318

Сульо

преди 13 години

до Български Войни кога по-точно преди сме били богати, силни и обединени?би ли пояснилче аз нямам такива впечатления за такъв период в историята

317

Български Войн

преди 13 години

Щом преди е можело да сме богати, силни и обединени, значи пак можем.Недей да знаеш, защото ТУрция по стандарт на живот е зад Албания даже!

316

Анонимен

преди 13 години

От турското робство насам българите се въртят по спиралата мързел-завист-злоба-ненавист-недоволство и винаги някой или нещо отвън се налага да ни побутне малко нагоре, но бързо след това влизаме в познатия ритъм и тръгваме да копаем отново надолу. Никога няма да се оправим с тази народопсихология, нещо страшно трябва да стане защото освен всичко българинът е и дебелокож, покорен темерут, който трудно се решава на промяна, но пък иначе има решения на всички проблеми, когато е само на приказки...

315

KOM6IATA

преди 13 години

Uvajaemi kom6ii , pri vas nikoga i ni6to niama da se opravi , 6toto pri vas bulgarite niama ''obedinenie'' , vie ste strahliva i prosta natsia , jalko no e ISTINA!KERVANA VARVI , KU4ETO LAE ..... zavinagi 6te ste v mizeria.

314

112

преди 13 години

Какво стои зад красивите фрази днесДемокрация = мизерияПолитик = лешоядЕС = съюз за ограбване на населениеточовешки права = да нямаш правареформа = лишаване на множество хора от препитаниесоциални програми - подигравка с нуждаещите се

313

Анонимен

преди 13 години

Няма нужда от коментар,има нужда от действие!

312

Мазохист

преди 13 години

Малкооо ни еее, малкооо още можеее. ГРЪЧЧЧЧ

311

Анонимен

преди 13 години

Как няма да е мизерия, като комунисти, царисти и депесари и дъвкаха и плюха през последните двайсет години? Крадоха, крадоха, та се самозабравиха!! Герб да нямат магическа пръчка, че за 1 година да изчистят изсраното от Костов, Софиански, Доган, Симо Ментето и СерГея Станишев? Дано до 3-4г положението се оправи.

310

ники

преди 13 години

От Ноември съм безработен. Дължа около 7000 лева. Не ме питайте, как се оправям! Да е жива и здрава жена ми, а съм на 30 години с лапе. Ако имам възможност, бих застрелял всички в Министерски съвет!!!!!!! Погледнете на въпроса от гледна точка, като глава на семейство, какъвто трябва да съм аз!

309

sofianets

преди 13 години

bratia i sestri , za nas normalnite i 4estni grajdani , ve4e niama jivot tuk v Bulgaria. Samo edin izhod: imigratsia.

308

Анонимен

преди 13 години

Кадафи е виновен

307

Цвети

преди 13 години

Това са глупости,няма такова нещо в България,нито мизерия,нито беднотия има.Поогледайте се зададе ли се повод за празнуване,какво се случва в хипермаркетите,пазари се като че ли идва краят на света.Ако един народ е бедентой няма да пазари в несвяст,нали?И още нещо,ако сме наистина толкова бедни,защо тротоарите са задръстени от леки коли и ако наистина сме бедстваща нация,ЗАЩО никой не протестира,а всеки се е свил и си чака мизерната заплатка.Бедните са на улиците и протестират,а не пред телевиз

306

315

преди 13 години

А на много неща сме на първо място :), ти новини не четеш ли? На първо място сме по смъртност, на първо място сме по заболявания от рак, на първо място сме по един куп данъци и цени :) Това не ти ли е достатъчно.

305

Анонимен

преди 13 години

316,не, Станишев е виновен!Вече 2 години той и никой друг е виновен за всичко, различно от рязане на ленти пред камерите в тая държава!

304

ха-ха-ха

преди 13 години

То да беше само в ЕС да го глънтем :))) Проблемът е, че вече хич не останаха много страни, които да са по-зле и с по-мрачни прогнози за бъдещето :))) Още един мандат на някое комунистическо или неокомунистическо правителство и ставаме официално територия.

303

уйтате

преди 13 години

до313 *** живеят по добре от теб.Фидосова е виновна изяде държавния резер и ся държавата няма скво да се намеси

302

Анонимен

преди 13 години

Умирам да прочета коментар колко зле бяхме по времето на социализма, когато ни мачкаше съветски ботуш, или да прочета как за всичко тройната коалиция е виновна.

301

Анонимен

преди 13 години

Кадафи е виновен, бе!

300

гурбетчия

преди 13 години

Абе един път докато съм още жив няма ли да прочета:България е на първо място ! Или хайде някъде по средата! Все на последно място ! Бах ти държавата,бах ти чудото ! Убеден съм,че на *** ако им разрешат да си имат държава ,след 20-30 г. сигурно ще са по-напред от Бг. , то по-назад не знам изобщо дали може !

299

фуего

преди 13 години

Преди 21г. БЪЛГАРИЯ не беше толкова бедна и окаяна държава.Разграбиха я ,разпродадоха я с цел лично облагодетелстване.Всички знаем на кого каква е вината.Въпросът е кога ще им се потърси сметка.Накрая трябва да си платят за нерадостния живот на българите.А те /новобогаташите-олигарси/ имат с какво.