78

читател

преди 13 години

Блаво на фараона!Някои неща трябва да се напомнят, за да се помнят по-дълго...

77

олимпиец

преди 13 години

Ценен кадър на ДС...правени са като по калъп.От 22 години ни управляват.ЛУСТРАЦИЯ ! пп А че няма да го осъдят е ясно -ДС са навсякъде.

76

уморен

преди 13 години

И ако сега пак подгонят Цветанов за СРС-тата , значи престъпниците са властта в сянка.

75

Гешев

преди 13 години

Тоя мазник отдавна правеше впечатление на айдук с бяла якичка. Такива като него са много. Дано поне половината ги окошарят.

74

Марти

преди 13 години

до гоцеа,бе,те и срс-а ужким уличаваха докторите в Горна оряховица,даже Цвъцко устрои литературно четене,ама после истината се оказа друга...Да не говирим че ушевия си противоречи."Попитан дали е възможно случаят да е постановка, той обясни, че ден след като автомобилът е откраднат собственикът му е подал сигнал в полицията. След като не е имало развитие по казуса обаче е потърсил Феим Чаушев. Джипът е имал застраховка в Турция, но не и в България, уточни Валери Йорданов."Май Чаушев верно е искал да помогне ,лекд като тъпите ченгета не са си мръднали пръста да намерят джипа.

73

Amenhotep

преди 13 години

Днес се навършват 26 години от кървавия протурски атентат срещу вагона за МАЙКИ С ДЕЦА на пътническия влак Бургас София край гара Буново.Атентат на гара Буново е най-големият железопътен атентат в българската история по брой на жертвите. Извършен е на на 9 март 1985 г. посредством бомба, поставена във вагона за майки с деца на влака Бургас - София.Същият ден избухва бомба в кафе-сладкарницата на хотел "Сливен" в Сливен.Атентатите са дело на членове на нелегална организация, наречена Турско национално-освободително движение в България.В атентата загиват 7 души, сред тях 2 ГЛУХОНЕМИ деца.Атентатът, както и този в град Сливен, е извършен от български турци, членове на нелегалната организация, наречена Турско национално-освободително движение в България.На 25 април 1988 са осъдени на смърт лицата, пряко участвали в атентата (в скобите е побългареното име): Емин Мехмедали (Елин Маджаров), Абдула Чакър (Алцек Чакъров) и Саафет Реджеб (Сава Георгиев), като присъдата е изпълнена по-късно същата година. Има и други осъдени, сред които е Сабри Мехмедали, брат на един от осъдените на смърт. По-късно той става областен координатор на ДПС за БургасНа 5 ноември 1993 в Трънак, близо до т. нар. Доганова чешма, е поставена плоча в памет на тримата екзекутирани атентатори. Паметната плоча с имената им е докарана от Турция и е на турски език. Край тази чешма, със съдействието на координатора на ДПС за Бургас Сабри Мехмедали, се организират тържества на ДПС, които официално се представят като "селски събор с народни игри"

72

Петър

преди 13 години

Г-н Цар'ин, не че искам да защитавам някого ама използването на нецензурни изрази в изблик на гняв показва вашата слабост и простащина. Всеки има право на мнение, дори и анонимен да остане. Тук четат привърженици на всички партии и изказват мнение. това, че не мислят като вас е МНОГО ДОБРЕ! Ако всички бяхме като вас, тази държава щеше да има нужда само от едно. Атомна бомба от най- големите.

71

BG

преди 13 години

Що е то глупост? Всеки път да правиш едно и също и да очакваш различни резултати. Или казано по друг начин, избирай 20 години, комунисти и турци да те управляват и чакай да се оправиш...

70

Анонимен

преди 13 години

е той човека кво е виновен че вече няма възможност да върти сделки за милиони и да се потулват нещата с пари,сега се занимава с кокошкорски истории каквито всеки политик би правил вън от парламента,те за друго не стават.Единственото което могат е как да крадат и изнудват хора,тва е политика от 60 години насам в парламента

69

goce

преди 13 години

' Специални разузнавателни средства (СРС) уличават бившия зам.-министър на външните работи Феим Чаушев в посредничество при взимане на откуп.Това заяви директорът на СДВР Валери Йорданов по bTV.'Сега става ясно защо некои хора в парламента не желаят да се използват СРС - та и защо не желаят Цветанов да контролира това !Нещо неясно ?

68

цар'ин

преди 13 години

Ей,Анонимния...къв си ти ,бе,льольо...?Да не си рода със СерГей,че го браниш кат' Суворовец и залягаш зарад него сигур и пред Азер Меликов,а?За дудуците ,бре,момиче...! Я по-добре си намери някое подходящо за тебе упражнение,като плетене и готвене,щото тука от тебе вече мирише на червени ***!И не само тука,ами и навред,дето шеташ и акаш! Надявам се,че съм бил ясен ,за да не се налага да повтарям?! Оплачи се на админите сега,веднага,за да заличат поста,че си е мамата *** навън,да знаеш?!

67

читател

преди 13 години

За да отиде тази гнус в пандиза са нужни сериозни неоспорими доказателства.Това тук по-горе би било важно за махленската седянка, нещо полицията явно има трудности с доказателствата, или пък нарочно не ги досъбират... .. ще стане като с "октопода"...

66

А-95 пак до теб!

преди 13 години

Е 67, явно ти си и 61 :)) Този път си прав, но г-н Чаушев може да е бил в процес на разработка и да го е отнесъл. Иначе цялата държава е прекалено много за подслушване...по-скоро се подслушват точните хора, а не ние дрънкалата във форумите. Добавям само, че ми се струва, че и във форумите има доста нагласени плямпала...старите грамофони с изтърканите плочи (нищо против уреда) :))

65

Поговорки

преди 13 години

"Хубава работа, ама *** !" - народна поговорка :)

64

Анонимен

преди 13 години

Специални разузнавателни средства (СРС) уличават бившия зам.-министър на външните работи Феим Чаушев в посредничество при взимане на откуп.Е тва е полиция ... кога откраднаха колата 19.02.2011 , кога разбраха че тоя Чаушев ще иска откуп , па взеха разрешение от прокуратурата да го подслушват.....ИЛИ МАЙ СЕ ПОДСЛУШВА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ПРОФИЛАКТИЧНО ???????? А ЦЕЦИ ???

63

А-95

преди 13 години

Извинявам се за грешките.

62

А-95 до 61

преди 13 години

За твоя информация не може да се повдига обвиение само информация от СРС или по показания на свидетел с тайна самоличност или други подобно. С други думи си има определени условия на които трябжва да отговаря едно обвинение. Направи си справка с НК и НПК преди да се изказваш!

61

glavatar

преди 13 години

На всеки е ясно,че *** *** ще бъде оправдан.Абсолютно безмислено арестуването му,оповестяване на информацията също.Можеше да е в затвора още когато се разбеа,че живее и върти далавера с две имена но това е България.

60

цар'ин

преди 13 години

Затуй - отстреляй дивеча в движение,щото Горския е от техните...! Нема друга оправия с тия червените мародери! Ще ни затрият като нация,а хич и не ги е еня...мамицата им безродна!

59

А-95

преди 13 години

Вижте го к'ва е гнус!Занимава се с тъмни дела!Третото му име е Гнуси, нали си има вече други две!