29

преди 13 години

мдаааа тройната ламя ни граби грубо и брутално,но за неч не се говори и пише

28

vini

преди 13 години

В този форум големи разбирачи и умници .С много къса памет хора но не се учудвам това е типично за българина нахален мразещ всеки който работи и с пре голямо самучуствие.

27

Гагов

преди 13 години

Есега ще видите като грабне Бойче Лупата. Всичко ще види . Умно брей знае какво ,как и с какво. Малииии...идва оня с лупата. Бряххх мама му стара.

26

123

преди 13 години

kakto se kazva : Na kalpav uii vulnata mu pre4i

25

Азъ

преди 13 години

ХА-Ха-ХА-Ха!ОХХХ!Преосмисляне...Муха-ха-ха-ха!От неговите уста по-готин виц бе само за тъщите!

24

Анонимен

преди 13 години

Реактори под лупа може ,мутра под лупа не ,въпреки че се оказа (мутрата) по гибелна от гръмнал реактор.

23

Тц Тц Тц

преди 13 години

Какво доживяхме, пожарникар-рекетьор да коментира ядрената ни енергетика

22

до 19

преди 13 години

"Който го е страх от мечки не ходи в гората." Като не му е лесно или като не може, да се отказва преди да е опропастил всичко, а не да ръси мозък ...

21

Гарабедчо

преди 13 години

Без ядрена енергетика света не може. С перки и слънчеви батериисамо се залъгваме. А Бойко хабер няма от нищо ,камо ли от енергетика ,че отгоре на всичко и ядрена.

20

7777

преди 13 години

не ми дреме за нищо само искам оставката на цялото правителство Н-Е-З-А-Б-А-В-Н-ООООООООООООООО

19

Анонимен

преди 13 години

Затвори ги, Борисов! Затвори и ТЕЦ-овете, за да не замърсяват околната среда, затвори и ВЕЦ-овете, за да има повече вода за южните ни съседи и ще купуваме електричество от румънската атомна централа! Тогава французите ще ти връчат грамота и ще се снимаш с някои от политиците в правителството им...

18

vini

преди 13 години

Браво Борисов.

17

Питон 357

преди 13 години

Боко е марионетка. И неговато не е лесна, да служиш на няколко господари, да лавираш между тях, да угаждаш на всички и в същия момент да защитиш националния интерес, няма как да стане. Плюс това Боко няма акъла и компетентността за този висш дипломатически пилотаж.

16

галактика

преди 13 години

Всички български магистрали - под лупа ----- Всички храни и лекарства - под лупа ---- Всички нови закони - под лупа ---- Всички реформи - под лупа ---- Никакво доверие на никого, защото всички са маскари

15

мастика

преди 13 години

Станишката - 1 въпрос, банкянския селендур - N отговори. *** латернатаПепл на магистралата

14

Анонимен

преди 13 години

до 15А какво ти трябва?! Фотоволтаици, за да плащаш 20 пъти по - скъпа електроенергия ли?

13

Видов ден

преди 13 години

ОТКОГА ПОВТАРЯМ , НЕ НИ ТРЯБВАТ АТОМНИ РЕАКТОРИ, НЯМА 100% СИГУРНИ!НАЙ-ЕВТИНАТА И ЧИСТА ЕНЕРГИЯ, НАИ-МАЛКО КАПИТАЛОВЛОЖЕНИЕ И НИСЪК РАЗХОД ЗА ПОДДРЪЖКА - ТОВА СА ВОДНО-ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ. ИМАМЕ ВИСОКИ ПЛАНИНИ , МОЖЕМ ДА ГИ НАПРАВИМ ХИЛЯДИ. НЕ НИ ТРЯБВА ДА СПИМ С БОМБА ПОД ВЪЗГЛАВНИЦАТА. НЕ НИ ТРЯБВА ДА РИСКУВАМЕ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО КАКТО НА НАС ТАКА И НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ. АМАН ОТ АЛЧНОСТ, ПРОЦЕНТИ , ДИВИДЕНТИ И Т.Н.

12

Анонимен

преди 13 години

Съжалявам за тебе Борисов, ама ти се оказа изключително алчно, страхливо и злобливо същество и прецака всички българи, които ти гласуваха доверие. Втори шанс няма да имаш.

11

Анонимен

преди 13 години

ТИКВАТА РЕЧЕ И ОТСЕЧЕ.

10

..

преди 13 години

Как един министър от години не излезна да каже в каква насока ще върви енергийната политика на България?! Защото тя е крайно неясна - ще строим Белене, не няма да строим... има възможност за 7 и 8 в Козлодуй, ама знае ли се....То е ясно, че без атомни мощности не можем, но не трябва да се отнема от безопасната експлоатация, за сметка на хазните на някои държави и компании....