41

Анонимен

преди 13 години

Всеки извор ,както и плажната ивица са собственност на държавата! Ако не знаеш вече се плаща данък и за това ,че имаш кладенец. Така ,че такова копаене плюс таксите си излиза доста.

40

petya

преди 13 години

ГРОЗНА !!! ДЕПРЕСИРАЩА!!!

39

Хм

преди 13 години

до 35Блонди, никой не казва, че на мястото има горещ извор и собственика краде топлата вода. Абсолютно всеки може да си копне тръби на стотина метра в земята - там вече е топло и водата, която пускаш по тръбите се загрява до шейсетина градуса...

38

Ру

преди 13 години

Пак почнахте с агресивните реклами . Мислите , че сме забравили , така ли ? Да , ама не . Ако ви напсувам , ще ме махнете , затова айде по дискретно , а !

37

Анонимен

преди 13 години

"Какво те интересува на кого е, не е твоя работа. Не всички са крадци и не е нормално първата ти реакция да е "На кого е това?!?".Гледай си твойта купа и се старай и ти да можеш да си построиш такава, айде стига в чуждата купа."Защо да не се интересуваме, чия е къщата? Откъде знаеш, че не е крадец собственика?Нали си гледахме "свойта купичка" 22г и като се огледахме разбрахме, че някои добре са се обслужвали от чуждото!

36

Българин ВБ

преди 13 години

Мене такова големо дръво ми не требе, я и на по-малка фиданка съм съгласен.

35

Анонимен

преди 13 години

Живот и здраве на собственниците ,но аз не я харесвам. Няма уют . Едно нещо също ме постресна ,но може би не съм разбрала. Тук нищо не пише ,но по телевизията съобщиха ,че се отоплява с геотермална енергия. Може да съм руса ,но не знам някой да има право да се отоплява с горещ извор в България. Цялата реклама май цели да прикрие нещо или поне така ми се струва.

34

хммм

преди 13 години

На мразещите им пожелавам да се изнесат от България! Такива хора тук не ни трябват! Къщата е страхотна, браво на този, който я е създал! Ето с такива хора се върви напред, а не с разни постоянно мрънкащи мразещи индивиди!

33

krass

преди 13 години

Разгледах къщата вчера в сайта на Игнатов. Идеята е добра,но решението е плачевно.Този бетон е отблъскващ,а вътре е голяма каша с похабяване на пространството в ненужни студени коридори. Не съм очуден,че е построена в БГ-то.Само български грандоман би платил грешни пари за това недоразумение. Идеята тк е опорочена по български.

32

дончо

преди 13 години

като гледам изпълнението на подовите плочки - язък за красотата, язък за архитекта, язък за инвеститора... кой знай кой *** *** пиян строител ги е правил... никакви наклони, никакво оттичане на водата...

31

Сиганин

преди 13 години

НАП провериха ли доходите на собственика. Данък сгради и такса смет сигурно са колкото на едно бунгало.

30

да

преди 13 години

Евала на собственика ! Да живее 100 години му желая !

29

voodoo

преди 13 години

като порасна и започна да работя честно и си плащам данъците ще си построя по голяма и по екологична къща.

28

Виктор

преди 13 години

Във филиповци и столипиново има най-много еко къщи :D:D:D

27

Анонимен

преди 13 години

има една програма ,казва се FLN и TRAVEL I LIVING -там ще видите еко къщи-как от плевник правят къща ,как с бали слама правят изолация ,как от дървото става етаж,пък тука сеир от едно бетонно чудовище! било много красиво-пръц !

26

до 20

преди 13 години

е по какъв начин функционира тогава зелената къща-да налееш бетона ли ?? или щото прилича на дърво ли, или че има геотермално отопление ли ?е за някои може това да е зеленото,ама това го има батка знаеш ли от колко години !зелена е да еко ,да се слива с природата,не щото прилича на дърво!:)))

25

Анонимен

преди 13 години

zloben i zavisliv narod. na kogo e - na njakoi bogat! tova i na zapad nemogat da si go pozvoliat "normalni" hora. vaznoto e ideiata na arhitekta. sega s beton, dr. pat s po-leki materiali. za6to nemozete da se zaradvate na ne6to s bade6te?

24

Бургазлийка

преди 13 години

Къщата е готина и е добре измислено всичко. На хейтърите пишещи тук, мога да има кажа, много им здраве.

23

lilly alex

преди 13 години

dai boze vsekimu takava kawa i po parvo na men....

22

tikvataa

преди 13 години

Искам да благодаря на нашите другари за неуморната офанзива по цял ден и нощ които киснат по форумите и ме защитават и нападат всеки който се опълчи срещу мен и нашият вожд-Богът слънце Анубис Бойко,да се свети името му,Да ме прощава че му го споменавам без причина.Без вашата подкрепа другари от Гроб,аз нямаше да постигна това да си уредя живота,както и на моите деца,внуци,правнуци,пра пра внуци и.т.н.Не пропускайте да наричате всеки безработен-МЪРЗЕЛИВЕЦ,всеки възрастен-ЧЕРВЕНА КРАТУНА,въобще всеки който е против нас-КОМУНИСТ.Само така другари ще се преборим с тези които ни пречат да крадем,ааааа пардон ДА УПРАВЛЯВАМЕ ДОБРЕ.Нека всеки наш подкупен агент се активизира и да докаже похарчените пари по него,като почне неуморимо и зомбирано да обижда и плюе сънародниците си като ги нарича Комунисти.Защото всеки който не е съгласен с нас-Е ПРОТИВ НАС.Хайде сега аз да тръгвам ,че имам още един оглед в БОЯНА на една хубава къщичка,а вие яжте камъни,които ви ги осигори Изпепеляващата ръка ДЯНКОФ с неговия план: ШОКОВА ТЕРАПИЯ..