26

Аврора

преди 13 години

Идеята си е супер, и "книгата" изобщо не цели да уязви мъжкия пол и да покаже, че мъжете не мислят за друго освен секс. Напротив, авторът е оставил на всеки да запише и сътвори своя собствен литературен свят "без секс". Естествено, че мъжете размишляват над много други неща, затова са им оставени бели страници ;)(жена съм)

25

До !

преди 13 години

Тази книга за която говориш, я имам. На мен ми е интересно как ще се развие спора с авторските права, защото иначе си е "ограбване на интелектуалната собственост"! :)

24

соколов

преди 13 години

*** сексизма , чудно ми е ако бяха написали книга със заглавие за какво друго мисли жената освен за гъзъ си , каква щеше да е реакцията

23

Анонимен

преди 13 години

Днес отбелязваме 26 години от протурския атентат на гара Буново!!!!!

22

Чукча

преди 13 години

Неговата книга За какво мисли мъжът освен за секс (What Every Man Thinks About Apart From Sex) се състои от меки корици и празни листа. ------ Абе тоя Шеридан Симов сигурно е с меки китки да еа и психолога Оксфордски да еа.

21

ustime

преди 13 години

Към 1: Светът не е сбъркан, Драги! Това е предизвикателство и самата истина!Помисли за държавата, в която живеем и на хората в нея. Помисли на какво се радват, какво харесват и т.н. - темата е дълга.Дали у нас нещо не е сбъркано, че позволяваме инфантилни хора да са по върховете.И да се радваме например, че днес има какво да сложим на масата....Помисли за бездуховността, в която живеем.Някой беше казал, че мисленето е луксозна дейност и не всеки може да си го позволи

20

само 2 секунди

преди 13 години

Британски изследвания показват, че мъжът мисли всяка 58-*** секунда за секс. Значи му остават само 2 секунди за самия секс!

19

Българин ВБ

преди 13 години

"Един дядо вървял по улицата и вадел от торбата кутийка с презервативи, отварял я, изваждал един презерватив, хвърлял го на земята и започвал яростно да го тъпче, така през всеки 10м. Заинтригувано младо момиче не се стърпяло и попитало дядото защо ги тъпче презервативите, а той и отговорил:Ех дъще, навремето така спрях цигарите, сега и е....то ще пробвам"

18

ined

преди 13 години

Това е пълна глупост, че мъжете мислят само за секс. Мъжете са като малките момчета, просто и играчките им са по-големи и по-скъпи.

17

T

преди 13 години

Ae стига бе. Тая книга мъжете и жените само си я прехвърлят един на друг. Кой безмозъчен чи***джия изобщо го е измислил това?

16

Batkata

преди 13 години

Книгата е много подходяща за четене в WC-то, особено когато ти свърши тоалетната хартия!

15

българче

преди 13 години

Въпрос -какво прави жената след секс в леглото ?-(само пречи на мъжа да спи).

14

онбашията

преди 13 години

журналята пак не са в час. това че е имало един два дена интензивни продажби далеч не стига дори да влезе в класацията за най-продавани книги, камо ли да стигне хари потър, която е ... я да проверим в интернет (нещо което журналята не знаят явно че може)...ха, на първо място в света с 400 милиона продажби :) е може и да не са упдейтнали още базата данни хаха ;)

13

Stoyanski

преди 13 години

Дано да я преведът по-бързо, че отдавна я чакам ...

12

!

преди 13 години

На българския пазар имаше подобна книга не помня автора , за съжаление , но заглавието беше "Какво знаят мъжете за жените" и бели страници .. т.е. концепцията беше същата :)

11

Хохдойч

преди 13 години

Стига с този секс, бе. И този за секс. Да беше пуснал някой книга с бели листа.

10

$

преди 13 години

Тази книга е предизборната програма на ГЕРБ.

9

xaax

преди 13 години

много по добре от хари потър ... трябва повече такива книги да се пишат хаха

8

ученик

преди 13 години

Учител проодава тетрадки - звучи по-добре

7

da be, da

преди 13 години

Hah, shto za glupost... shte q kupq na moq priqtel - toi shte q zapulni za nula vreme, zashtoto misli za vsichko drugo, no ne i za sex. Tvurdenieto che mujete mislqt postoqnno za sex e veche otjivelica - tqh gi boli glava, podut im e korema, preqli sa, izmoreni sa, gladni sa, murzi gi, mislqt si za problemi ot rabotata i tn .... Veche ne jenite, a mujete sa frigidni - tochka.