86

до 91

преди 13 години

Ама те и в американската армия нямат жени където се водят сражения. Не съм чул да са убили американка-военна при мисия в Ирак досега. Що? Щото жените не са на мястото на сраженията, затова. Греят си задниците по щабовете и така.Иначе военни се пишат. Смех!

85

nadan

преди 13 години

Всеки ден по една глупост.

84

Седефа

преди 13 години

Че той Гоце/Седефчов (българин с име Седеф има ли?) да не е бял...

83

Чукундур

преди 13 години

87Ей т`ва е тия продължават да не правят разлика между админисдтративна длъжност, гвардейска длъжност и военнополева длъжност. Компютри-компоти ... разлика няма! А в америка имат президент - ***. И к`во дай и тук да сложим за следващото Гоце някой църен шебек, а?

82

Анонимен

преди 13 години

Всичко Мара втасала, само гвардейки нямала....Само ни заглавичкат с глупости, за да не скочи да питаме защо цените растатт с часове и какво можен да си купим с неармейските заплати.

81

Анонимен

преди 13 години

да *** в англия караулът на червените мундири е само от мъже и във ватикана същонека има но не и при гвардейците

80

до 63

преди 13 години

Оти сме умни, а тая работа е за простаци с мускули. А деца не раждаме, щото не останаха мъже да ни ги правят.

79

Анонимен

преди 13 години

Ave shto ste tolkova ogranicheni ve ... tolkova jeni voinici ima v amerikanskata armia i v irak i v afganistan specialisti i komandiri i po nishto ne vi otstypvat. A vie deto po cial den se praite na myje iz forumite mojete da duhate supata.

78

Чукундур

преди 13 години

79Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш по стена с екскременти....чете се но не е красиво!!!

77

Анонимен

преди 13 години

смятяй как ще мирише пред президентството и те тогава ще им земат пушките

76

до 78

преди 13 години

Има лесно, ще се обади на колегата да я замести, пък тя в замяна ще му пусне, когато й спре месечното леене.

75

Анонимен

преди 13 години

Това е вече гавра с армията!

74

LoL

преди 13 години

В БА като във всяка друга държавна институция цари неграмотност, връзкарщина и малоумие. Всички жени са роднини на разни офицери и офицерченца. Нямам против, но да се избират по истински критерии със съответната физическа, огнева, строева и т.н. подготвка. Ще си спомнят с умиление шапките за добрите стари наборници, дето застъпвахме от наряд в караул без пари и отпуски компенсации...

73

do 78

преди 13 години

Ti naistina li si tokova prost ili prosto se pravish ? Seriozno pitam....

72

Чукундур

преди 13 години

75Е то се вижда защо има толкова катастрофи по улиците - защото на нервни илитератки им дават шофьорски книжки. Въпросче, Представи си, че си станала гвардейка. Представи си, че си на поста. Айде сега си представи, че ти е дошъл "ежемесечния гостенин". К`во правим? Кръв ли ке леем или ке тръчим към 2-те нули?

71

do 72

преди 13 години

Kogato myjete biaha na redovna slujva , jenite ucheha za oficeri :) eto kyde biaha. Vzemete se informiraite pyrvo predi da pishete gluposti .

70

do 67

преди 13 години

Shte pisha kakto si iskam i veche karam v naseleno miasto :) ti si stoi u selo i ne se pokazvai mnogo mnogo.

69

жена

преди 13 години

Пълна дивотия е изхранването на толкова много хора. За какво ни е армия? От кого да ни пази? Моя колежка по цял ден се хвали как щерка и се е уредила да работи "войничка", как нищо не прави и освен, че взима не малка заплата и има много - много превилегии пред нас простосмътните. Може да се военизират лекари, мед. сестри, ама другите за развлечение на мъжката маса ли са?

68

Военен

преди 13 години

Сега като се замисля....защо когато имаше задължителна военна служба за мъжете,нито една жена не пожела казарма от две години? Къде бяха тогава тези който сега искат да са рейнджъри и гвардейци? Интересно ми е само дали идват в армията с ясното съзнание,че тук ще получават заплата без да работят и все някой ще им свърши задълженията или наистина си вярват,че могат да бъдат по-полезни и по-необходими от едно момче на 22 години/примерно/....

67

Чукундур

преди 13 години

69Оти се поти!