доста хора може и да се объчават по тази програма, но нашите "умни" депитатчета си мисля че на влизане в парламента трябва да отговарят да ги наречем елементарни изисквания, които задължително да включват езикова култура, за да си вършат работата а не да ми се подмотват по разни курсчета в и да се опитват напразно да налеят нещо в *** си кратуни!!!

92

висшист

преди 13 години

До севДа, според теб не го прави кръгъл ***, но когато не разбира какво му говорят изглежда точно така! Може да използва преводач, но ако в момента няма такъв ще изглежда ***, нали така? А и често ставаме свидетели на такива изцепки-няма да споменавам имена...

91

Анонимен

преди 13 години

Neshtastnici!!! Az vikam, bezplatni uroci po angliiski da se dadat na mladoto pokolenie i malkite deca. OSHTE bezplatni neshta li za tiq negramotni mutri otrepki, nekompetentni alkoholici... nemam dumi :X